Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Πολιτισμός - Τέχνες Λογοτεχνία - Ποίηση
 

Λογοτεχνία, Ποίηση, λογοτεχνικά κείμενα, μυθιστορήματα, διηγήματα, άρθρα. Μέσα στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr μπορείτε να τα βρείτε όλα εύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει ή καταχωρήστε τη δική σας ιστοσελίδα και κερδίστε επισκέψεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 
  Ξενοδοχεία Ζάκυνθος  
 

Λογοτεχνία - Ποίηση

 
     
 
Elogos
Δικτυακός τόπος για την Ποίηση και την Πεζογραφία, Elogos. Ηλεκτρονικό περιοδικό για την ελληνική και ξένη λογοτεχνία. Ειδήσεις, κείμενα, άρθρα, συνεντεύξεις, βιβλία, πεζογραφία, ποίηση, πολυμέσα.
λεπτομέρειες
e-poema
Ηλεκτρονικό περιοδικό για την ποίηση και τον δοκιμιακό λόγο, τη λογοτεχνική μετάφραση, την εικαστική δημιουργία, e-poema. Ανανεώνεται κάθε τέσσερις μήνες και εκδίδεται σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά. Στα περιεχόμενά του περιλαμβάνονται προτάσεις για ποιητές και ποιήματα, θεματικά αφιερώματα, κείμενα και άρθρα γύρω από τον ποιητικό και δοκιμιακό λόγο, έκθεση εικαστικών έργων από σύγχρονους Ελληνες δημιουργούς, κ.α.
λεπτομέρειες
Greekwriter.com
Λογοτεχνικά κείμενα, διαδικτυακό μυθιστόρημα σε συνέχειες και πολλά άλλα στο Greekwriter.com, από το συγγραφέα Χρήστο Προσύλη.
λεπτομέρειες
Literature.gr
Τι είναι η λογοτεχνία παρά ‘’μια τσεκουριά στην παγωμένη θάλασσα εντός μας’’, όπως είπε o Κάφκα. Η λογοτεχνία φωτίζει τις βαθύτερες γωνιές της ανθρώπινης ύπαρξης. Η μαγεία της είναι η αυθυπαρξία της, ο πολλαπλασιασμός της ανάλογα με τον αποδέκτη. Το βιβλίο είναι ένα σύμπαν που ξεφυλλίζεται στα μάτια του αναγνώστη, ένα κομμάτι επιμελημένου χάους που έχει συμπυκνωθεί στην τσέπη μας, στην βιβλιοθήκη μας, στις μυστικές κρυψώνες μας. Το κάθε βιβλίο που αγαπήσαμε μιλάει για το ποιοι είμαστε.
λεπτομέρειες
Photo Gallery Ποίησης, ρητών και παροιμιών
Ιστοσελίδα για την ποίηση και την εικονοΠοίησή της. Μελοποιημένα ποιήματα και απαγγελίες. Παροιμίες, ρητά, αποφθέγματα, quotes.
λεπτομέρειες
Αύγουστος Κορτώ
Μεταφράσεις, Παιδική λογοτεχνία , αλογοτεχνία ενηλικων. Ε ργογραφία του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ.
λεπτομέρειες
Βλαντής Νίκος
Στην ιστοσελίδα του Νίκου Βλαντή μπορείτε να ενημερωθείτε για το συγγραφέα και τα βιβλία του, όπως και να επικοινωνήσετε μαζί του.
λεπτομέρειες
Εκδόσεις Ναυάγιο
Μυθιστόρημα, θέατρο, φωτογραφία και λοιπά έργα του Μπάμπη Μοναστηριώτη
λεπτομέρειες
Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ)
Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών αποτελεί τον κορμό του λογοτεχνικού κόσμου της Ελλάδας. Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 1934 και από τις τάξεις του περάσανε τα μεγαλύτερα ονόματα των Ελληνικών Γραμμάτων.
λεπτομέρειες
Κατερίνα Κωστάκη, συγγραφέας, αρθρογράφος
Προσωπική ιστοσελίδα της Κατερίνας Κωστάκη. Η συγγραφέας, αρθρογράφος, παραθέτει μικρά δείγματα δουλειάς μέσα από το πέρασμα του χρόνου
λεπτομέρειες
Λέξημα
Ελληνικό λογοτεχνικό περιοδικό και διαδικτυακή πύλη, Λέξημα. Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, πεζογραφία, ποίηση. Έλληνες και Ξένοι Συγγραφείς Σωματεία και Ιδρύματα και διάφορα άλλα σχετικά με λογοτεχνία και ποίηση.
λεπτομέρειες
Μαγικό Κουτί
Λογοτεχνία, Τέχνη, Ενημέρωση, στο Μαγικό Κουτί. Σεφέρης, Καρυωτάκης, Καββαδίας, Μπωντλέρ, Ξενόπουλος, Παλαμάς, Πανταζής, Νικολαίδης, Ελύτης. Aποσπάσματα Λογοτεχνικών έργων και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού
Νέα Ελληνική Λογοτεχνία και Πολιτισμός . Η έκδοση του Σπουδαστηρίου Nέου Eλληνισμού περιλαμβάνει ανθολόγιο κειμένων από την Νέα Ελληνική Λογοτεχνία , βιογραφικά στοιχεία και εργογραφίες των Κ.Π. Καβάφη, Κ.Θ. Δημαρά και Γ.Π. Σαββίδη.
λεπτομέρειες
Στα ίχνη της Ποίησης
Ακολουθώντας τις τρεις αδερφές, την Ποίηση την Φιλοσοφία και την Θεολογία.
λεπτομέρειες
Στιχοποιήματα και κείμενα
Στίχοι, ποιήματα, κείμενα, φωτογραφίες...
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Λογοτεχνία, Ποίηση, logotexnia, poiisi, λογοτεχνια, ποιηση, λογοτεχνικά κείμενα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future