Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Πολιτισμός - Τέχνες Γκαλερί
 

Γκαλερί, χώροι παρουσίασης έργων τέχνης, καταχωρήστε εδώ την ιστοσελίδα σας και αποκτήστε άμεσα αεπισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο κατάλογος επιχειρήσεων findall.gr θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε χωρίς να χαθείτε σε περιτές πληροφορίες.

 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 

Γκαλερί

 
     
 
AlphaDelta Gallery
Παρουσίαση καλλιτεχνών και συνεργατών της γκαλερί AlphaDelta Gallery και εκθεσιακή δραστηριότητα. Καλλιτέχνες, εκθέσεις και νέα.
λεπτομέρειες
Arch Studio Gallery
Στο arch studio πιστεύουμε ότι τα αντικείμενα τέχνης που σχεδιάζουμε, φιλοτεχνούμε και προωθούμε πρέπει να έχουν κοινωνική απήχηση, να είναι σύγχρονα, μοναδικά, να έχουν υψηλή ποιότητα, διαχρονικό σχεδιασμό και να συντροφεύουν τη ζωή των ανθρώπων που τα προτιμούν.
λεπτομέρειες
ART 10 GALLERY
Η τέχνη δεν είναι για λίγους, δεν αφορά μόνο συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, αλλά όλο τον κόσμο. Η ART 10 GALLERY θα παραμένει ανοιχτή και προσιτή σε όλο τον κόσμο, για να φιλοξενεί το έργο καλλιτεχνών, χωρίς διακρίσεις, με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη για την τέχνη και το ταλέντο, ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.
λεπτομέρειες
Art City Mihalarias
Το Αrt City ανοίγει τις πόρτες του στο ευρύ κοινό. Δημιουργία του γνωστού συντηρητή και εμπόρου έργων τέχνης Σταύρου Μιχαλαριά, ο χώρος αυτός αποτελεί μία καινοτομία τόσο στον ελληνικό όσο και τον διεθνή χώρο, είναι ένα μουσείο τέχνης όπου όλα τα έργα πωλούνται.
λεπτομέρειες
Art For All
Δημιουργίες, πίνακες, ζωγραφική, Τέχνη για όλους. Έργα Αφηρημένης τέχνης, σύγχρονη τέχνη, μοντέρνοι ζωγράφοι στο Art For All. Πίνακες ζωγραφικής, ελαιογραφίες, αναπαραγωγή κλασσικών έργων σε καμβά και χειροποίητοι πίνακες ζωγραφικής απο φωτογραφία.
λεπτομέρειες
Art Forum
Αυθεντικά κομμάτια δουλεμένα σε άλλες εποχές με μεράκι, ευαισθησία και αγάπη, όχι αντίγραφα, πωλούνται με την εγγύηση του καταστήματος εδώ και 25 χρόνια. Στο Art Forum θα βρει κανείς κομμάτια πολύ προσεκτικά διαλεγμένα, παλιά και σύγχρονα, που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα σε σπίτια κλασσικά άλλα και μοντέρνα, όπως και πολλές επιλογές για ιδιαίτερα, ξεχωριστά δώρα.
λεπτομέρειες
Art Gallery Titanium
Η Titanium Yiayiannos Gallery, με μια συνεχή παρουσία στη σύγχρονη τέχνη, αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει το όραμα πολλών καλλιτεχνών. Στη πολυετή καλλιτεχνική δράση της καταγράφονται πάνω από τριακόσιες ατομικές εκθέσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, καθώς και πλήθος θεματικών ομαδικών εκθέσεων με τη συνεργασία θεωρητικών και κριτικών της τέχνης, ιδιωτικών και δημόσιων μουσείων.
λεπτομέρειες
Art Gallery ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Μια από τις παλαιότερες αίθουσες τέχνης των Αθηνών, η Art Gallery ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ξεκινήσαμε το 1950 χαράσσοντας την δική μας πορεία στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση του χώρου των εικαστικών τεχνών στην Ελλάδα.
λεπτομέρειες
Art Gallery Ψωμάς
Γκαλερί on-line. Έργα τέχνης, ζωγραφική, Art Gallery Ψωμάς. Ακρυλικά, ακουαρέλα, μεικτή τέχνη, μολύβι, κάρβουνο, εικονογράφιση βιβλίων, εκθέσεις και πολλα άλλα.
λεπτομέρειες
Artheasis
Διαδικτυακή Γκαλερί έργων τέχνης. Αυθεντικά χειροποίητα γλυπτά, κεραμικά, πίνακες ζωγραφικής.....
λεπτομέρειες
Atelier.gr
Πίνακες Ζωγραφικής, Έργα Χειροτεχνίας, Αγιογραφίες, Φωτογραφίες
λεπτομέρειες
Papastamou Gallery
Ένας δικτυακός τόπος αφιερωμένος στην τέχνη και σε όσους ζουν μαζί της. Επικεντρωμένος στην εικαστική δημιουργία και τους δημιουργούς, αλλά και σε όσους θέλουν να έχουν μια συνεχή επαφή με τις καλές τέχνες.
λεπτομέρειες
T.Kambani gallery
Μια γκαλερί αφιερωμένη στα έργα σε χαρτί, σχέδια, χαρακτικά, λιθογραφίες και χαλκογραφίες, εκδόσεις τέχνης σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, αφίσες.
λεπτομέρειες
Έναστρον Γκαλερί
Έναστρον Γκαλερί έργων τέχνης, πινάκων ζωγραφικής, γλυπτών και ειδών δώρου στη Νίκαια.
λεπτομέρειες
Έργα τέχνης αντίκες
Η πρώτη και μοναδική στην ελλάδα γκαλερύ έργων ερωτικής έκφρασης και τέχνης . προβολές παλαιών και νέων έργων τέχνης εκθέσεις παρουσιάσεις .
λεπτομέρειες
Εργαστήρι Αγιογραφίας - Θωμάς Ράπτης
Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας, φορητές εικόνες, τοιχογραφίες, συντήρηση παλαιών εικόνων δια χειρός αγιογράφου Θωμά Ράπτη.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Γκαλερί, gallery, γκαλερι, χώροι παρουσίασης έργων τέχνης
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future