Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Κατασκευαστικές εταιρείες
  Κατασκευαστικές εταιρείες, μέσα από τις σελίδες του findall.gr . Βρείτε και σεις αυτήν που ψάχνετε ή απλά καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας για να αυξήσετε τις επισκέψεις σας.
 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Αλέξανδρος & Ευάγγελος Μπελιάς
Ολοκληρωμένες λύσεις για την οικοδομή από την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Ευάγγελος Μπελιάς. Ξεκινάμε μαζί την οικοδομή από το οικόπεδο και σας παραδίνουμε με το κλειδί στο χέρι μοντέρνες σύγχρονες κατοικίες.
λεπτομέρειες
 
   
 
  stopikaifi.gr  
 

Κατασκευαστικές εταιρείες

 
     
 
Holiday Properties S.A. DEVELOPMENT & CONSTRUCTIONS
85, Vouliagmenis Av. City Plaza Center 166 74 Glyfada, Athens - Greece T: +30 210 9604032
λεπτομέρειες
Anadomisis construct and design
Τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την περιοχή του Ζωγράφου. Κατασκευάζουμε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαθέτουμε ξεχωριστά τμήματα μελετών και ανακαίνισης. Η λύση στο χώρο της οικοδομής λέγεται Anadomisis
λεπτομέρειες
Eco-Logiki
Είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει βιοκλιματικές κατοικίες. Τα έργα που κατασκευάζει βασίζονται στο τρίπτυχο: Ταχύτητα, Ασφάλεια, Οικονομία, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα οικοδομικά υλικά.
λεπτομέρειες
Elk Efficient Houses
Η εταιρία μας Edifice development είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του αυστριακού οίκου προκατασκευασμένων κατοικιών ELK Fertighaus AG. στην Ελλάδα και Κύπρο.
λεπτομέρειες
Innovo Κατασκευαστική
Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση επαγγελματικών χώρων. Με πολυετή πείρα στον χώρο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την ανανέωση του χώρου σας.
λεπτομέρειες
INOMAK ABEE
Επαγγελματικά ψυγεία και ανοξείδωτες κατασκευές. Η ΙΝΟΜΑΚ είναι κατασκευαστική εταιρεία Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης με έδρα το Κορωπί Αττικής & εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες και στις 5 ηπείρους.
λεπτομέρειες
Macon
Βρείτε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές υλικά για τις μονώσεις, τη θερμομόνωση και την εξωτερική θερμοπρόσοψη. Η εταιρεία Macon είναι από τις παλαιότερες του χώρου.
λεπτομέρειες
mastoremata-rodos.gr
Το mastoremata-rodos.gr είναι μια εξειδικευμένη σελίδα τεχνικών εργασιών - μαστορεμάτων για ολόκληρο το νησί της Ρόδου. Οι εργασίες που παρέχουμε είναι: πατητή τσιμεντοκονία, θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη, ξυλόφουρνοι, τοποθετήσεις πλακιδίων, σοβαντίσματα, χτισίματα και επένδυση τοίχων με πέτρα. Η απόλυτη συνέπεια και οι οικονομικές τιμές που προσφέρουμε μας καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές για όλους εσάς που ζητάτε έναν καλό μάστορα στο νησί.
λεπτομέρειες
Mecha
Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Χαλάνδρι Αττικής και δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς των μελετών, επίβλεψης και κατασκευής τεχνικών έργων.
λεπτομέρειες
mecha.gr
Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στους τομέις μελετών, επίβλεψης και κατασκευής τεχνικών έργων. Τώρα θα πείτε γιατί εμάς...; Γιατί πολύ απλά η εταιρία μας απαρτίζετε από μια ομάδα διπλωματούχων μηχανικών, που είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να βρεθεί λύση στα τεχνικά θέματα και για πολλούς περισσότερους λόγους που μπορείτε να επισκεφθείτε το site της mecha.gr και να δείτε τεράστιο φωτογραφικό υλικό από την δουλειά μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
λεπτομέρειες
pierdoor
Η εταιρεία PIERDOOR Μπατάλας ΑΕΒΕ ειδικεύεται στη κατασκευή και διανομή συνθετικών κουφωμάτων PVCκαι κουφωμάτων αλουμινίου ενώ ξεκίνησε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες το 1991, μετρώντας έτσι πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία ξύλινων κουφωμάτων, εσωτερικών και εξωτερικών θυρών ασφαλείας-θωρακισμένων και στην εμπορία κιγκλιδωμάτων αλουμινίου με όψεις ΙΝΟΧ.
λεπτομέρειες
RM design-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑ
Τα κύρια αντικέιμενά της RM design είναι: γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, ορυκτή ίνα, ψευδοροφή και θερμοπρόσοψη. Επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον» όσον αφορά στις εργασίες που απαιτούνται για την μετατροπή μιας κατοικίας σε χώρο μειωμένων ενεργειακών αναγκών. Το αντικείμενο ενασχόλησής μας μπορεί να συνοψιστεί στα παρακάτω: Ξηρά δόμηση, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, θερμοπρόσοψη, ηχομόνωση, μόνωση, εργολαβίες, κατασκευές, ανανέωση, τοιχοποιία, εσωτερική διακόσμηση, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, προσωπικό, ανανέωση, εξοικονόμηση ενέργειας, νέες τεχνολογίες, εξοικονόμηση κατ’ οίκον. Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και μπορεί να σας εγγυηθεί για άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα στις ανακαινίσεις των ιδιωτικών η των επαγγελματικών χώρων (κατοικίες, κτίρια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία).
λεπτομέρειες
SARRAS-CONSTRUCTIONS
Σκοπός της Sarras Constructions είναι: Η Μελέτη και Κατασκευή Κτηρίων και Κατοικιών Υψηλής Ποιότητας και Αρτιας Αισθητικής. Τα εφόδια της εταιρείας για την πραγματοποίηση του στόχου και την πρόοδό της αποτελούν: Ακεραιότητα άρτια οργάνωση,συνεχής εκπαίδευση υψηλή τεχνογνωσία.
λεπτομέρειες
Techlab & Partners Κατασκευαστική εταιρία
Η TECHLAB & PARTNERS consulting engineers είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη τεχνική - κατασκευαστική επιχείρηση που ασχολείται με την μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή τεχνικών έργων όπως επίσης και με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αναζητώντας την εξέλιξη και την πρωτοπορία στην δόμηση ξεκίνησε από το 2010 να δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών κατασκευών.
λεπτομέρειες
Vitalbox
Κοντεινερ για σπιτια, γραφεια, παρκινγκ.Τεντες, δεξαμενες, καμπινες, διαφιμηστικά προιοντα. Ολα στις καλύτερες τιμές!
λεπτομέρειες
www.strimon.eu
Πολυτελείς ανεξάρτητες κατοικίες στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.
λεπτομέρειες
ydroskep
Το συνεργείο μας έχει αναλάβει μεγάλα έργα που έχουν σχέση με σκεπές σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Με την εμπειρία και το κύρος της, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να χαράξει μία ξεχωριστή πορεία στον χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Βέροιας.
λεπτομέρειες
Αδιατάρακτη κοπή
Αδιατάρακτη κοπή μπετόν σκυροδέματος σε ανταγωνιστικές τιμές και με ακρίβεια χιλιοστού. Επαγγελματικές λύσεις αδιατάρακτης κοπής.
λεπτομέρειες
Αδιατάρακτη Κοπή
Αδιατάρακτη Κοπή μπετόν με σύγχρονο εξοπλισμό - Συνεργασίες με όλη την Ελλάδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
λεπτομέρειες
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ
Η εταιρία μας είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτουμε, καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ καθώς και ενισχύσεις κτηρίων. Η εταιρία μας είναι πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ.
λεπτομέρειες
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ – ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ καθώς και ενισχύσεις κτιρίων. Η εταιρία μας είναι πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ Οι Υπηρεσίες μας Στρογγυλές οπές για σωληνώσεις Τετράγωνες οπές για ανελκυστήρες και κλιμακοστάσια Συρματοκοπή Διανοίξεις σε κάθετες επιφάνειες για καινούριες πόρτες και παράθυρα Ανθρακονήματα – Υαλοϋφάσματα Τσιμεντενέσεις – Ρητινενέσεις Κοπή τυφλού τμήματος οπλισμένου μπετόν Γενικευμένη χρήση μέσων αδιατάρακτης κοπής για την ελεγχομένη κατεδάφιση κτιρίων ή μέρους αυτών. Αναλαμβάνουμε σε όλη την Ελλάδα κάθε τεχνική εργασία και εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη της Αδιατάρακτη Κοπη και Διάτριση μπετόν σε πολυκατοικίες, του διαμερίσματος σας ή του επαγγελματικού χώρου σας, όπως εργοστάσια και πάρκινγκ. Αποξήλωση των παλαιών (μεσοτοιχίες, κουζίνες, μπάνια, πόρτες & κουφώματα, δάπεδα / πατώματα, κλπ.) ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Για να μας ζητήσετε προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες Τηλ/Fax: 2114062103 Κιν: 6989 313121
λεπτομέρειες
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ
Η εταιρία είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτουμε, καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ καθώς και ενισχύσεις κτηρίων. Η εταιρία είναι πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΠΕΤΟΝ
λεπτομέρειες
Ανακαινισεις απο την Alfa Constructions
Ανακαινισεις Σπιτιων, Καταστηματων, Ξενοδοχειων
λεπτομέρειες
Ανακαινίσεις ιδέες και λύσεις
Ανακαινίστε έξυπνα και οικονομικά τον εσωτερικό σας χώρο. Ανακαινίσεις κατοικιών, ανακαινίσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις ξενοδοχείων και ανακαινίσεις γραφείων.
λεπτομέρειες
Ανακαινίσεις ιδέες και λύσεις
Ιδέες και λύσεις στις ανακαινίσεις. Η εμπειρία μας στoν κατασκευαστικό τομέα μας έδωσε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε και να βρούμε τους καλύτερους προμηθευτές, τα καλύτερα υλικά και τους καλύτερους τεχνικούς στις καλύτερες τιμές της αγοράς για να σας παρουσιάσουμε το πιο ανταγωνιστικό πακέτο.
λεπτομέρειες
Ανακαίνιση σπιτιού - theloanakainisi.gr
Είμαστε μια εταιρία με πάθος την ανακαίνιση και κατασκευή κτιρίων. Φτιάξαμε οικονομικά πακέτα για την ανακαίνιση του χώρου σας προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Μπείτε στο theloanakainisi.gr και επιλέξτε αυτό σας ταιριάζει.
λεπτομέρειες
Ανακαίνιση Σπιτιού – Μπάνιου | ftsivolas.gr
Αισθάνεστε ότι το σπίτι σας διαθέτει απαρχαιωμένο στυλ; Για μας τίποτα δεν είναι δύσκολο! Κάνουμε για σας την ανακαίνιση σπιτιού και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε.
λεπτομέρειες
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Εισαγωγές, αντιπροσωπείες, χονδρικό και λιανικό εμπόριο σε υλικά και συστήματα Θέρμανσης και Κλιματισμού, δικτύων Υγραερίου, Φυσικού Αερίου και Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.
λεπτομέρειες
ΑΦΟΙ ΖΑΡΠΑ Ο.Ε.
Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Αφοί Μάρκος και Ευστάθιος Ζάρπας Πωλούνται Διαμερίσματα - Παραδοσιακές Εξοχικές Κατοικίες
λεπτομέρειες
Γεωτρήσεις Δήμας
Γεωτρήσεις Δήμας είναι η πρώτη εταιρεία γεωτρήσεων στην Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε γεωτρήσεις νερού με μεγάλα και μικρά γεωτρύπανα γεωτρήσεων, ιδανικά για οποιοδήποτε χώρο.
λεπτομέρειες
Γεωτρήσεις νερού Δήμας Παναγιώτης - Γεωτρύπανα μικρά
Γεωτρήσεις νερού Δήμας Παναγιώτης, η εταιρία γεωτρήσεων μετρά 60 έτη με 3 γενιές γνώσης & εμπειρίας στις κατασκευές γεωτρήσεων νερού. Γεωτρήσεις νερού με μικρά ειδικά γεωτρύπανα γεωτρήσεων, για περιορισμένους χώρους. Η εταιρία γεωτρήσεων νερού ΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εξυπηρετεί με γεωτρήσεις όλη την Αττική, με γεωτρήσεις νερού αυθημερόν. Γεωτρήσεις - Γεωτρήσεις νερού - Γεωτρήσεις γεωθερμίας - Επισκευές & Καθαρισμοί γεωτρήσεων νερού - Γεωτρήσεις νερού Δήμας Παναγιώτης 2106627797 - 6977740967
λεπτομέρειες
Γρηγόρης Καπετανάκης
Εργολαβίες, μελέτες, κατασκευές απο την τεχνική κατασκευαστική εταιρεία του Γρηγορίου Καπετανάκη με έδρα την Γλυφάδα Αττικής.
λεπτομέρειες
ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ
Μόλις βρήκατε την καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία για την ανακαίνιση του φαρμακείου, του ξενοδοχείου και του καταστήματός σας. Κλείστε ραντεβού για να πάρετε τιμή.
λεπτομέρειες
ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
"Η ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ είναι κατασκευαστική εταιρία που στελεχώνεται με έμπειρους διπλωματούχους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Αναλαμβάνουμε: Μελέτη, επίβλεψη & κατασκευή όλων των εργασιών που αφορούν την ανακαίνιση της κατοικίας, του γραφείου και του εξοχικού σας. Προσφέρουμε: Ποιότητα-Αξιοπιστία-Τεχνογνωσία."
λεπτομέρειες
Ελτέχνικα-Κατασκευαστική
Η ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην μελέτη, επίβλεψη , κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα.Μελετάμε,Σχεδιάζουμε,και Κατασκευάζουμε το όνειρό σας.
λεπτομέρειες
Επιχρίσματα - Σπύρος Ευδαίμων
Το epixrismata.gr επιχειρεί να δώσει μια άλλη διάσταση στη διαδικασία των επιχρισμάτων. Δείχνει τον τρόπο που η απλότητα στην οικοδόμηση γίνεται τέχνη.
λεπτομέρειες
Ευδαίμων Οικοδομικές επιχειρήσεις
Οι οικοδομικές επιχειρήσεις Σπύρος Ευδαίμων δημιουργήθηκαν το 2005, έχοντας σαν υπόβαθρο τη συνεχή παρουσία τους στο χώρο της οικοδομής από το 1955. Με εξειδικευμένα συνεργεία στο χώρο έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε τη θέση μας σε υψηλό επίπεδο, με έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
λεπτομέρειες
ΗΛΕΚΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ
Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ είναι μελετητική (παντός τύπου έργα) ,κατασκευαστική εταιρεία ηλεκτρομηχανολογικών έργων (Κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες),Βιολογικών Καθαρισμών) καθώς και συμβουλευτική εταιρεία τεχνικών υπηρεσιών μηχανολόγου-ηλεκτρολόγου μηχανικού καθώς και Πολιτικού μηχανικού. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.
λεπτομέρειες
Ηλιοθερμικα συστηματα TiSUN
Ηλιοθερμικα συστηματα TiSUN με σκοπο την εξοικονομηση ενεργειας με την βοηθεια του ηλιου
λεπτομέρειες
Θ. Κυριαζάκος αε | Γερανογέφυρες κάθε τύπου, Ειδικές μεταλλικἐς κατασκευές, Μεταλλικά κτίρια
Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή σύνθετων μεταλλικών κατασκευών υψηλής ποιότητας και ακρίβειας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν κατασκευές μεταλλικών κτιρίων, γερανογέφυρες κάθε τύπου, μεταλλικά σιλό.
λεπτομέρειες
Κάλλιας Ιωάννης - Μελέτη Κατασκευή Δημοσίων & Ιδιωτικών Έργων
Η εταιρία δραστηριοποιείται στην μελέτη κατασκευή δημοσίων έργων καθώς και ιδιωτικών διαθέτοντας εμπειρία (32) και πλέον ετών στην κατασκευή τους. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία που απαιτείται για την κατασκευή κάθε τύπου έργου υποδομής είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρίας.
λεπτομέρειες
Κατασκευαστική Λαμπρόπουλος
Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον οικοδομικό χώρο, η κατασκευαστική εταιρεία Λαμπρόπουλος, δίνει λύσεις σε θέματα κατασκευής, ανακαίνισης, επισκευών, σε όποιοδήποτε κομμάτι της οικοδομής σας ενδιαφέρει.
λεπτομέρειες
Κατασκευή & Ανακαινιση φαρμακειου
Η QProject ιδρύθηκε από τον Κυριάκο Τσαγκαλίδη, κύρια δραστηριότητα της εταιρίας (τεχνικό γραφείο) είναι η κατασκευή και ανακαίνιση κάθε είδους οικιακών και επαγγελματικών χώρων.
λεπτομέρειες
Κήττας Λάμπρος & Κώστας
Εδώ και 35χρόνια ανακαινίζουμε και κατασκευάζουμε σπίτια πολυκατοικίες μεζονέτες κ.α. ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κατασκευάζουμε τα ακίνητά μας εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες υλικών. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως σε όλη την Κέρκυρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας.
λεπτομέρειες
κουφωματα αλουμινιου
Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε είναι εφοδιασμένα με πιστοποιητικά από τα πιο έγκυρα διεθνή ινστιτούτα πιστοποίησης, όπως και από την ίδια την Alumil, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της. Οι πιστοποιήσεις που παρέχουμε αφορούν την ασφάλεια του κουφώματος αλουμινίου, την ενεργειακή του απόδοση αλλά και την αντοχή του στις φθορές του χρόνου. Προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε κοντά στον πελάτη, από τη στιγμή της προσφοράς του έργου, ακόμα και μετά την αποπεράτωσή του. Αν προκύψει οπ
λεπτομέρειες
Λουραντάκης Κατασκευαστική
Κατασκευαστική Λουραντάκης με έδρα τη Γλυφάδα. Πολυετής πείρα στο χώρο της της οικοδομής. Ξεκινάμε από το οικόπεδο ή την αντιπαροχή και σας παραδίνουμε το κλειδί στο χέρι. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας.
λεπτομέρειες
Μάκης Βλαχογιάννης
Η κατασκευαστική εταιρεία Μάκης Βλαχογιάννης με μια διαδρομή αρκετών χρόνων στον οικοδομικό χώρο παρουσιάζει μέσα από την ιστοσελίδα της, κάποια δείγματα δουλειάς για να μπορέσετε να αξιολογήσετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας.
λεπτομέρειες
ΜΑΤ-Ρολά-Γκαραζόπορτες
Η εταιρεία μας πουλάει και εγκαθιστά μεταλλικά ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, πόρτες πυρασφαλείας, ειδικές πόρτες, μηχανισμούς κίνησης, αυτοματισμούς πορτών και παρεμφερή προϊόντα για βιομηχανίες, καταστήματα, τράπεζες και κατοικίες σε οικονομικές τιμές.
λεπτομέρειες
Οικοδομή ΑΕ
Η Οικοδομή ΑΕ είναι μια συγχρονη κατασευαστική εταιρεία με αντικείμενο τα οικοδομικά έργα . Ακριβή διαγράμματα και κοστολογήσεις , αρχιτεκτονικές μελέτες και αντισεισμικοί οπλισμοί , εξασφαλίσζουν την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα .
λεπτομέρειες
Παπαηλίας
Σπίτι στα μέτρα σας από μπετόν και σίδερο βαρέως τύπου , άκαυστα και αντισεισμικά από την κατασκευαστική Παπαηλίας . Κατασκευή των προκάτ κατοικιών που αναταποκρίνονται στις ανάγκες και του πιό απαιτητικού .
λεπτομέρειες
Πόλης Μηχανική
Η Πόλης Μηχανική αποτελεί τεχνική εταιρεία με έδρα στο κέντρο Αθήνας, Ομόνοια που εξειδικεύεται στην μελέτη, την κατασκευή, τη διαχείριση και συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Γενικότερα η εταιρεία αναλαμβάνει: Αρχιτεκτονικές Μελέτες 2D – 3D, Τοπογραφικές Μελέτες, Στατικές Μελέτες, Μηχανολογικές Μελέτες, Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου, Πίνακες χιλιοστών, Άδειες Λειτουργίας, Κατασκευές κτηριακών έργων – Σύμμεικτες, Πυρασφάλεια, Τεχνικές Μελέτες επιδοτούμενων προγραμ
λεπτομέρειες
Σκούρας Μεταλλικές κατασκευές
Μεταλλικα κτίρια, μεταλλικά προκάτ και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές. Επίσης κουφώματα αλουμινίου και PVC, θωρακισμένες πόρτες και βάσεις στήριξεις Φωτοβολταικών
λεπτομέρειες
ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ θήτα
Η εταιρεία μας με έδρα την Νέα Ιωνία Αττικής στην οδό Αργυροκάστρου 4 στον Περισσό, έτος ιδρύσεως το 1993, αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες μπετόν, με υλικά, Αγορά μπετόν, άντληση μπετού, αγορά σιδήρου, τοποθέτηση σιδήρου, σύνθεση και αποσύνθεση ξυλότυπου. Όλες οι εργασίες γίνονται με συνέπεια από έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, πάντα με την επίβλεψη του μηχανικού που έχει εκπονήσει τη μελέτη.
λεπτομέρειες
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛ Α.ΚΕΧΑΓΙΑ
Εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων Βιοκλιματική κατοικία Τακτοποίηση αυθαιρεσιών ακινήτου Oικοδομικές άδειες
λεπτομέρειες
Τζάμια
Τζάμια διπλά - απλά - ενεργειακά - διακοσμητικά, κρύσταλλα, καθρέφτες. Διάθεση και τοποθέτηση για όλη την Αττική. Ασυναγώνιστες τιμές τζαμιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
λεπτομέρειες
Φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών - Αποχαρακτηρισμός Δασικής έκτασης
Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων ενταγμένων στο Ελληνικό Γεωγραφικό Σύστημα Αναφοράς (Ε.Γ.Σ.Α. ΄87) Σύνταξη μελετών φωτοερμηνείας, χρησιμοποιώντας και ερμηνεύοντας αεροφωτογραφίες οι οποίες υφίστανται στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (Γ.Υ.Σ.), στο ΥΠΕΚΑ, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεως Ελλάδος (Ο.Κ.Χ.Ε.). Σύνταξη βεβαίωσης νομιμότητας ακινήτου έτσι όπως αυτή προβλέπεται στον Ν.4014/2011.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Κατασκευαστικές εταιρείες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future