Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Αποφράξεις
 

Αποφράξεις, αποφράξεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων, υπηρεσίες που συντηρούν το αποχετευτικό δίκτυο. Επιλέξτε συνεργεία αποφράξεων μέσα από τις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr ή απλά καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και κερδίστε αναγνώριση και επισκέπτες άμεσα.

 
  Ειδικές μεταφορές Αγοριανίτης  
 

Αποφράξεις

 
     
 
Alpha Αποφρακτική, αποφράξεις
Alpha Αποφρακτική, αποφράξεις, απολυμάνσεις, χαμηλές τιμές, άριστη εξυπηρέτηση, διαχείρηση πολυκατοικίας. Έμπειρο προσωπικό, δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα.
λεπτομέρειες
apofraxisoscar.gr
Η apofraxisoscar.gr αποτελεί μια εταιρία με ιστορία στον χώρο των αποχετεύσεων λεκανοπεδίου Αττικής πραγματοποιεί με τα πιο σύγχρονα μέσα αποφράξεις αγωγών και αντλήσεις υδάτων σε τιμές απόλυτα εναρμονισμένες με την οικονομική κρίση.
λεπτομέρειες
Aτεκ, αποφράξεις
Αποφράξεις, απολυμάνσεις, Θερμαινόμενα σώματα. Κατασκευή, συντήρηση, επισκευή. Πολύχρονη εμπειρία, εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού επί 24ώρου βάσεως, χαμηλές τιμές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού
λεπτομέρειες
Mega Αποφρακτική, αποφράξεις
Mega Αποφρακτική, αποφράξεις, απολυμάνσεις, νιπτήρων, τουαλετών, φρεατίων, αποχετεύσεων. Ειδικά εργαλεία για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, χαμηλές τιμές, άμεσα και ριζικά αποτελέσματα
λεπτομέρειες
Oscar, αποφράξεις
Oscar, αποφράξεις, απολυμάνσεις, απεντομώσεις. Με ένα τηλεφώνημα, δίπλα σας. Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο. 7 ημέρες την εβδομάδα. Χαμηλές τιμές, εγγυημένα αποτελέσματα
λεπτομέρειες
SP Services, Σιούτης Παναγιώτης, αποφραξεις Πετρουπολη
Άμεσες, γρήγορες και αποτελεσματικές αποφραξεις σε οποιοδήποτε χώρο και αν δραστηροποιείστε αλλά και στην κατοικία σας. Σε ασυναγώνιστες τιμές και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. SP Services, Σιούτης Παναγιώτης, αποφραξεις Πετρουπολη
λεπτομέρειες
Watersolution, αποφράξεις
Watersolution, αποφράξεις. Μακρόχρονη εμπειρία, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έρχονται στο χώρο σας ανά πάσα ώρα και στιγμή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους λύσεις σε αποφράξεις, απολυμάνσεις, συντηρήσεις και όποιο άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο προσωπικός ή ο επαγγελματικός σας χώρος.
λεπτομέρειες
Ydrofili A.E.
Η καλύτερη λύση για τις αποφράξεις στην Θεσσαλονίκη έρχεται την ώρα που την έχετε ανάγκη. Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμέσως στο αίτημα σας. Εξυπηρετούμε όλη την πόλη και η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική.
λεπτομέρειες
Άδειασμα Βόθρου
Άδειασμα Βόθρου - Εκκενώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής !!! Αμεση εξυπηρέτηση για αντλήσεις λυμάτων - άδειασμα βόθρων σε χαμηλές τιμές με ένα σας τηλεφώνημα.
λεπτομέρειες
Αετος Service, αποφραξεις αποχετευσεων
Αετος Service, αποφραξεις αποχετευσεων. Τα πάντα για τη διαχείρηση της οικίας σας και γενικότερα του προσωπικού σας χώρου μέσα από την έμπειρη ομάδα Αετος Service. Αποφραξεις αποχετευσεων, έκδοση κοινοχρήστων, εξυπηρέτηση κτιρίων. Εμπειρία, ταχύτητα, οικονομία.
λεπτομέρειες
Αναγνώστου αποφρακτική
Η αποφρακτική Αναγνώστου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Εξυπηρετεί όλα τα προάστια της Αττικής. Αναλαμβάνει την άντληση υδάτων, τις αποφράξεις αποχετεύσεων, τις απολυμάνσεις κτιρίων, την εκκένώση βόθρων, τους καθαρισμούς δεξαμενών και τη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.
λεπτομέρειες
Αποφρακτική
Αποφρακτική - Αποφράξεις για όλο το νομό Αττικής με υπερσύγχρονα μέσα, 24ωρης λειτουργίας και ανταγωνιστικές τιμές για αποφρακτικές εργασίες παντός είδους.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων για Αθήνα - Πειραιά - Αττική σε τιμές ανταγωνιστκές. Οριστική λύση στο πρόβλημα αποφράξεων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις
Αποφράξεις Express σε τιμές ασυναγώνιστες !!! Για όλη την Αττική 24ωρο service / 365 ημέρες !!! Ειδικοί αποφράξεων με πείρα πάνω από 40 χρόνια …
λεπτομέρειες
Αποφράξεις
Αποφράξεις για ολόκληρο το νομό Αττικής με υπερσύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. 24ωρο service αποφράξεων.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις
Αποφράξεις αποχετεύσεων για Αθήνα - Πειραιά - Αττική σε τιμές ανταγωνιστκές. Οριστική λύση στο πρόβλημα αποφράξεων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Ξεβουλώνουμε σιφώνια, νιπτήρες, λεκάνες, υδροροές, φρεάτια. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε αυξημένες απαιτήσεις βιομηχανηκών μονάδων.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις
Η εταιρεία Apofraxeis24wro είναι ειδικευμένη εταιρεία στις αποφράξεις και απολυμάνσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών και μεταφορών λυμάτων από το 1960. Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις - apofraxeis.mobi
Η apofraxeis.mobi με μοναδικό αντικείμενο τις αντλήσεις υδάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων αγωγών δικτύου πρωτοπορεί στην Αττική παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με άριστο τεχνολογικά εξοπλισμό και προσιτές τιμές.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις | apofraxeis4u
Η αποφρακτική εταιρεία apofraxeis4u.gr συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές που προτείνονται στο λεκανοπέδιο Αττικής προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις αποφράξεις αποχετεύσεων αγωγών δικτύου. Με σύγχρονα υδροβολιστικά μηχανήματα παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όλο το 24ωρο με απόλυτη συνέπεια και σε οικονομικές τιμές.
λεπτομέρειες
Αποφραξεις Αθηνα
Συχνά οι αποχετεύσεις και οι διάφορες άλλες σωληνώσεις λόγω της μακροχρόνιας ή κακής χρήσης φράζουν. Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να καλέσει κάποιος ένα εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων για να αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις Αθήνα | apofraxeis-athina.eu
Αποφράξεις Αθήνα. Η Αθήνα μια πόλη τόσο όμορφη, αλλά με τόσα προβλήματα στους δρόμους. Λύσεις υπάρχουν και η εταιρία μας μπορεί να σας τις δώσει με ένα μόνο σας τηλεφώνημα. Η αποφρακτική εταιρία της Αθήνας έχει μία εμπειρία σαράντα χρόνων και μπορεί να αντιμετωπίσει ότι σας απασχολεί.
λεπτομέρειες
αποφραξεις απολιμανσεις
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ 23% ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ 40€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ 40€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ 40€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 40€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 50€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 30€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 50€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩN 50€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 50€ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ 50€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ 30,00€ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ 80,00€ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ 80,00€
λεπτομέρειες
Αποφράξεις Αττική| apofraxeis-totzini.gr
Όπου κι αν βρίσκεστε στην περιοχή της Αττικής, η αποφρακτική εταιρεία Το Τζίνι, βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας προφέρει τις υπηρεσίες της. Κρατούμε τις τιμές χαμηλά, και η εξυπηρέτηση είναι άμεση. Υπηρεσίες: αποφράξεις, εκκενώσεις, απολυμάνσεις.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις Δρούλιας
Αποφράξεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδατων, διάγνωση με κάμερα, συντήρηση κτιρίων, απολυμάνσεις κτιρίων. Αποφράξεις Δρούλιας - Άμεσα, Υπεύθυνα και Οικονομικά, σε όλο το Νομό Αττικής!Κοντά σας όλο το 24ώρο - Τηλεφ. 6946563764 & 210 7647500
λεπτομέρειες
Αποφράξεις Καρέας
Αποφράξεις λεκάνης, μπάνιου, σιφωνίου, υδροροής, κάθετης τουαλετών, νιπτήρα, νεροχύτη !!! Καλέστε 365apofraxeis.gr όλο το 24ωρο / 365 ημέρες ... δίπλα σας με συνέπεια !!!
λεπτομέρειες
Αποφράξεις Ντουντούμης
Η Αποφράξεις Ντουντούμης, είναι τεχνική εταιρεία απόφραξης αποχετεύσεων. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα άντλησεως υδάτων και παρέχει τις υπηρεσίες της στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις Πειραιάς | apofraxeis-pireas.eu
Αποφράξεις Πειραιάς. Ο Πειραιάς είναι η περιοχή με το μεγαλύτερο λιμάνι και αποτελεί κέντρο επίσκεψης για πάρα πολύ κόσμο. Τα θέματα της απόφραξης πρέπει οριστικά να ξεπεραστούν με οριστικές λύσεις και οι κάτοικοι να μην ταλαιπωρούνται άλλο.
λεπτομέρειες
Αποφράξεις στη Θεσσαλονίκη
Αποφράξεις στη Θεσσαλονίκη Η εταιρεία με πείρα και εμπειρογνωμοσύνη από το 1990 παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική.
λεπτομέρειες
Αποχετευσεων αποφραξεις
Η εταιρία apofraxeis.co με γνώμονα τη συνέπεια και τις οικονομικές τιμές αποκαθιστά αποφράξεις αποχετεύσεων σε Αθήνα και Πειραιά χρησιμοποιώντας κάμερα, άριστους τεχνικούς και κορυφαία τεχνολογικά αποφρακτικά μηχανήματα.
λεπτομέρειες
Ασκληπιος Απολυμανσεις
Ασκληπιός Απολυμάνσεις Μικροβιοκτονίες - Εκνεφώσεις , Απεντομώσεις - Μυοκτονίες , Απομάκρυνση Πτηνών ,Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων HACCP , Πυροσβεστήρες-Πυρασφάλειες,Αποφράξεις,Καθαρισμοί Χώρων,Κοινόχρηστα.
λεπτομέρειες
Ασκληπιος Απολυμανσεις
Ασκληπιός Απολυμάνσεις Μικροβιοκτονίες - Εκνεφώσεις , Απεντομώσεις - Μυοκτονίες , Απομάκρυνση Πτηνών , HACCP , Πυροσβεστήρες-Πυρασφάλειες,Αποφράξεις,Καθαρισμοί Χώρων,Κοινόχρηστα.
λεπτομέρειες
Δέσποινα Βλάχου
Αποφραξεις, εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων, καθαρισμοί, απεντομώσεις, υδροβολές, καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου σε όλη την Αττική. Με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα.Αποφραξεις, εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων, καθαρισμοί, απεντομώσεις, υδροβολές, καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου σε όλη την Αττική. Με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα.
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις βόθρων
Εκκενώσεις βόθρων, αποφράξεις αποχετεύσεων, στην Αθήνα και όλη την Αττική. Η εταιρία "Καπλανίδης" δραστηριοποιείται στις εκκενώσεις βόθρων και στο χώρο της άντλησης και μεταφοράς λυμάτων από το 1947.
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις βόθρων | ekkenoseis-vothron.eu
Η ekkenoseis-vothron.eu παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας μας οι οποίες σχετίζονται με το άδειασμα, τον καθαρισμό και τις εκκενώσεις βόθρων. Η επαγγελματική μας ενασχόληση με το συγκεκριμένο αντικείμενο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960 και από τότε ως σήμερα εξυπηρετούμε όλες τις συνοικίες της Αττικής που χρησιμοποιούν βόθρους, με τιμές ασυναγώνιστες. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται όλο το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο.
λεπτομέρειες
Εκκενώσεις βόθρων Ελλάδας
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος στόλος που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς για πολύπλοκες περιπτώσεις εκκένωσης βόθρου, απόφραξης ή άντλησης νερού. Είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε ώρα και ημέρα του χρόνου μας χρειαστείτε, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Άμεσα, υπεύθυνα, οικονομικά.
λεπτομέρειες
ΕΡΜΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΣΙΦΩΝΙΑ - ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα με σύγχρονο πιεστικό και έμπειρο προσωπικό!!! ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αποφράξεις αποχετεύσεων ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ - ΤΟΥΜΠΑ - ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ - ΘΕΡΜΗ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΑΙΑ - ΡΥΣΙΟ - ΚΑΡΔΙΑ - ΤΡΙΛΟΦΟ - ΣΧΟΛΑΡΙ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΛΑΚΚΩΜΑ ΠΛΑΓΙΑΡΗ-ΠΥΛΑΙΑ
λεπτομέρειες
Ευρώ Αποφρακτική, Παντου Παναγιώτης, αποφράξεις
Ευρώ Αποφρακτική, Παντου Παναγιώτης, αποφράξεις σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση που μας δίνει η πολύχρονη πείρα μας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξυπηρέτηση σε όλο το Νομό Αττικής
λεπτομέρειες
Παγκαλος Service, αποφραξεις αποχετευσεων
Παγκαλος Service, αποφραξεις αποχετευσεων, απολυμάνσεις, καθαρισμός, έκδοση κοινοχρήστων, απεντομώσεις. 30χρονη εμπειρία, άριστος εξοπλισμός
λεπτομέρειες
Στέργιος Βασίλειος, αποφραξεις Βυρωνας
Στέργιος Βασίλειος, αποφραξεις Βυρωνας. Για τις αποφραξεις των αποχετεύσεων και λοιπών χώρων. Πολύχρονη εμπειρία, σύγχρονος εξοπλισμός. Εξυπηρέτηση ολόκληρο το 24ωρο σε φιλικές τιμές.
λεπτομέρειες
Το Τζινι, αποφραξεις Ηλιουπολη
Το Τζινι, αποφραξεις Ηλιουπολη. Για τις αποφράξεις αποχεύσεων και λοιπών χώρων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις. Ερχόμαστε δίπλα σας σε όποια περιοχή και αν βρίσκεστε. Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
λεπτομέρειες
Υδροφίλη
Απόφραξη με νερό και Απόφραξη με ηλεκτρικά σπιράλ για τον καθαρισμό των αγωγών και των φρεατίων από την εταιρία Υδροφίλη. Ανάλογα με την αιτία που προκαλεί το φράξιμο του αγωγού, προσαρμόζεται η κατάλληλη κεφαλή και ο καθαρισμός του δικτύου είναι άμεσος και ταχύς χωρίς τη διακοπή της λειτουργίας του, με έδρα στην Θεσσαλονίκη.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Αποφράξεις
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future