Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Οικοδομή - Κατασκευές Ανελκυστήρες
 

Ανελκυστήρες, ασανσέρ, ανελκυστήρες ειδικών κατασκευών, συντήρηση ανελκυστήρων και οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας ή βρείτε επαγγελματίες που να ασχολούνται με τους ανελκυστήρες μέσα από τις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr

 
  Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future  
 

Ανελκυστήρες

 
     
 
Innovatech Lift
Για ασανσέρ όπως ακριβώς θα έχετε φανταστεί και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, επιλέξτε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου: Innovatech Lift!
λεπτομέρειες
Aberon SA
Μελέτη, Εγκατάσταση, Επισκευή, Συντήρηση Aνελκυστήρων, Aberon SA. Οι εταίροι έχουν συνεχή ενασχόληση με τους ανελκυστήρες από το 1985 και προχώρησαν στην ίδρυση της εταιρείας με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων τους.
λεπτομέρειες
Alfa Lift Ανελκυστήρες
Κατασκευή και τοποθέτηση ανελκυστήρων, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, Alfa Lift Ανελκυστήρες. Με έδρα μας την περιοχή του Ζωγράφου εξυπηρετούμε με τοποθετήσεις και συντηρήσεις όλη την Ελλάδα.
λεπτομέρειες
ALZA
Ανελκυστήρες, Υπηρεσίες επισκευής ανελκυστήρων πλοίων, μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και πιστοποίηση. Η εταιρία ALZA ιδρύθηκε από τον ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΛΑΖΑΡΟ και λειτουργεί με επιτυχία στο χώρο τον ανελκυστήρων από το 1983. Δεν παράγει ανελκυστήρες μαζικής παραγωγής, αλλά πρώτης κατηγορίας, εξελιγμένους ανελκυστήρες με την αίσθηση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και της μηχανικής για την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια.
λεπτομέρειες
Asenso Συστήματα Ανελκυστήρων
Asenso Συστήματα Ανελκυστήρων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονών επιχειρήσεων αλλά και του ιδιώτη χρήστη.
λεπτομέρειες
ATLAS LIFT
Η Atlaslift στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1994, με αντικείμενο τη μελέτη-εγκατάσταση- συντήρηση & επισκευή ηλεκτρικών και υδραυλικών ανελκυστήρων για τη μεταφορά ατόμων και φορτίων.
λεπτομέρειες
Champion Lift
Τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων Champion Lift. Μελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση και Επισκευή παντός τύπου Ανελκυστήρα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή καθώς και τηνανακαίνιση του ως προς την εμφάνιση θαλάμου και ως προς τηλειτουργικότητα, Πίνακες VVVF, Απεγκλωβισμός, σε παλιάς τεχνολογίας Ανελκυστήρες.
λεπτομέρειες
Doppler
Κατασκευαστές Ανελκυστήρων. Ανελκυστήρες, Κυλιόμενες Σκάλες, Διάδρομοι. Εξαρτήματα Ανελκυστήρων, Πλήρεις Ανελκυστήρες, DOPPLER. Η εταιρία είναι σε θέση να προμηθεύσει εξαρτήματα και πλήρη πακέτα για όλους τους τύπους ανελκυστήρων (υδραυλικούς και μηχανικούς), συμπεριλαμβανομένων και αυτών χωρίς μηχανοστάσιο (MRL).
λεπτομέρειες
Draculis Lift
Τεχνολογία που σας ανεβάζει. Ανελκυστήρες για ευθείες σκάλες, περιστροφικές σκάλες, Scooters. Η Draculis Lift είναι η πιο καταξιωμένη εταιρεία η οποία εμπορεύεται, εγκαθιστά και συντηρεί ασανσέρ και ανελκυστήρες κάθε τύπου.
λεπτομέρειες
Elevators Install
Η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων Elevators Install ιδρύθηκε το 2006 από τον Αναστάσιο Αγγούση. Η 20ετής εμπειρία μας στον χώρο του ανελκυστήρα μας έχει κάνει να θέτουμε υψηλά στάνταρ σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης, κάνοντας μας μια από τις ανταγωνιστικότερες εταιρείες στον χώρο μας.
λεπτομέρειες
Elite Elevator
Υπηρεσίες ποιότητας στην εγκατάσταση και συντήρηση των Ανελκυστήρων. Ανελκυστήρες με βάση την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ποιότητα, την αισθητική, τον αξεπέραστο δείκτη πραγματικής αξίας προς τιμή. Elite Elevator, Ανελκυστήρες.
λεπτομέρειες
KLEEMANN HELLAS
Eταιρία ανελκυστήρων Kleemann, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής, σχεδιασμού και εμπορίας Συστημάτων Ανελκυστήρα, με έδρα το Κιλκίς και γραφεία και εκθεσιακοί χώροι, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικά έργα που έχουν ενσωματώσει την τεχνολογία KLEEMANN είναι το Αττικό Μετρό, το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το αεροδρόμιο Μακεδονία, 420 Ολυμπιακά έργα, κ.α.
λεπτομέρειες
LIFTELECTRON
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ - ΑΜΕΑ - ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
λεπτομέρειες
MK Lift
Είμαστε το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Χ&Κ Μπαλασόπουλος- Π Καλογερόπουλος Ο.Ε. Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας, γενικότερα, για τους ανελκυστήρες, τις νέες τεχνολογίες, την σχετική νομοθεσία και την τεχνική ορολογία τους, καθώς και η γνωριμία μας, για εγκατάσταση, αλλά και συντήρηση, ανακαίνιση και επισκευή κάθε τύπου, παλαιού ή νέου, που θα θελήσετε να μας εμπιστευτείτε.
λεπτομέρειες
Mk lift
Είμαστε το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Χ&Κ Μπαλασόπουλος- Π Καλογερόπουλος Ο.Ε. Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας, γενικότερα, για τους ανελκυστήρες, τις νέες τεχνολογίες, την σχετική νομοθεσία και την τεχνική ορολογία τους, καθώς και η γνωριμία μας, για εγκατάσταση, αλλά και συντήρηση, ανακαίνιση και επισκευή κάθε τύπου, παλαιού ή νέου, που θα θελήσετε να μας εμπιστευτείτε.
λεπτομέρειες
My Lift Doors
H My Lift Doors, η νεοσύστατη εταιρεία διάθεσης αυτόματων θυρών ανελκυστήρων στην εγχώρια και λοιπή Ευρωπαϊκή αγορά, έχει ιδιαίτερα οικονομικές και συμφέρουσες τιμές. Οι ειδικοί σύμβουλοι της My Lift Doors, διεξήγαγαν μια ιδιαίτερα επικεντρωμένη και εκτεταμένη έρευνα στη διεθνή αγορά ανελκυστήρων, έχοντας σαν κριτήριο την επί παραγγελία κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
λεπτομέρειες
Real Lift
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυσήρων με αντικείμενο τη μελέτη , εγκατάσταση , συντήρηση , αναβάθμιση ανελκυστήρων στην Αττική. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε το ραντεβού...... που θα αλλάξει τον Ανελκυστήρα σας!!!
λεπτομέρειες
Tera Group
Τεχνική εταιρεία εγκαταστάσεως ανελκυστήρων στη Θεσσαλονίκη Tera Group. Ανταλλακτικά, εξαρτήματα, συντήρηση, εγκατάσταση ανελκυστήρων με την εγγύηση της εταιρίας μας.
λεπτομέρειες
Thivaios Lift
Τα μηχανήματα μεταφοράς ασανσέρ και ανελκυστήρων έχουν αναβαθμιστεί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας . Μην κάνετε λάθος επένδυση στο χώρο σας , μπείτε στην http://thivaioslift.gr και δείτε τα έργα μας με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας υλικών και μηχανημάτων.
λεπτομέρειες
Valsamidis elevators
Κορυφαία Ελληνική εταιρεία του κλάδου των ανελκυστήρων, κυλιομένων κλιμάκων και διαδρόμων, Valsamidis elevators. Μελέτη, κατασκευή, εγκατάστασης, συντήρηση και εκμοντερνισμός όλων των ειδών ανελκυστήρων όπως επίσης ειδικών ανελκυστήρων για άτομα με ειδικές ανάγκες.
λεπτομέρειες
Ανελκυστήρες
Εγκατάσταση ανελκυστήρες από την Stager με πολυετή εγγύηση. Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας και αναλαμβάνουμε συντήρηση ανελκυστήρων με πιστοποίηση ποιότητας. Άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και τιμές ασυναγώνιστες.
λεπτομέρειες
Ανελκυστήρες S. & N. Karamolegos lift
Η τεχνική εταιρεία “S. & N. Karamolegos lift” διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις - συντηρήσεις ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων. ς
λεπτομέρειες
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΠΠΟΣ ΧΡ. ΤΡΥΦΩΝ
Καλωσήρθατε στην εταιρία Κάππος Χρ.Τρύφων η οποία είναι υπεύθυνη για την επαγγελματική και τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας.Διαθέτουμε πολυετή εξειδίκευση στο κλάδο των Ανελκυστήρων καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις ανελκυστήρων τόσο σε επιχειρησιακούς όσο και σε ιδιωτικους χωρους.
λεπτομέρειες
Χασαπόπουλος ανελκυστήρες
Η Εταιρεία Χασαπόπουλος ανελκυστήρες, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη παντός τύπου ανελκυστήρα και συστήματος ανύψωσης Α.Μ.Ε.Α. Δραστηριοποιείται στον νομό Ηλείας, Πύργο, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία, Ζαχάρω, κτλ. και στην Δυτική Μεσσηνία, Κυπαρισσία.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ανελκυστήρες, συντήρηση ανελκυστήρων, ασανσέρ
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future