Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Internet - Τεχνολογία Software
 

Software, προγράμματα υπολογιστών για όλες τις χρήσεις και τους επαγγελματίες. Αρχιτεκτονικά προγράμματα, προγράμματα λογιστικά αλλά και προγράμματα για ιδιώτες, μέσα από τις σελίδες του findall.gr. Καταχωρήστε τώρα την ιστοσελίδα σας στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr και κερδίστε άμεσα επισκέπτες.

 
  Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future  
 

Software

 
     
 
AcmonData
Η AcmonData είναι μια καινοτομική εταιρεία παραγωγής βιομηχανικού λογισμικού, εξειδικευμένων πληροφοριακών συστημάτων, βιομηχανικής ζύγισης και αυτοματισμών. Προσφέρει μια πληθώρα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, στα κεντρικά στο Σχηματάρι Βοιωτίας και στα υποκαταστήματα στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.
λεπτομέρειες
ACT ΑΕ
Η ACT ΑΕ - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων/Πληροφορική είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού για τον κλάδο του αυτοκινήτου και των ανταλλακτικών.Τα λογισμικά συστήματα και εφαρμογές της εταιρείας: Autowin, Compact Service & Parts, All in One καθώς επίσης και τα E-Shops ανταλλακτικών αυτοκινήτων B2B & B2C εξασφαλίζουν σύγχρονες λύσεις και ολοκληρωμένες πλατφόρμες μηχανογράφησης για το κλάδο του αυτοκινήτου.
λεπτομέρειες
Corepoint
Η εταιρία corepoint ασχολείται με εμπορία και υπηρεσίες συστημάτων πληροφορικής. Δραστηριοποιείται στο εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακού εξοπλισμού Η/Υ, λογισμικού (software) και δικτύων. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες και αναβαθμίσεις καθώς και προϊόντα πληροφορικής, ολοκληρωμένα computers ή μεμονωμένα εξαρτήματά τους όπως επεξεργαστές, μητρικές κάρτες, κάρτες γραφικών, μνήμη RAM, solid state disks SSD, σκληροί δίσκοι, τροφοδοτικά, κουτιά, κ.α.
λεπτομέρειες
CRM και ERP σε μία ενοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα
Με την πλατφόρμα Echo τώρα μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες CRM, ERP, CMS και eCommerce της επιχείρησής σας μέσα από μια ενιαία εφαρμογή.
λεπτομέρειες
DATA GIS S.A. – Τεχνολογίες Πληροφορικής
Η DATA GIS S.A. είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Data Entry και ψηφιοποίησης δεδομένων. Παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας, ψηφιοποίησης δεδομένων και εξειδικευμένων εφαρμογών τηλεκπαίδευσης.
λεπτομέρειες
DYNABYTE - Εφαρμογές Πληροφορικής
Η Dynabyte βρίσκεται στον χώρο της πληροφορικής από το 1991, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή λογισμικού, την κατασκευή, διανομή και υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων Η/Υ, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Internet. Ανάπτυξη Λογισμικού Υπηρεσίες Internet (Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων, Βελτιστοποίηση Προώθηση στις Μηχανές Αναζήτησης, Ηλεκτρονικά Καταστήματα E-shop, κλπ) Υποστήριξη / Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων Εγκαταστάσεις Δικτύων & Καλωδίωση
λεπτομέρειες
Infoproject Α.Ε
Λύσεις λογισμικού, προγράμματα για μικρομεσαίες με ανοιχτό κώδικα, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με χαμηλό κόστος.
λεπτομέρειες
Kappa Development
Εφαρμογές λογισμικού, εξειδικευμένα προγράματα για ελαιουργεία, οινοποία, τυροκομεία, μονάδες παρασκευής αλλαντικών και πολλά ακόμη από την Kappa Development με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
λεπτομέρειες
Megasoft
H Megasoft είναι εταιρεία πληροφορικής, παραγωγής λογισμικού και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης. Η Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win καλύπτει πλήρως την εμπορική καθώς και την οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους, ενώ με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές καλύπτει: καταστήματα λιανικής, Mini Market, ΑρτοΖαχαροπλαστεία, Κάβες, Εστίαση (ασύρματη παραγγελιοληψία), Delivery, Ένδυση, Υπόδηση, Βιβλιοπωλεία, Κομμωτήρια, Κέντρα Αισθητικής, Βενζινάδικα, Συνεργεία.
λεπτομέρειες
Visual Field Test | visual-field-software.com
To Visual Field Test είναι ειδικό λογισμικό εξέτασης του οπτικού πεδίου ασθενών που κινδυνεύουν από γλαύκωμα δίνοντας πανεύκολα τα πλέον αξιόπιστα αποτελέσματα. H εξέταση δίνει τη δυνατότητα στον θεράποντα ιατρό να αντλήσει άμεσα και ανώδυνα τις απαραίτητες πληροφορίες για κατάσταση και την εξέλιξη της νόσου.
λεπτομέρειες
ΑΝΑΛΥΣΗ
Εφαρμογές Πληροφορικής, Υπολογιστές, Περιφερειακές Συσκευές, Δικτυακά Προϊόντα, Λογισμικό, Αναλώσιμα
λεπτομέρειες
Λογισμικό για ξενοδοχεία & Camping
Η ADAsoft εδρεύει στην Αθήνα και ιδρύθηκε το 1999, από επιστήμονες ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής, με κύριο στόχο την δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης και στην πώληση εφαρμογών λογισμικού σε διάφορους τομείς της αγοράς, όπως τουρισμό (πρόγραμμα camping, ξενοδοχειακό πρόγραμμα), βιομηχανία, εμπόριο κ.α.
λεπτομέρειες
προστασία προσωπικών δεδομένων
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σας ανησυχούν Παρακολούθηση, διαρροές δεδομένων, κ λ π Εδώ θα βρείτε συμβουλές για την προστασία σας στο διαδίκτυο
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Software, προγράμματα υπολογιστών
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future