Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Ξένες γλώσσες
  Ξένες γλώσσες, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, διδασκαλία ξένων γλωσσών σε φροντιστήρια. Κάποιο από όσα παρουσιάζονται είναι αυτόπου ψάχνετε. Δείτε τα όλα μέσα από τις σελίδες του findall.gr
 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Αγγλικά Λαγονήσι
Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στο Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Καλύβια. Προετοιμασία για Lower, Proficiency, εντατικά μαθήματα, τμήματα ενηλίκων, μαθήματα για όσους θέλουν να αποκτήσουν ξανά επαφή με τη αγγλική γλώσσα.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Κατάλογος Θεσσαλονίκη  
 

Ξένες γλώσσες

 
     
 
Agglika στο NETWORK
Agglika στο NETWORK για την εκμάθηση της Αγγλικής σε σύντομο διάστημα, παράλληλα με τη σχολή ή την εργασία σας για τη σίγουρη εξασφάλιση των Πιστοποιήσεων - Πτυχίων της Αγγλικής Γλώσσας σε όλα τα επίπεδα LOWER, ADVANCED και PROFICIENCY, που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια Cambridge ή Michigan.
λεπτομέρειες
Apple Studies
Κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής Apple Studies, προετοιμασία για πτυχία, πιστοποιήσεις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
λεπτομέρειες
Berlitz
H Berlitz International, δραστηριοποιείται στον τομέα των ξένων γλωσσών και παρέχει υπηρεσίες στο χώρο της διδασκαλίας, της μετάφρασης και των εκδόσεων. Προγράμματα για παιδια, ενήλικες και εταιρείες.
λεπτομέρειες
BigBen
Στο πρότυπο ξένων γλωσσών BIG BEN διδάσκονται Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Λειτουργεί από το 2004 στη Χαλάστρα σε έναν μοντέρνο, ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο.
λεπτομέρειες
CELT Athens
Το CELT Athens είναι ένα καταξιωμένο Κέντρο Επιμόρφωσης καθητητών ξένων γλωσσών στην Ελλάδα, γνωστό για την προσφορά του στην βελτίωση της ποιότητας της ξενόγλωσσης παιδείας στην Ελλάδα. Στο CELT έχουν επιμορφωθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 2500 καθηγητές, διευθυντές σπουδών και διοικητικά στελέχη ξενόγλωσσων κέντρων και φορέων σε συνεργασίες με τον ιδιωτικό αλλά και τον δημόσιο τομέα.
λεπτομέρειες
Colombo
Φροντιστήρια ξένων γλωσσών Colombo στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μόλις λίγα λεπτά από την Καμάρα.
λεπτομέρειες
Concorde
Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας & Πολιτισμού Concorde, με πολυετή πείρα στην Γαλλική γλώσσα και στην διεξαγωγή εξετάσεων, καθώς και τμήματα προετοιμασίας για όλα τα γαλλικά πτυχία Delf, Dalf, Sorbonne. Με την χρήση της δανειστικής βιβλιοθήκης, των εκπαιδευτικών ταξιδιών στη Γαλλία, της αίθουσας πολυμέσων και τη συμμετοχή σας στις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την Γαλλική κουλτούρα και παιδεία.
λεπτομέρειες
Koletsou - School of English
Koletsou School of English was set up in 1989 by Margaret Koletsou (a native of Scotland) who has been in teaching both in Scotland and in Greece since 1981. When establishing the school, we wanted to combine Montessori with traditional methods of teaching so as to be able to work better with our students who are all at state schools. Although we have 200 students, we have managed to maintain a warm, inviting and friendly atmosphere.
λεπτομέρειες
Linguaphone
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός LINGUAPHONE λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1934 και διαθέτει εμπειρία 77 ετών καθώς και τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών στον κόσμο. Βασικός σκοπός είναι η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού περιεχομένου και επιπέδου, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες της νέας παγκοσμιοποιημένης εποχής. Σειρές Αυτοδιδασκαλίας για 30 γλώσσες. Ιδιαίτερα μαθήματα και Εξειδικευμένα Προγράμματα για ιδιώτες & επιχειρήσεις. Μεταφράσεις
λεπτομέρειες
Linguaphone - Ισπανικα
Η Linguaphone Ισπανικα θεωρείται παγκοσμίως ηγέτης στο χώρο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (Distance Learning) ξένων γλωσσών. Με την οπτικοακουστική μέθοδο Linguaphone σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε Ισπανικά σαν να ήταν μητρική σας γλώσσα.
λεπτομέρειες
My School, φροντιστηρια ξενων γλωσσων Καλλιθεα
Για τις ξένες γλώσσες σας πού αλλού; My School, φροντιστηρια ξενων γλωσσων καλλιθεα. Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα άριστα εκπαιδευμένοι καθηγητές, ειδικό σύστημα διδασκαλίας που οδηγεί μόνο στην επιτυχία σε όλα τα πτυχία, προσιτά δίδακτρα
λεπτομέρειες
Skypenglish - Δήμητρα Πετκάκη
Online ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype. Μάθε Αγγλικά γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά από την άνεση του σπιτιού σου!
λεπτομέρειες
smart-lesson.eu
Διαδικτυακό φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Με τη μέθοδο e-learning μαθαίνετε εύκολα και οικονομικά τη ξένη γλώσσα που επιθυμείτε
λεπτομέρειες
The Scholars group - Αντωνιάδου
Από το 1971 σε Νίκαια και Κορυδαλλό. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Τουρκικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Πληροφορική. Τμήματα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων. Αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο με υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε έγκυρες εξετάσεις. Δυνατότητα ατομικών και εντατικών μαθημάτων με πρωινό - βραδινό ωράριο. Διαδραστικοί πίνακες σε όλες τις τάξεις, σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές σε όλα τα επίπεδα.
λεπτομέρειες
Xenes glosses
Φροντιστήρια ξένων γλωσσών Best στο Γαλάτσι Αττικής από το 1995
λεπτομέρειες
ΑΧΟΝ
Διεθνές δίκτυο σπουδών. Ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Κινέζικα. Μια δυναμική παρουσία στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ΑΧΟΝ. Παρέχεται εκπαίδευση σε 7 Ξένες Γλώσσες για κάθε επίπεδο.
λεπτομέρειες
Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει μαθήματα γαλλικών για παιδιά, εφήβους, ενηλίκους και επαγγελματίες, μεταφραστικά προγράμματα σπουδών, δημιουργικά εργαστήρια και πολλά ακόμα.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ - Νο1 στις ξένες γλώσσες για ενήλικες
Κέντρα Ξένων Γλωσσών με ειδίκευση σε νέους ενήλικες. 1000+ επιτυχόντες κάθε χρόνο σε Proficiency, Lower κ.ά. Πτυχία γλωσσών. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά
λεπτομέρειες
Εξεταστικά Κέντρα TOEFL Πάτρα
Τα εξεταστικά κέντρα Ippokratis, στη Πάτρα, με σεβασμό στους μαθητές μας & με εφόδιο τη πολυετή μας πείρα, παρέχουν τη καλύτερη δυνατή προετοιμασία για της εξετάσεις TOEFL!
λεπτομέρειες
Κέντρα ξένων γλωσσών ΙΣΟΝ
Μέλη της Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® Α.Ε., τα κέντρα ξένων γλωσσών ΙΣΟΝ® και πληροφορικής e-studies προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εκπαίδευσης στη σημερινή ελληνική οικογένεια, καθώς και επαγγελματικά προγράμματα και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.
λεπτομέρειες
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Όμηρος
Με 50 σημεία και 65 χρόνια εμπειρίας, τα κέντρα ξένων γλωσσών Όμηρος απαριθμούν πάνω από 1.500.000 αποφοίτους στα διαοφρετικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών που προσφέρουν.
λεπτομέρειες
Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Logos
Στο Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Logos προσφέρονται ανοιχτά, κλειστά ή ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για κάθε επίπεδο και κάθε στοχοθέτηση.
λεπτομέρειες
ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
Το Κέντρο Ιαπωνικών και Κινεζικών Σπουδών Οικονομάκου έχει συμπληρώσει 30 χρόνια στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, και μάλιστα της διδασκαλίας των Ανατολικών Γλωσσών, τηςΙαπωνικής και Κινεζικής γλώσσας, καθώς και της διάδοσης της κουλτούρας τους.
λεπτομέρειες
Λαλαούνη Κέντρο ξένων γλωσσών
Μάθετε Ιταλικά, Ισπανικά, Αγγλικά στο κέντρο ξένων γλωσών Λαλαούνη. Μάθετε ξένες γλώσσες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες.
λεπτομέρειες
Λίλιαν Γιαννιού Ξενόγλωσσα Σπουδαστήρια
Τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού βρίσκονται στον Πειραιά. Γίνονται μαθήματα και προετοιμασία για εξετάσεις Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ισπανικών και προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Γίνονται επίσης και μαθήματα Πληροφορικής
λεπτομέρειες
Μαθήματα Γερμανικών
Γερμανικά στην Αθήνα, κυρίως ανώτερα επίπεδα, παραδίδει η καθηγήτρια Δήμητρα Δανιά, με σπουδές στη Γερμανία (Γερμανική φιλολογία σε γερμανικό Πανεπιστήμιο) & 10χρονη παραμονή στη Γερμανία. Πληροφορίες: 2108663360, 6973238240 www.dania.gr
λεπτομέρειες
Μαθήματα Γερμανικών στην Αθήνα
Γερμανικά Θέλεις να μάθεις Γερμανικά ή να τα τελειοποιήσεις αν ξέρεις; • Μαθήματα Γερμανικών γρήγορα εύκολα και οικονομικά με Έξτρα πρακτική εξάσκηση με άρθρα, ειδήσεις, σχολιασμούς και με δυνατότητα δημοσίευσης στο internet. Διοργάνωση: Δανιά Δήμητρα, φιλόλογος της Γερμανικής Γλώσσας από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Τόπος: Πατησίων & Σπάρτης 4, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα Τηλ. 2108663360, Κιν. 6973238240 www.dania.gr Δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ!
λεπτομέρειες
Μαθήματα Ξένων Γλωσσών - My2ndlanguage
Το my2ndlanguage είναι η επίσημη ιστοσελίδα της καθηγήτριας Κατερίνας Γιώτη που ειδικεύεται στη διδασκαλία ξένων γλωσσών : Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά. Τα μαθήματα γίνονται είτε κατ' οίκον είτε μέσω internet.
λεπτομέρειες
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ
Οι ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ παρέχουν άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα, να καλύπτουν το φάσμα των ηλικιών, από έφηβους 16 ετών μέχρι ενήλικες, κάθε εκπαιδευτικού και επαγγελματικού επιπέδου.
λεπτομέρειες
Ξένες γλώσσες Σπύρογλου
Κέντρο ξένω γλωσσών Σπύρογλου, στη Θεσσαλονίκη από το 1985.
λεπτομέρειες
Σιούντρη
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σιούντρη στη Ν. Σμύρνη. Διδασκαλία Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών, Ιαπωνικών, Ρωσικών, Αραβικών, Κινεζικών, Σουηδικών, Τουρκικών και Ελληνικών για ξένους, για κάθε ηλικεία. Με ειδικά τμήματα σπουδών Business English, Τμήματα Συνομιλιας Αγγλικών και Γαλλικών, προετοιμασία για εξετάσεις TOEFL και TOEIC και εταιρικά προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, σε όλες τις γλώσσες.
λεπτομέρειες
Σπουδές στην Ιταλία, Ιταλικά Πανεπηστήμια
Ιταλικό Εξειδικευμένο Ιταλικός Κέντρο Σπουδών.Ιταλική Γλώσσα, Όλα τα Ιταλικά Διπλώματα, Σπουδές στην Ιταλία, Ιταλικά Πανεπιστήμια
λεπτομέρειες
Φροντιστήρια Αγγλικών Πάτρα
Άρτια, σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα σπουδών από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Παπαδάτος Ιπποκράτης στην Πάτρα.
λεπτομέρειες
Φροντιστήρια Αγγλικών Πάτρα
Το διαβατήριο για τους αυριανούς πολίτες του κόσμου. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1976, προσφέροντας αποκλειστικά διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας.
λεπτομέρειες
Φροντιστήρια Ιταλικών Πάτρα
Το sxolesab είναι ένα κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας. Σε μας μπορείς να μάθεις Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, εύκολα, γρήγορα και για πάντα.
λεπτομέρειες
Φροντιστήριο Κοκκινέας
Τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Ελληνικά για ξένους παύουν να είναι ακατανόητοι θόρυβοι και μορφοποιούνται σε γλώσσες κατανοητές, εργαλεία για επικοινωνία, σπουδές και εύρεση εργασίας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από καθηγητές Διπλωματούχους Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία διδασκαλίας στην Δημόσια και Ιδιωτική Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
λεπτομέρειες
Φροντιστήριο ξένων γλωσσών
Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πληροφορική, ECDL,Vellum (ΚΑΛΛΙΘΕΑ)
λεπτομέρειες
Χαραμής, φροντιστηρια ξενων γλωσσων Καλλιθεα
Χαραμής, φροντιστηρια ξενων γλωσσων Καλλιθεα. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας, όπως διαδραστικοί πίνακες, οργανωμένος τρόπος διδασκαλίας, προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σπουδαστών μας, οδηγούν μόνο στην επιτυχία. Οι εμπειρίες χιλιάδων επιτυχημένων σπουδαστών μας είναι η εγγύησή σας
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ξένες γλώσσες, φροντιστήρια ξένων γλωσσών
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future