Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Βιβλιοθήκες
 

Βιβλιοθήκες, δανειστικές βιβλιοθήκες, βιβλιοθήκες δήμων, σχολικές βιβλιοθήκες, βιβλιοθήκες λογοτεχνείας, ξενόγλωσσες βιβλιοθήκες. Αυτό που ψάχνετε υπάρχει σίγουρα στις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην πληροφορία με το  findall.gr

 
  Πάρκινγκ αεροδρομίου  
 

Βιβλιοθήκες

 
     
 
Eθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Βιβλιοθήκη
Δικτυακός τόπος των Βιβλιοθηκών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο όρος βιβλιοθήκη χρησιμοποιήθηκε αρχικά για ιδιωτικές συλλογές, στη συνέχεια για συλλογές κλειστής πρόσβασης (μοναστηριακές ή κάποιων πανεπιστημίων), έως ότου να φτάσει να χρησιμοποιείται με τη σημερινή έννοια του όρου, ο οποίος περιλαμβάνει και το κτήριο και τη συλλογή βιβλίων.
λεπτομέρειες
Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας και Πολιτισμού
Ο βασικός σκοπός της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού, είναι η ερευνά, ο εντοπισμός, η συλλογή, η ταξινόμηση, η διάσωση, η μελέτη και η έκδοση αρχειακού υλικού που αφορά στην ιστορική και πνευματική εξέλιξη και ανάπτυξη του νομού Αργολίδας.
λεπτομέρειες
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Βιβλιοθήκη
Ρωτήστε ή συνομιλήστε με ένα βιβλιοθηκονόμο, Αναζητήστε βάσεις για βιβλιογραφική αναζήτηση, ηλεκτρονικά περιοδικά, βιβλία, έντυπα, ψηφιοποιημένο υλικό της βιβλιοθήκης και πολλά άλλα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
λεπτομέρειες
Βιβλιοθήκη Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
Η Βιβλιοθήκη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), η αρχαιότερη και μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εικαστικών τεχνών στην Ελλάδα, έχει την αφετηρία της στις απαρχές του Σχολείου των Τεχνών, από την εξέλιξη του οποίου προήλθαν το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.
λεπτομέρειες
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Βιβλιοθήκη
Η Βιβλιοθήκη του Γ.Π.Α. (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) ιδρύθηκε με το Β.Δ. της 13ης Μαΐου 1945, αποτελεί κέντρο συλλογής, επεξεργασίας και διάχυσης πληροφοριών με απώτερο σκοπό την υποστήριξη του εκπαιδευτικού, επιστημονικού και ερευνητικού έργου που επιτελείται στο Πανεπιστήμιο.
λεπτομέρειες
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Βιβλιοθήκη
Βιβλιοθήκη τμημάτων Νομικής, Κοινωνικής Διοίκησης, Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης, Πολιτικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, πολυτεχνικής σχολής, Ιατρικής, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού, επιστημών αγωγής, ιστορίας και εθνολογίας, Ελληνικής φιλολογίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, γλώσσας, φιλολογίας και πολιτισμού παρευξείνιων χωρών. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Βιβλιοθήκη
λεπτομέρειες
Δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης
Πληροφορίες για τη δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης. Πληροφορίες για το έργο του Νικηφόρου Βρεττάκου και άλλων δημιουργών.
λεπτομέρειες
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Βιβλιοθήκη
Η ίδρυση της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) χρονολογείται από το 1836, ενώ η οργάνωση και λειτουργία της ξεκίνησε το 1914. Υπήρξε η πρώτη Κεντρική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη της χώρας με συλλογή, κανονισμό λειτουργίας, κατάλογο βιβλιοθήκης, σύστημα ταξινόμησης και ταξιθέτησης και με ανοικτή ή κλειστή πρόσβαση κατά περίπτωση.
λεπτομέρειες
Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α.)
Yλικό του 19ου και 20ού αιώνα, το οποίο αφορά κυρίως στην ιστορική εξέλιξη και πνευματική ανάπτυξη της Ελλάδας, θα βρείτε στο Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α) που στεγάζεται στην Πλάκα και λειτουργεί και στη Θεσσαλονίκη. Η βιβλιοθήκη του Ε.Λ.Ι.Α. περιέχει περισσότερους από 100.000 τόμους βιβλίων, περιοδικών, ημερολογίων και εφημερίδων 19ου και 20ού αιώνα.
λεπτομέρειες
Πανεπιστήμιο Πατρών - Βιβλιοθήκη
Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο πληροφόρησης, ιδρύθηκε το 1964 παράλληλα με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Σε συνεργασία και χρηματοδότηση από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, στα πλαίσια του προγράμματος STRIDE, λειτούργησε στη Βιβλιοθήκη Eστιακό Σημείο Τεκμηρίωσης.
λεπτομέρειες
Πολυτεχνείο Κρήτης - Βιβλιοθήκη
Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (Βι.Κε.Π) ιδρύθηκε το 1977, ωστόσο η λειτουργία της ξεκίνησε το 1985 ταυτόχρονα με την εισαγωγή των πρώτων φοιτητών στο Ίδρυμα. Με την λειτουργία της υποστηρίζει το διοικητικό έργο στο Πολυτεχνείο Κρήτης και παρέχει πληροφόρηση και σε χρήστες που δεν ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Βιβλιοθήκες, δανειστικές βιβλιοθήκες, ξενόγλωσσες βιβλιοθήκες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future