Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Σχολές χορού
 

Σχολές χορού, σχολές μπαλέτου, σχολές μοντέρνου χορού, σχολές οριεντάλ χορών, σχολές παραδοσιακών χορών, εκμάθηση μοντέρνου χορού κλπ. Βρείτε άμεσα αυτό για το οποίο ψάχνετε μέσα από τις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων  findall.gr , ή απλά καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας αν είστε επαγγελματίας του χώρου, ιδικτήτης σχολής χορού και κερδίστε επισκέπτες.

Ο κατάλογος επιχειρήσεων findall.gr  σε συνεργασία με τον online κατάλογο για το γάμο www.gamoslife.gr σας δίνει τη δυνατότητα, αν το αντικείμενό σας είναι σχετικό με το γάμο, να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας εντελώς δωρεάν και εδώ, εφόσον σας ενδιαφέρει. Η ιστοσελίδα gamoslife.gr προσφέρει στοχευμένη προβολή, για τη δική σας, καλύτερη διαφήμιση.

 
  Ενοικιαζόμενα δωμάτια Ικαρία  
 

Σχολές χορού

 
     
 
A Bailar
Η σχολή χορού A Bailar, βρίσκεται στον Άγ. Δημήτριο και διδάσκει Salsa, Bachata, Merengue, Cha cha cha, Samba, Capoeira, Contemporary (σύγχρονο), Ηip-hop, Modern Jazz, Tango, Afro και πολλά άλλα.
λεπτομέρειες
All that dance, σπουδες χορου
All that dance, σπουδες χορου. Αναγνωρισμένες σπουδες χορου όλων των ειδών και όλων των επιπέδων σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο. Σπουδες χορου από επαγγελματίες και άρτια καταρτισμένους χορευτές. Τμήματα για παιδιά και ενηλίκους
λεπτομέρειες
Ballet Arts, learn ballet, σχολη χορου
Ballet Arts, learn ballet, σχολη χορου. Έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση της κας Κυριακίδου Ελισάβετ. Learn ballet, μάθετε μπαλέτο και όλα τα είδη χορού στη σχολή ballet arts με 10χρονη εμπειρία, αναγνωρισμένη από το κράτος
λεπτομέρειες
Choro-Logie
Σχολή χορού, κλασσικό, σύγχρονο, μπαλέτο, jazz style, Choro-Logie στην οδό Πειραιώς στον Κεραμεικό με θέα την Ακρόπολη.
λεπτομέρειες
Dance AG
Η σχολή χορού “DANCE AG” αποτελεί μέρος του Πολυχώρου Τέχνης & Events υπό τη συνολική επωνυμία STUDIO AVANT GARDE . Υψηλό επίπεδο, καθαρές πίστες, ολιγομελή τμήματα, πάντα ευδιάθετο ανθρώπινο δυναμικό και λογικές τιμές! Επισκεφτείτε μας τώρα από κοντά στους φιλόξενους χώρους μας και ελάτε να επιλέξουμε μαζί ποιο από τα τμήματα Latin, Salsa, Hip Hop, Zumba, Oriental, Ελληνικοί Χοροί κ.α. σας ταιριάζει!
λεπτομέρειες
DANCE by STUDIO AVANT GARDE
Η σχολή χορού “DANCE by STUDIO AVANT GARDE" αποτελεί μέρος του Πολυχώρου Τέχνης & Events, STUDIO AVANT GARDE. Το υψηλό επίπεδο, οι καθαρές πίστες, τα ολιγομελή τμήματα, το πάντα ευδιάθετο ανθρώπινο δυναμικό και οι χαμηλές τιμές έχουν κατατάξει τα τελευταία χρόνια τη σχολή χορού μας ανάμεσα στις πρώτες επιλογές κάθε νέου υποψήφιου μαθητή. Επισκεφτείτε μας τώρα από κοντά στους φιλόξενους χώρους μας και ελάτε να επιλέξουμε μαζί ποιο από τα τμήματα Latin, Hip Hop, Zumba, Oriental κ.α. σας ταιριάζει!
λεπτομέρειες
DANCE CENTER
Ο χορός σου μαθαίνει πειθαρχία σώματος και γενικότερα δημιουργεί πειθαρχημένους χαρακτήρες. Μαθήματα χορού σε ένα κατάλληλο χώρο με άνεση και ζεστασιά, DANCE CENTER. Κλασικό μπαλέτο,Σύγχρονο, Pilates, Oriental,Jazz,Dance streching,Flamenco,Latin,Tango Argentino,Street Dance,Ελληνικούς χορούς,χορικίνιση για παιδιά (από 3 ετών).Στη Σχολή Χορού Dance center απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες.
λεπτομέρειες
DANCE CENTER Athens
DANCE Center Ηράκλειο – Αττική www.DANCEcenter.gr ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Στη «DANCE CENTER Ηράκλειο Αττική» διδάσκετε μια ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ : - ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ για παιδιά και Ενήλικες - ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Προπαρασκευαστικό Μπαλέτο για Παιδιά από 3.5 – 5.5 ετών -REPERTORIO -BARRE A TERRE - ΣΥΓΧΡΟΝΟ για παιδιά και Ενήλικες - FUNKY JAZZ για παιδιά και Εφήβους - MUSICAL για παιδιά και Ενήλικες
λεπτομέρειες
Dance School, Dance School Vera Levogianni, Βερα Λεβογιαννη
Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, συνεχή παρακολούθηση σπουδαστών. Η πολύχρονη εμπειρία μας είναι η εγγύηση για την επιτυχία σας στις εξετάσεις. Διδάσκονται όλα τα είδη χορού
λεπτομέρειες
Dancecenter
DANCE CENTER Ηράκλειο – Αττική, κλασσικό μπαλέτο για παιδιά, Ενήλικες μουσικοκινητική αγωγή Προπαρασκευαστικό Μπαλέτο για Παιδιά από 3.5 – 5.5 ετών barre a terre παιδιά, Ενήλικες funky jazz, musical, χοροκίνηση για Μικρά παιδιά από 3 ετών hip hop, break dance, latin, flamenco, pilates, dnce streaching, ελληνικούς χορούς, χορογραφίες γάμου.
λεπτομέρειες
Fred’s Free Dance
Μόνο στο Fred’s Free Dance μαθαίνετε γρήγορα, ευχάριστα, οικονομικά και σωστά όλους τους χορούς. Για άτομα από 5 ετών έως 100 ετών και χορηγείται πτυχίο που αναφέρεται το στάδιο των χορών που έχετε επιλέξει, η διάρκεια σπουδών και η περίοδος αποφοίτησης.
λεπτομέρειες
GADALA Εξειδικευμένες Σχολές Χορού Oriental Μαθήματα Belly Dance
Gadala oriental belly dance. Εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού. Ο ποιοτικός ανατολίτικος χορός η χορός της κοιλιάς η oriental η belly dance όπως έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό έχει όνομα: gadala η μοναδική εξειδικευμένη σχολή χορού oriental belly dance που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας δίνει την δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών στον ποιοτικό ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων με την εγκυρότητα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ MEDWOR
λεπτομέρειες
Golden Steps
Ψάχνετε για σχολές χορού; Βρείτε όλα τα είδη χορού στην σχολή Golden Steps στην Θεσσαλονίκη. Οι καλύτεροι δάσκαλοι.
λεπτομέρειες
Indancestrial
Με διευθύντρια την καθηγήτρια χορού Αλεξίας Καλαϊτζή και με εξέχων προσωπικό μεταξύ του οποίου και ο διάσημος Πάνος Μεταξόπουλος, η σχολή χορού Indancestrial Dance Shool στο Εύοσμο Θεσαλλονίκης έχει σαν σκοπό να σας μεταδώσει τη μαγεία και τη γνώση του χορού ανεξαρτήτως της ηλικίας ή/και του επιπέδου σας. Λειτουργούν τμήματα όλων των χορών, χορευτικών και θεατρικών ομάδων καθώς και ομάδες για yoga και pilates.
λεπτομέρειες
Lilac Fairy
Μαθήματα Χορού, Χορευτικής Γυμναστικής, Dance Stretching Και Μουσικής Αγωγής, για Ενήλικες Και Παιδιά, στη Σχολή Χορού Lilac Fairy, στην Παλλήνη.
λεπτομέρειες
Olia Stefanidou
Το 1998, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ιδρύοντας τη Σχολή Χορού ΟΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ έχοντας ήδη πάρει και το Πτυχίο της Δασκάλας Χορού, αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Σπουδών. Στόχος της σχολής είναι η άψογη προετοιμασία των παιδιών ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου (RAD).
λεπτομέρειες
Pro Dance
Οι Λαϊκοί Ελληνικοί χοροί διαφέρουν από τους Παραδοσιακούς χορούς ως προς την μουσική, τους ρυθμούς και τους τρόπους που χορεύονται. Όλοι οι latin χοροί έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν. Κάθε χορός έχει άλλα χαρακτηριστικά, άλλο στυλ, άλλη τεχνική, άλλη έκφραση. Αν ανατρέξουμε στην ιστορία μας θα δούμε ότι ο χορός ήταν από την αρχαιότητα σημαντικό μέρος και αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης. Flamenco, Capoeira, Samba, African, Indian, Pro Dance, σχολή χορού.
λεπτομέρειες
Rose Karra
Η σχολή χορού Rose Karra, έχει τμήματα για όλες τις ηλικίες και ειδικά για παιδιά και εργαζόμενους. Οι χοροί που διδάσκονται στην σχολή μας είναι Χοροί Latin, Ευρωπαικοί Χοροί, Ελληνικοί Χοροί, καθώς και Oriental, Disco και Hip-Hop.
λεπτομέρειες
Star Dance
Σε βολική τοποθεσία προσιτή σε όλους, απέναντι από το μετρό Αγ. Ιωάννης εδρεύει η σχολή χορού Star Dance που ιδρύθηκε το 2003. Σε εμάς μπορείτε να μάθετε να χορεύετε σωστά όλους τους χορούς μεταξύ latin, ευρωπαϊκούς, ελληνικούς, Oriental, Αργεντίνικο Τανγκό, Flamenco και Free Style. Έμπειροι δάσκαλοι θα σας καθοδηγήσουν σωστά και θα αναδεξουν αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα. Διοργανώνουμε ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα καθώς και πάρτυ για να εξασκήσετε τις γνώσεις σας σε κλίμα γιορτής.
λεπτομέρειες
STEVEN KELLY
Η οικογένεια Kelly με τους συνεργάτες τους από το 1964 έχουν διδάξει χιλιάδες μαθητών σε Αυστραλία, Βανγκόγκ, Κύπρο και Ελλάδα. Ο χορός είναι ένα άριστο μέσο επικοινωνίας έκφρασης, διασκέδασης , χαράς και εκτόνωσης. Ο STEVEN KELLY ανέλαβε τη συνέχιση της χορευτικής παράδοσης & ιστορίας της οικογένειάς του.
λεπτομέρειες
SUNDANCE σχολή χορού
SUNDANCE σχολή μοντέρνου χορού όπου λειτουργουν και επαγγελματικά τμήματα για διπλωματα FREESTYLE & STREET DANCE απο τον παγκοσμιο αναγνωρισμενο οργανισμο ΧΟΡΕΥΤΩΝ I.D.T.A. of LONDON.
λεπτομέρειες
The Dance Club, μαθηματα χορου, μαθηματα μοντερνου χορου
The Dance Club, μαθηματα χορου, μαθηματα μοντερνου χορου. Μαθήματα για τον αγαπημένο σας χορό. Διαλέξτε ανάμεσα από την πλούσια ποικιλία το χορό που σας ταιριάζει καλύτερα. Latin, Smooth, μοντέρνοι, σύγχρονοι, ελληνικοί παραδοσιακοί. Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, προσιτά δίδακτρα
λεπτομέρειες
The Dance Town
Η The Dance Town είναι μία σχολή χορού που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα μαθητών και προσφέρει μεγάλη ποικιλία στα είδη χορού που διδάσκει από τους πιστοποιημένους, έμπειρους και φιλικούς δασκάλους της. Βρισκόμαστε στο Χαλάνδρι και μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό επαγγελματισμού αλλά και καινοτομίας δημιουργήσαμε ένα άψογο περιβάλλον στο οποίο φιλοδοξούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και να προχωρήσουμε τις χορευτικές σας επιδόσεις στο επόμενο επίπεδο.
λεπτομέρειες
Ιωαννίδου Μαρία, μαθηματα χορου
Για όποιον χορό και να θέλετε να μάθετε ελάτε να διδαχθείτε σωστά και υπεύθυνα στη σχολή χορού Ιωαννίδου Μαρία, μαθηματα χορου. Τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο, οι καλύτεροι χοροδιδάσκαλο
λεπτομέρειες
Μουσική Δημιουργία Αθηνών
Η σχολή χορού Μουσική Δημιουργία Αθηνών είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές χορού στην Ελλάδα. Βρίσκεται Ηλιουπόλεως 58 & Αιθαλίδου 11 στο Νέο Κόσμο (πλησιον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννη). Διδάσκονται όλα τα είδη χορού από έμπειρους και καταξιωμένους χορευτές. Τηλ. επικοινωνίας 2109022111.
λεπτομέρειες
Σχολές Μπαλέτου στη Πάτρα
Οι σχολές χορού katsenou Ballet στη Πάτρα, με παρουσία, από το 1986, προσφέρουν με συνέπεια, φαντασία & υψηλή αισθητική, μαθήματα κλασικού μπαλέτου & σύγχρονου χορού!
λεπτομέρειες
Σχολές Χορού | abailar.gr
Το abailar.gr εξειδικεύεται στην εκμάθηση όλων των ειδών χορού, από λατινοαμερικάνικους μέχρι μπαλέτο και παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς. Οι σχολές χορού abailar επανδρωμένες με άριστους χορευτές - καθηγητές μπορούν υπεύθυνα και σε οικονομικές τιμές να σας διδάξουν Latin, hip-hop, oriental, μπαλέτο, pilates, salsa και όποιο άλλο χορό σας ενδιαφέρει.
λεπτομέρειες
Σχολή Μπαλλέτου Γιαννετάκη Αλίκης
Ιδρυθείσα από το έτος 1977 υπό την εποπτεία και έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού και με διευθύντρια την κυρία Αλίκη Γιαννετάκη, με ανώτερες σπουδές στη Διεθνή Ακαδημία της Βάρνας και 25χρονη θητεία στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η σχολή χορού Γιαννετάκη Αλίκη έχει σαν σκοπό την τέλεια εναρμόνιση του σώματος με το πνεύμα. Εκμάθηση μπαλέτου με το ρωσικό σύστημα Agripinnas Vaganova και χορού με το σύστημα Jose Limon
λεπτομέρειες
Σχολή χορού Αγγελική Σβήγκα
Σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος. Μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος και του Διεθνές Συμβουλίου Χορού. Βρίσκόμαστε στην Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης. Όποια και αν είναι η ηλικία σας σε εμάς θα μάθετε τα μυστικά του χορού που θέλετε υπεύθυνα και με σωστή καθοδήγηση.
λεπτομέρειες
ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού.Στην σχολή μας διδάσκονται :Κλασικό μπαλέτο (σύστημα Vaganova),Σύγχρονος χορός(Limon,Release), Μουσικοκινητική αγωγή (από 3 ετών),Dance Stretching-Barre a Tere,Μοντέρνοι χοροί (Hip-Hop,Funky Jazz),Κάρακτερ(Flamenco-latin),Παραδοσιακοί χοροί. Τμήματα για όλες τις ηλικίες,αρχάρια κ προχωρημένα, πρωινά-απογευματινά. Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Λυκόβρυση τηλ. επικοινωνίας: 2102838185 & 6976834902
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Σχολές χορού, σχολές μπαλέτου, σχολές μοντέρνου χορού
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future