Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Σεμινάρια
 

Σεμινάρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια λογιστικής, σεμινάρια πωλήσεων - marketing, σεμινάρια υπολογιστών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε μέσα από τις καταχωρίσεις του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr

 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 

Σεμινάρια

 
     
 
12PM Consulting
H 12PM CONSULTING (12pm.biz) λειτουργεί σαν ONE SHOP STOP και με σκοπό να καλύψει όλα τα θέματα πάνω σε Project, Program και Portfolio Management. 12PM Consulting, Σεμινάρια.
λεπτομέρειες
4integrators - Business Advisers
Η εταιρία 4integrators γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία τεσσάρων φορέων που εξειδικεύονται σε τέσσερεις τομείς της αγοράς, που αφορούν την εκπαίδευση στελεχών, την ανάπτυξη, την προβολή και την οργάνωση μιας επιχείρησης, με σκοπό να ικανοποιήσει μια ανάγκη που αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια στην αγορά: την ολοκληρωμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
λεπτομέρειες
ACCOUNTING CENTER
Το ACCOUNTING CENTER δραστηριοποιείται στη διοργάνωση σεμιναρίων λογιστικής και φοροτεχνικών, με στόχο την επαγγελματική εκπαίδευση και επιμόρφωση Νέων λογιστών, Έμπειρων λογιστών, προσφέροντας εξειδικευμένες γνώσεις.
λεπτομέρειες
Acuscience
Ο βελονισμός είναι μια από τις αρχαιότερες επεμβατικές θεραπευτικές τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν στον πλανήτη. Σεμινάρια βασικής εκπαίδευσης στο βελονισμό, Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού, Acuscience.
λεπτομέρειες
Alexander Εκπαιδευτικός Οργανισμός
Στον εκπαιδευτικό μας οργανισμό Alexander, λειτουργεί ειδικό κέντρο προετοιμασίας διαγωνισμών δημοσίου, πραγματοποιώντας Σεμινάρια με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, διαθέτοντας δικές του Θεματικές Εκπαιδευτικές Σημειώσεις.
λεπτομέρειες
Art Drasis Therapy
Εργαστήριο Πνευματικότητας και Δημιουργίας στο Θησείο. Εκθέσεις καλλιτεχνών ζωγραφικής και γλυπτικής, συμβουλευτικά σεμινάρια και ρέικι,Art Drasis Therapy.
λεπτομέρειες
Artech - Art & Technology
Σεμινάρια σχεδιαστικών προγραμμάτων. Ταχύρυθμα σεμινάρια σχεδιαστικών προγραμμάτων, γραφιστικές εργασίες, κατασκευή ιστοσελίδων, φωτορεαλιστικά σχέδια, διαφημίσεις. Επίσης, για νέους μηχανικούς, υπάρχουν τα ταχύρυθμα τμήματα πρακτικής σε αρχιτεκτονικές μελέτες. Artech - Art & Technology.
λεπτομέρειες
Business & IT Training
Η PRIMUS BUSINESS & IT TRAINING είναι πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών, με τέσσερα (4) εκπαιδευτικά κέντρα Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Υλοποιεί, όμως εκπαιδευτικά προγράμματα – σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα μέσω δικτύου συνεργατών.
λεπτομέρειες
Career In Progress - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Σεμινάρια Σύνταξης Βιογραφικού Σεμινάρια Συνεντέυξεων με Προσομοίωση και Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας Σεμινάρια Χρήσης και Προώθησης Βιογραφικού μέσα από Social Media Επαγγελματική Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Συμβουλευτικη Εκπαίδευσης για σπουδές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό Επίλυση Εργασιακών Θεμάτων
λεπτομέρειες
e-ducate.gr
Το e-ducate.gr αποτελεί ένα ξεχωριστό κέντρο ελευθέρων σπουδών εξειδικευμένο σε προγράμματα εκπαίδευσης, μαθήματα, πιστοποιήσεις, σεμινάρια και ECDL. Τα τμήματα μας είναι ατομικά, ομαδικά, προσαρμοσμένα και εταιρικά. Τέλος σε όλα τα προγράμματα και τα σεμινάρια το πρώτο μάθημα δωρεάν.
λεπτομέρειες
MASTER A.E. – Πρότυπο Κέντρο Κατάρτισης & Συμβουλευτικής
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : Το MASTER ΚΕΚ είναι πρότυπο κέντρο κατάρτισης και συμβουλευτικής με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα των υπηρεσιών της (ISO 9001:2008). Είναι μέλος του δικτύου Voucher KEK και του δικτύου MyKEK.
λεπτομέρειες
Oρθοφωνία - Αγωγή του Λόγου
Επειδή ο Λόγος είναι ενέργεια,δύναμη επιβολής,είναι τρόπος υλοποίησης ονείρων, παρακολουθήστε τα Ταχύρρυθμα Τμήματα Ορθοφωνίας - Αγωγής του Λόγου με το Γεράσιμο Δραγώνα, στο Τονικό Ωδείο!
λεπτομέρειες
Primus Σεμινάρια Λογιστικής
Primus Σεμινάρια Λογιστικής, γενικής και αναλυτικής, στελέχη λογιστηρίων, προϊστάμενους οικονομικούς διευθυντές. Άνετο πρόγραμμα για όλους τους επαγγελματίες λογιστές.
λεπτομέρειες
Seminaria.gr
Η καριέρα σας ξεκινά εδώ. Βρείτε όλα τα σεμινάρια στην ιστοσελίδα μας.
λεπτομέρειες
Seminart
Σεμινάρια φωτογραφίας, θεάτρου, γραφής, ραδιοφώνου, ζωγραφικής, από την ομάδα Seminart στο κέντρο της Αθήνας στο Μοναστηράκι.
λεπτομέρειες
Voucher ΚΕΚ - Δίκτυο Εκπαιδευτικών Οργανισμών
Το Voucher ΚΕΚ είναι ένα δίκτυο εκπαιδευτικών οργανισμών που πραγματοποιούν σεμινάρια σε τρέχοντα προγράμματα και καλύπτουν σχεδόν όλη την Ελληνική επικράτεια. Τα περισσότερα σεμινάρια χρηματοδοτούνται με επιταγές κατάρτισης (voucher).
λεπτομέρειες
ΑΝΑΓΛΥΦΟΝ ΣΧΟΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
Η σχολή σχεδίασης και κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος AΝΑΓΛΥΦΟΝ λειτουργεί απο το 2004 στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλεί να δημιουργήσετε με τη δύναμη της φαντασίας σας κοσμήματα που εκφράζουν την προσωπικότητά σας. Στο τμήμα του χειροποίητου κοσμήματος μαθαίνετε να σχεδιάζετε τις εμπνεύσεις σας και στη συνέχεια να τις υλοποιείτε. Με πρώτη ύλη το μέταλλο θα έχετε τη δυνατότητα να κατασκευάσετε κοσμήματα όπως καρφίτσες, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, περιδέραια κ.α
λεπτομέρειες
Αυτογνωσία
Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής. Υπηρεσίες ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες, και φοιτητές, βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας για ενήλικες, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές στο κέντρο Αυτογνωσία.
λεπτομέρειες
Δωρεάν & Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Κατάρτιση, Εργασία, ΟΑΕΔ
Βρείτε Δωρεάν & Επιδοτούμενα Σεμινάρια, Επαγγαλματική Κατάρτιση, Νέα Εργασίας, Προγράμματα ΟΑΕΔ, Προσφορές Εκπαίδευσης.
λεπτομέρειες
ΚΕΛΕ - Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών
Σεμινάρια λογιστικής, μηχανογραφημένης λογιστικής, εργατικών, φοροτεχνικών για λογιστές, οικονομολόγους, φοιτητές, με πραγματικά Βιβλία - Παραστατικά και Μηχανογραφημένα Προγράμματα όπως λειτουργούν σήμερα τα σύγχρονα Λογιστήρια. ΚΕΛΕ - Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών.
λεπτομέρειες
ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Προσέγγισης «γραμμή», υπάρχει για να στηρίζει την οικογένεια. Είναι ένας σύγχρονος επιστημονικός φορέας, που καινοτομεί σε όλα τα πλαίσια ανάπτυξης και παροχής των υπηρεσιών του, έχοντας υπερκεράσει το χάσμα μεταξύ επιστημονικού λόγου και λύσης. Ο προσωπικός σας προβληματισμός, γίνεται για τη «γραμμή» υποχρέωση και η προσωπική σας ανάγκη εύρεσης άμεσων λύσεων, στόχος! Με τρόπους απλούς και ευρύτερα κατανοητούς έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε την επιστημονική κατεύθυνση σε ξεκάθαρο δικό σας προορισμό και κάθε εξειδικευμένη απάντηση, σε συγκεκριμένες προτάσεις με πρακτική εφαρμογή επίλυσης.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Σεμινάρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future