Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Παιδικοί σταθμοί
 

Παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, προσχολκοί σταθμοί, προσχολική εκπαίδευση, οτιδήποτε θα χρειαστείτε για το παιδί σας βρίσκεται εδώ, στο κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών findall.gr. Αν πάλι είστε επαγγελματίας του κλάδου, καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας εδώ, εντελώς δωρεάν και αποκτήστε άμεσα επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή της δημοσίευσής σας.

 
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
 
     
 
Tenderage
Ο παιδικός σταθμός Tenderage στην Κηφισιά φροντίζει και βοηθάει τα παιδια να ανακαλύψουν τις ατομικές τους ιδιαιτερότητες. Διαθέτει κήπο με διάφορα ζωα, όπως κότες, κουνελάκια, πάπιες.
λεπτομέρειες
 
   
 
  Τουριστικός οδηγός Κέρκυρας  
 

Παιδικοί σταθμοί

 
     
 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΥΨΕΛΗ
Ο παιδικός σταθμός στην Κυψέλη Baby Smile εξυπηρετεί τις περιοχές: Κυψέλη, Γαλάτσι, πατησιά, Γκύζη, Εξάρχεια, Σεπόλια.
λεπτομέρειες
Baby Planet
Ο παιδικός σταθμός BABY PLANET ιδρύθηκε το 2000 και απευθύνονται σε όλους που επιθυμούν ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονται στην πιο ευαίσθητη ηλικία. Προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωστή ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών και συνεργάζεται με παιδίατρο και παιδοψυχολόγο.
λεπτομέρειες
Baby Smile
Παιδικός - Βρεφικός Σταθμός, Baby Smile. Παιδικός Σταθμός, Βρεφικός, Baby Smile Το κέντρο προσχολικής αγωγής μας, καλύπτει τις περιοχές: ΚΥΨΕΛΗ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΓΚΥΖΗ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΣΕΠΟΛΙΑ
λεπτομέρειες
Childrens college
Παιδικός σταθμός στον Αλιμο Αττικής, Childrens College, με πλήρες ωράριο για τη διευκόλυνση των μαμάδων, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
λεπτομέρειες
Jack - Jill
Το προ-νηπιακό κέντρο Jack - Jill είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αναγνωρισμένα προ-νηπιακά κέντρα στην Αθήνα και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων ειδικά διαμορφομένων για τα μικρά παιδιά, όπως μαθήματα κολύμβησης, μουσικής, προσχολικής ανάγνωσης και γραφής και πολλά ακόμα.
λεπτομέρειες
Little Explorers - Προσχολική αγωγή
Εσείς σε ποιον παιδικό σταθμό θα στείλετε το παιδί σας; Οι παιδικοί σταθμοί Little Explorers σας προσφέρουν άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα.
λεπτομέρειες
omorfoscosmos.gr: Παιδικός σταθμός για το μικρό σας!
Ο παιδικός σταθμός Όμορφο Κόσμος είναι η ιδανική επιλογή για την φύλαξη και την πρώτη εκπαίδευση του μικρού σας. Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Χαλάνδρι και να μας γνωρίσετε από κοντά ώστε να διαπιστώσετε ότι λειτουργούμε με γνώμονα την αγάπη μας για το παιδί. Ακόμη κι αν δεν μένετε στο Χαλάνδρι, σας παρέχουμε ιδιωτικό λεωφορείο για την μεταφορά του παιδιού σας από περιοχές όπως Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Φιλοθέη, Παπάγου, Νέα Ιωνία, Χολαργός, Αλσούπολη και Ψυχικό.
λεπτομέρειες
Ratatoui
Στεγασμένος σε ένα νεόδμητο κτίριο σύγχρονων εγκαταστάσεων, ο παιδικός σταθμός "Ρατατούη" μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του και ξεχωριστές δραστηριότητες όπως μουσικοκινητικές ασκήσεις (χορός), ασκήσεις προανάγνωσης, προγραφής και προαρίθμησης, παρέχει στα παιδιά τα καλύτερα εφόδια στο νέο τους ξεκίνημα.
λεπτομέρειες
Αγάπη και Αγωγή
Ο Αθλητικός Παιδικός Σταθμός-Ιδιωτικό Νηπιαγείο Αγάπη και Αγωγή λειτουργεί από το 1986 και στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Διαφέρει για τη σημασία που δίνει στη γύμναση στην προσχολική ηλικία.
λεπτομέρειες
Γιούπι
Τοποθετημένος δίπλα στην φύση και μέσα σε οικογενειακό περιβάλλον, ο παιδικός σταθμός "Γιούπι" έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να ενταχθούν σωστά στο κοινωνικό σύνολο καλλιεργώντας παράλληλα την μοναδικότητα της προσωπικότητάς τους.
λεπτομέρειες
Γουτού γουπατού
Παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο Γουτού γουπατού, στο λόφο Αρδηττού στο Μέτς.
λεπτομέρειες
Ελαφίνα
Με έμφαση στην χαρά και την μοναδικότητα, ο παιδικός σταθμός "Ελαφίνα", μέσα από το μελετημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διαθέτει και τα ολιγομελή και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών τμήματα παρέχει ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον για να μπορέσει να κάνει το παιδί σας τα πρώτα του βήματα στην κοινωνία.
λεπτομέρειες
Η Μέλισσα
Ο παιδικός σταθμός "Μέλισσα" με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε παιδιού για κίνηση, γνώση, ψυχαγωγία, δημιουργία και έκφραση, λειτουργεί σε ένα άνετο και ηλιόλουστο περιβάλλον χρησιμοποιώντας προοδευτικές διδακτικές μεθόδους που δίνουν ερεθίσματα προς όλες τις κατευθύνσεις για μια πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε παιδιού.
λεπτομέρειες
Η Χώρα της Μαίρη Πόππινς
Ο παιδικός σταθμός "Η Χώρα της Μαίρη Πόππινς" ιδρύθηκε το 1968 στη Φιλοθέη και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά στη κοινωνική τους προσαρμογή και στην προετοιμασία τους για το Δημοτικό. Διαθέτει ελληνίδες και ξένες νηπιαγωγούς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι πρόθυμο να αγκαλιάσει με ζεστασιά τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα.
λεπτομέρειες
Καραμέλα
Ο βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Καραμέλα στην Αθήνα και ο δεύτερος στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει άριστο πρόγραμμα εκπαίδευσης και με ευαισθησία αντιμετωπίζεται το κάθε παιδί ξεχωριστά.
λεπτομέρειες
Κοκκινοσκουφίτσα
Ιδιωτικός παιδικός σταθμός Κοκκινοσκουφίτσα, ένα μαγευτικό μέρος για το παιδί σας, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδανικές συνθήκες.
λεπτομέρειες
Λιλιπούπολη
Οδηγήστε κι εσείς το παιδί σας στη Λιλιπούπολη που έχει ανθρώπους με ευαισθησία και σύγχρονη παιδαγωγική έκφραση. Νηπιαγωγείο και παιδικός σταθμός, στην Αθήνα, Λιλιπούπολη.
λεπτομέρειες
Μαγικές Πλαστελίνες
Ένας σύγχρονος χώρος προσαρμοσμένος στις ανάγκες του παιδιού, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του. Με μεγάλο κήπο ο οποίος παρέχει στα παιδιά άμεση επαφή με τη φύση. Πάνω από όλα όμως προσφέρουμε μία ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά. Μαγικές Πλαστελίνες, Παιδικοί σταθμοί.
λεπτομέρειες
Μικρό Πόνυ
Οι γνώσεις και η αγάπη μας για το χώρο της προσχολικής αγωγής, μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε έναν παραμυθένιο βρεφο-νηπιακό σταθμό, το ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΥ. Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους χωρίζονται σε αίθουσες διαμορφωμένες να εξάπτουν τη φαντασία τους και κάνουν δημιουργικό το έργο του εκπαιδευτικού μας προσωπικού.
λεπτομέρειες
Μικρός Ναυτίλος
Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό σχολείο - Ο Μικρός Ναυτίλος στην Κόρινθο. Φωτογραφίες από τα τμήματα και πληροφορίες επικοινωνίας.
λεπτομέρειες
Μικρός Παράδεισος
Στον Παιδικό μας Σταθμό, ο οποίος λειτουργεί από το 1966, το Παιδί σας θα βρεί την αγάπη και την φροντίδα που έχει ανάγκη όσο βρίσκεται μακριά σας. Μικρός Παράδεισος, Παιδικός σταθμός.
λεπτομέρειες
Ο Κήπος της Γιαγιάς
Ο κήπος της γιαγιάς, παιδικός σταθμός με έναν τεράστιο κήπο και πανέμορφους χώρους στο Παλαιό Φάληρο, εξυπηρετεί τις περιοχές: Άλιμος, Νέα Σμύρνη, Αγ. Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Αργυρούπολη, Ελληνικό.
λεπτομέρειες
Όμορφος Κόσμος - Παιδικός Σταθμός
Ο «Όμορφος κόσμος» είναι πολλά παραπάνω από παιδικός σταθμός. Είναι ένας χώρος αγάπης, φροντίδας, τρυφερότητας και προστασίας, τον οποίον επανδρώσαμε με έμπειρους παιδαγωγούς που μοιράζονται μαζί μας αυτά τα συναισθήματα και χρησιμοποιούν την κατάρτισή τους ως βασικό εφόδιο για την δημιουργική μάθηση, την έκφραση και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών! Το σχολικό μας εξυπηρετεί τις περιοχές: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χολαργό, Παπάγου, Νέα Ιωνία, Αλσούπολη και Γέρακα.
λεπτομέρειες
Ουράνιο τόξο
Πρότυπος παιδικός και νηπιαγωγείο στην Χαλκίδα
λεπτομέρειες
Παιδικοί Σταθμοί Βριλήσσια|Marvis.gr
Οι παιδικοί σταθμοί «MARVI’S» προσφέρουν για μια δεκαετία χαμόγελα στα παιδιά σας. Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες του παιδιού σας αλλά και τις δικές σας και για αυτό εξυπηρετούμε περιοχές όπως τα Βριλήσσια, τα Μελίσσια, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι.
λεπτομέρειες
Παιδικός σταθμός Ουράνιο τόξο
Η επιλογή ενός παιδικού σταθμού είναι δύσκολη υπόθεση για τους γονείς. Το «ουράνιο τόξο» την κάνει εύκολη. Δείτε από κοντά τους χώρους μας και θα το διαπιστώσετε. Το νηπιαγωγείο μας στεγάζεται στο Αιγάλεω.
λεπτομέρειες
Παιδοστρόβιλος
Με 12μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ο παιδικός σταθμός "Παιδοστρόβιλος" επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κοινωνικότητας και της δημιουργίας του παιδιού, την ενεργοποίηση των σωματικών του δυνατοτήτων, τον εναρμονισμό του με το ρυθμό, τη μουσική, τους Η/Υ καθώς και την ήπια επαφή του με την αγγλική γλώσσα.
λεπτομέρειες
Ροζ μπλέ - Παιδικός σταθμός
Ο παιδικός σταθμός μας στο Γαλάτσι με τις μεγάλες και άνετες αίθουσές του μπορεί να φιλοξενήσει πολλά παιδιά και να τους εμφυσήσει όλες τις αξίες για να μπορέσουν να μπουν στην μικρή αυτή κοινωνία.
λεπτομέρειες
Ροζ Πάνθηρας
Ο παιδικός σταθμός "Ροζ Πάνθηρας" παρέχει στα παιδιά ένα εμπλουτισμένο περιβάλλον, γεμάτο κίνητρα για μάθηση ενθαρρύνοντας το παιδί να δημιουργήσει και να εκφράσει την εφευρετικότητα, την φαντασία, τα συναισθήματα και τις σκέψεις του.
λεπτομέρειες
Τα σαλιγκαράκια
Ο παιδικός σταθμός τα Σαλιγκαράκια στην Πετρούπολη φροντίζει για τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την ασφάλεια και τη φροντίδα των παιδιών.
λεπτομέρειες
Το μικρό Τζίνι
Παιδικός σταθμός στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με βρεφικά και νηπιακά τμήματα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σταθμού μέσα από την ιστοσελίδα μας.
λεπτομέρειες
Το σπίτι των παιδιών
Το σπίτι των παιδιών είναι ένας Μοντεσσοριανός παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο με ευχάριστο περιβάλλον που τα παιδιά είναι κύριοι του εαυτού τους, ένα σχολείο με τόσες πολλές δραστηριότητες και τέτοιο οικογενειακό περιβάλλον.
λεπτομέρειες
Φεγγαρόστρατα
Παιδικός σταθμός Φεγγαρόστρατα. Ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον κατάλληλο για τις ανάγκες της ευαίσθητης ηλικίας όπου γίνονται τα πρώτα σημαντικά βήματα του παιδιού και χτίζονται τα πρώτα θεμέλια για μια δυνατή και ισορροπημένη προσωπικότητα.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, προσχολική εκπαίδευση, findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future