Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Ιδιωτικά σχολεία
 

Ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικά σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από νηπιαγωγεία μέχρι ιδιωτικά πανεπιστήμια, παρουσιάζοντια στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.grΚαταχωρήστε  την επιχείρησή σας σήμερα κιόλας και αποκτήστε επισκέπτες στις ιστοσελίδες σας και πελάτες στις επιχειρήσεις σας.

 
  Παπούτσια Χανιωτάκης  
 

Ιδιωτικά σχολεία

 
     
 
Athener Schule
Πρωτοβάθμια εκπαίδευση παιδιών ελληνογερμανικών γάμων και παιδιών ελληνογερμανικών ή αμιγώς ελληνικών οικογενειών που παλιννοστούσαν από την Γερμανία. Ιδιωτικό ελληνογερμανικό νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, Athener Schule.
λεπτομέρειες
campion.edu.gr:Αγγλόφωνα σχολεία
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και βοηθάμε τους μαθητές μας να εξοικειώνονται με την Αγγλική γλώσσα.
λεπτομέρειες
e-spoudes
Πανελλαδικός Οδηγός Ιδιωτικής Εκπαίδευσης με στόχο την πλήρη ενημέρωση γονέων-μαθητών για υπηρεσίες που παρέχουν φροντιστήρια και ιδιωτικές σχολές, e-spoudes. Προτεινόμενα θέματα, υπολογισμός μορίων
λεπτομέρειες
To σχολείο της φύσης
Ο παιδικός μας σταθμός, βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και μπορεί να δώσει το παιδί σας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσει στις μετέπειτα βαθμίδες της εκπαίδευσης.
λεπτομέρειες
Δωδωναία Εκπαιδευτήρια
Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια αποτελούν μια νέα πρόταση στο χώρο της εκπαίδευσης. Δε στοχεύουν να ανταγωνιστούν τους άλλους φορείς εκπαίδευσης, αλλά δημιουργήθηκαν για να υπηρετήσουν τους οραματισμούς των εμπνευστών τους για την παιδεία.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ
Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική μονάδα που φροντίζει για την πνευματική καλλιέργεια και μόρφωση του παιδιού και για τη σωστή σωματική ανάπτυξη και υγεία του γενικότερα. Το 100% των αποφοίτων έγιναν δεκτοί σε ξένα πανεπιστήμια και το 77,5% σε σχολή πρώτης επιλογής.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Γιαννημάρα
Ιδιωτικό νηπιαγωγείο και δημοτικό στις Αχαρναί Αττικής, Εκπαιδευτήρια Γιαννημάρα. Η διαδικασία εφοδιασμού των μικρών μαθητών με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα τα θωρακίσουν ολόπλευρα για την είσοδό τους στην κοινωνία, είναι πάντα μια ιερή αποστολή και μια τεράστια ευθύνη, την οποία από το 1958, έχουν επωμιστεί οι ιδρυτές του σχολείου, Διονύσιος και Αγγελική Γιαννημάρα
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Δούκα - Παλλάδιον
Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Δούκα - Παλλάδιον, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πληροφορική, ξένες γλώσσες, φυσική αγωγή. Εκπαιδευτήρια Δούκα, Μεσογείων 151 Μαρούσι
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Θ. Παπαχαραλάμπους
Τα Εκπαιδευτήρια Θ. Παπαχαραλάμπους με παιδαγωγική πορεία 40 χρόνων, παρέχουν ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο και την εισαγωγή στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου
Ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων μέσα από ένα σχολικό περιβάλλον που παρέχει πρότυπη παιδεία, διαμορφώνει ισχυρούς χαρακτήρες που έχουν την ικανότητα να εκφράζονται και να επιχειρηματολογούν και δημιουργεί μορφωμένους και κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες, στα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Καίσαρη
Σε μία καταπράσινη ιδιόκτητη έκταση 35 στρεμμάτων και σε υπερσύγχρονα κτίρια δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν Νηπιαγωγείο, με τμήματα προνηπίων και νηπίων, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, Ιδιωτικά σχολεία.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Καντά
Τα Εκπαιδευτήρια Καντά έχουν τέσσερις βαθμίδες εκπαίδευσης, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Στεγάζονται σε χωριστά κτίρια. Ομήρου 4: Νηπιαγωγείο – Δημοτικό, Ομήρου 15: Γυμνάσιο – Λύκειο. Οι Γονείς έχουν τη δυνατότητα καθημερινής επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς και λειτουργούν τμήματα μελέτης, πρόγραμμα εργαζόμενης Μητέρας, για παιδιά του Δημοτικού.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Καραχάλιου
Αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μέχρι και την ηλικία της πρώτης εφηβείας, ορθή ανάπτυξη προσωπικότητάς του, πνευματική καλλιέργεια και γερές μαθησιακές βάσεις. Σας περιμένουμε και φέτος να μας εμπιστευτείτε όπως πάντα, το δικό σας παιδί στα Εκπαιδευτήρια Καραχάλιου.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα
Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα, Ιδιωτική εκπαίδευση, Παλλήνη Αττικής. Η συνεργασία ΅εταξύ του Σχολείου και της Οικογένειας παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσ΅ατικότερη εφαρ΅ογή των εκπαιδευτικών προγρα΅΅άτων.
λεπτομέρειες
Εκπαιδευτήρια Ο Πλάτων
Τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» βρίσκονται 42 χρόνια κοντά στα παιδιά, από τον Παιδικό Σταθμό, την Προσχολική ηλικία, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο με εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στις φυσικές αλλά και νοητικές ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικίας.
λεπτομέρειες
Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα
To Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα περιλαμβάνει τμήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και προσφέρει παιδεία ανωτάτου επιπέδου με έμφαση στην ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης, στην εξοικείωση με την έρευνα και στον αρμονικό συνδυασμό της ανθρωπιστικής παιδείας με τη σύγχρονη τεχνολογία.
λεπτομέρειες
Ιδιωτικά Σχολεία Αθήνα |pashalis.edu.gr
Τα εκπαιδευτήρια Πασχάλη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αδιάκοπα από το 1947 και αποτελούν ένα από τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και μάθετε για την φιλοσοφία μας, το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας αλλά και το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρουμε.
λεπτομέρειες
Ιδωτικός Βρεφονηπιακός - Παιδικός Σταθμός Θεσσαλονίκη Πανόραμα - Θέρμη
Ιδωτικός Παιδικός & Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στο Πανόραμα - Θέρμη. Στο Παιδικόραμα θα βρείτε τμήματα για παιδιά από ηλικίες των 2 ετών έως 6 ετών. Οι καταπράσινες εγκαταστάσεις προσφέρουν στα παιδιά μια καθημερινότητα με παιχνίδι και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να την σέβονται.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ιδιωτικά σχολεία
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future