Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Ιδιωτικά κολλέγια-πανεπιστήμια
  Ιδιωτικά κολλέγια, ιδιωτικά πανεπιστήμια, ιδιωτικά ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε μέσα από τις καταχωρίσεις του Online καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr. Αν πάλι είστε επαγγελματίας του χώρου της εκπαίδευσης καταχωρήστε εδώ εντελώς δωρεάν την ιστοσελίδα σας και απολαύστε προνομιακή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, από τις πρώτες κιόλας ημέρες δημοσίευσης.
 
  Ξενώνας Ραβάνη  
 

Ιδιωτικά κολλέγια-πανεπιστήμια

 
     
 
ACT-American College of Thessaloniki
Μέλος του Ανατόλια που στην Ελλάδα είναι ένα από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και λειτουργεί ήδη από το 1886. Το ACT-American College of Thessaloniki πρόκειται για ένα από τα λίγα εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα με δύο ταυτόχρονα πιστοποιήσεις μία από το Υπουργείο Παιδείας και μία από τις ΗΠΑ. Στις πιο σύγχρονες ειδικότητες της αγοράς εργασίας σε μοναδικές κτιριακές υποδομές και με καθηγητές με πολυετή εμπειρία, είναι σίγουρο ότι οι σπουδές σας εδώ θα γίνουν μια μοναδική εμπειρία.
λεπτομέρειες
Aegean Omiros College
Σε έναν όμορφο χώρο σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλ. Κάνιγγος θα βρείτε το ιδιωτικό κολλέγιο Aegean Omiros College. Διοργάνωση προγραμμάτων προπτυχιακών, μεταπτυχιακών καθώς και εξ'αποστάσεως σε όλες τις σύγχρονες ειδικότητες. Με την υποστήριξη κορυφαίων Βρετανικών Πανεπιστημίων.
λεπτομέρειες
BCA Business College of Athens, Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών
Για πάνω από 40 χρόνια, το BCA τα πιο σημαντικά στελέχη της σημερινής οικονομίας έχουν περάσει τις πύλες του ιδρύματός μας και έχουν σπουδάσει μαζί μας οικονομία και διοίκηση, τουριστικές σπουδές, μηχανογράφηση κά. Για εμάς η ποιότητα των σπουδών σας παίζει πρωτεύοντα ρόλο και για αυτό το λόγο, το εκπαιδευτικό και όχι μόνο προσωπικό μας είναι επιλεγμένο με πολύ αυστηρά κριτήρια. Αποκλειστική συνεργασία με το London Metropolitan University στην Ελλάδα. Για σπουδές κύρους, BCA college
λεπτομέρειες
edubase.gr η μεγαλύτερη εκπαιδευτική πύλη
Στόχος του edubase.gr είναι η πληροφόρηση του κοινού για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων της χώρας καθώς και εκπαιδευτικά ιδρύματα που δέχονται έλληνες φοιτητές στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Δημόσια και Ιδωτικά Πανεπιστήμια, Κολλέγια, ΙΕΚ, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών, Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Φροντιστήρια, Σεμινάρια, Διάφορες Σχολές, Μουσικές Σπουδές, Σχολές Οδηγών, Αγγελίες για Ιδιαίτερα μαθήματα.
λεπτομέρειες
iCBS Business College
Κέντρο μεταλυκειακής εκπαίδευσης στον τομέα των επιχειρησιακών σπουδών. Με την υποστήριξη του Kingston University του Λονδίνου. Παραρτήματα θα βρείτε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Κατακτήστε τον κόσμο της επιτυχίας αρχίζοντας σήμερα κιόλας!!
λεπτομέρειες
IST College (Indepedent Science & Technology)
Σε στενή συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο παγκοσμίου κύρους Hertfordshire, τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια έχουμε καταφέρει να σας προσφέρουμε σπουδές ανωτάτου επιπέδου έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα στο χώρο της ελληνικής εκπαίδευσης. Σε εμάς θα βρείτε πλήρη υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια των σπουδών σας αλλά και μετά. Σπουδάστε μία από τις πιο σύγχρονες ειδικότητες και βγείτε έτοιμοι στην αγορά εργασίας.
λεπτομέρειες
i-study.gr | Το δικό σου portal για την εκπαίδευση
Το i-study.gr αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για όλες τις βαθμίδες και τις μορφές εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Σας ξεναγεί σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια και ΙΕΚ ) ανά αντικείμενο σπουδών (Marketing, Ψυχολογία, Υγεία κ.τ.λ) ή ανά είδος προγράμματος (Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, Σεμινάρια κ.τ.λ) και σας παρουσιάζει έναν πλήρη οδηγό των ιδιωτικών σχολείων της Ελλάδας.
λεπτομέρειες
Mediterranean College
Το Mediterranean College ( MC ) στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μια σειρά από περιζήτητες ειδικότητες όπως Διοίκηση, Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Λογοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Πληροφορική, Παιδαγωγικά, Δημοσιογραφία, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, Logistiscs και Ναυτιλιακά.
λεπτομέρειες
New Media Studies
H New Media Studies αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη επιλογή για όσους ονειρεύονται να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία και τα νέα μέσα. Αποτελεί την ιδανική βάση για όσους θέλουν να εργαστούν σε τμήματα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, αλλά και για εκείνους που εργάζονται ήδη σε αντίστοιχα τμήματα και θέλουν να εξελίξουν την καριέρα τους. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε για κάθε σπουδαστή μια μοναδική εμπειρία, με φρέσκια και ισχυρή γνώση. Έχουμε επικεντρωθεί στην σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, γι αυτό και δημιουργήσαμε το πρώτο καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών με επικέντρωση στα νέα μέσα, Portals, Blogs και Social Media. Επιπλέον, ως οπαδοί της βιωματικής μάθησης και της συνεχής εξέλιξης, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα σεμινάρια, με επίκαιρη και φρέσκια θεματολογία, που προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση των στελεχών της αγοράς. Η New Media Studies δεν υπόσχεται, αλλά προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ πρωτοπόρος του σήμερα, αν δεν βλέπεις τα ΜΜΕ μόνο ως μια δουλειά, αλλά ως ένα συνεχές ταξίδι στη ζωή, σε περιμένουμε να γνωριστούμε!
λεπτομέρειες
New York College (NYC) European & American Education
New Yotk College. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πράγα, Βελιγράδι, Τίρανα. Το Κολλέγιο της ανώτερης εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, MBA's, διδακτορικά, δια Βίου εκπαίδευση, προγράμματα για επιχειρήσεις. Σπουδάστε σύγχρονες ειδικότητες και βρείτε εύκολα και άμεσα δουλειά
λεπτομέρειες
University of Indianapolis
Το πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης, ιδρυθέν το 1902 στην ομώνυμη πόλη των ΗΠΑ, έχει σαν αποστολή του να καταστήσει τους αποφοίτους του σωστά και υπεύθυνα άτομα ικανά να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ειδικότητές τους. Το Athens Campus θεσπίστηκε το 1989 και από τότε χιλιάδες επιτυχημένοι επαγγελματίες έχουν περάσει τις πόρτες τους.
λεπτομέρειες
Vellios School of Art
Οι εξειδικευμένες σπουδές καλών τεχνών στην Ελλάδα. Σε μια κοινωνία που απαιτεί συνέχεια νέες και πιο αναπτυγμένες γνώσεις της επιστήμης των εφαρμοσμένων τεχνών, το Vellios School of Art έρχεται με καθηγητές του τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο. Επιλέξτε ανάμεσα από τις σύγχρονες ειδικότητες που προσφέρουμε, αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας. Το έμπειρο προσωπικό του κολλεγίου μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά.
λεπτομέρειες
ΑΚΤΟ
ΑΚΤΟ, creativity that works. Για σπουδές τέχνης και design στην Ελλάδα, η επιλογή είναι μονόδρομος. Το πάθος μας είναι η δημιουργία και αυτό εμφυσούμε και στους φοιτητές μας οι οποίοι πέρα από τη δημιουργική και ολοκληρωμένη σκέψη αποκτούν ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου τους, ισχυρή προσωπικότητα και καλλιέργεια. Με την υποστήριξη του Middlesex University. Ελάτε να γνωριστούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
λεπτομέρειες
Αττικό Κολέγιο
Με εμπειρία 34 χρόνων και πάντα σύμφωνα με αγγλικά πρότυπα των πανεπιστημίων που συνεργαζόμαστε, ερχόμαστε κοντά σας για να σας διδάξουμε το μελλοντικό σας επάγγελμα με τη χρήση των πιο σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων. Γιατί η διδασκαλία πρέπει πάνω από όλα να είναι απόλαυση. Αποκτήστε τώρα HND στις πιο σύγχρονες ειδικότητες.
λεπτομέρειες
Μητροπολιτικό Κολλέγιο (AMC)
Προτεραιότητα για μας δεν είναι η απλή αποστήθιση κάποιων γνώσεων απαραίτητων μόνο για να περάσουν οι φοιτητές μας τα μαθήματά τους αλλά η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και η πνευματική και μορφωτική ανέλιξη. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η συνεργασία μας με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού και η πλούσια ακαδημαϊκή και επιστημονική εμπειρία του διδάσκοντος προσωπικού αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας σας στη μελλοντική αγορά εργασίας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ιδιωτικά κολλέγια, ιδιωτικά πανεπιστήμια findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future