Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Ιδιαίτερα μαθήματα
 

Ιδιαίτερα μαθήματα, ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών, ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας εξετάσεων, ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικών για ξενόγλωσσους και πολλά ακόμα. Βρείτε σήμερα κιόλας αυτό που ψάχνετε ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr

 
  Online κατάλογος γάμου  
 

Ιδιαίτερα μαθήματα

 
     
 
CHALKIDASTUDENT
Μαθήματα για σπουδαστές, ενοικιάσεις για σπουδαστές στην Χαλκίδα, διασκέδαση, καφέ, ποτό στην Χαλκίδα.
λεπτομέρειες
Computer Studies & Services
Computer Studies & Services - Εκπαίδευση και Υπηρεσίες Πληροφορικής. Προετοιμασία για τις εξετάσεις ECDL,Πιστοποίηση χρήσης Η/Υ αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ, Τμήματα Παιδικά - Ενηλίκων , Ταχύρυθμα Τμήματα Εκμάθησης H/Y ,Ιδιαίτερα Μαθήματα στο χώρο σας ή στα εργαστήριά μας, Σχεδιαστικά Προγράμματα CAD (AutoCad), Προγράμματα Σελιδοποίησης(InDesign,QuarkXPress), Προγράμματα Κατασκευής Ιστοσελίδων (Dreamweaver, Frontpage), Λειτουργικά Συστήματα (Windows,Linux,MacOS).
λεπτομέρειες
eArtboard.com
Το eArtboard.com παρέχει online ιδιαίτερα μαθήματα Photoshop (e-Learning), και ποιοτικά Photoshop video tutorials στα ελληνικά. Μάθετε το Photoshop και ενισχύστε τις γνώσεις σας από το σπίτι.
λεπτομέρειες
e-idiaitero
Το e-idiaitero αποτελείται από μια ομάδα καθηγητών όλων των επιπέδων και ειδικοτήτων οι οποίοι προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου και ξένων γλωσσών.
λεπτομέρειες
El Sol
Τα μαθήματα ισπανικών έχουν στόχο την εύκολη και ευχάριστη εκμάθηση της γλώσσας, την προετοιμασία για τα διπλώματα ισπανικών καθώς και την γνωριμία με την κουλτούρα της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών, El Sol.
λεπτομέρειες
English Language Lab
Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών για ενήλικες, προετοιμασία εξετάσεων για τις εξετάσεις lower, proficiency, michigan, cambridge. English Language Lab.
λεπτομέρειες
mathima.gr
Εκπαιδευτικά νέα, Εκπαιδευτικό υλικό, Επιλογές σπουδών, Εκπαιδευτικό Forum και τα πάντα για την εκπαίδευση στο mathima.gr. To mathima.gr είναι μία Ελληνική Εκπαιδευτική Πύλη που αποτελεί το πλέον εύχρηστο εργαλείο για τους επισκέπτες της, καλύπτοντας στο μέγιστο τις ανάγκες πληροφόρησης του κοινού σχετικά με κάθε είδος εκπαίδευσης.
λεπτομέρειες
OXFORD G.J.T.
Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Γερμανικών και Ελληνικά για ξένους, από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ιδιαίτερων μαθημάτων OXFORD G.J.T.. Ατομικά προγράμματα στο χώρο σας σε προσιτές τιμές.
λεπτομέρειες
Philologos.eu
Καθηγήτρια Φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε πολύ προσιτές τιμές!
λεπτομέρειες
Philologos.eu
Παραδίδονται κατ’ οίκον ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα απο έμπειρη καθηγήτρια φιλόλογο αποκλειστικά σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου με πολύ προσιτές τιμές.
λεπτομέρειες
Valerio Bellunato
Τα μαθήματα Ιταλικών παραδίδονται σε ιδιαίτερα ή σε γκρουπ 2 - 3 ατόμων. Ο Valerio Bellunato τέλειωσε το Ph.D. στην νεότερη και σύγχρονη Ιστορία στο κρατικό πανεπιστήμιο του Μιλάνο το 2004
λεπτομέρειες
www.dania.gr
Γερμανικά Θέλεις να μάθεις Γερμανικά ή να τα τελειοποιήσεις αν ξέρεις; • Μαθήματα Γερμανικών γρήγορα εύκολα και οικονομικά με Έξτρα πρακτική εξάσκηση με άρθρα, ειδήσεις, σχολιασμούς και με δυνατότητα δημοσίευσης στο internet. • Διοργάνωση «λογοτεχνικών συναντήσεων», όπου διαβάζονται και σχολιάζονται γερμανικά κείμενα. • Θα είναι καλό να ενημερώσετε όποιον ξέρει Γερμανικά. Σκοπός μας είναι η καλλιέργεια της Γερμανικής γλώσσας και να δώσουμε τη δυνατότητα να έχει κανείς πιο άμεση επαφή με τη γλ
λεπτομέρειες
www.e-pitixia.gr
Το e-pitixia.gr ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην ανώτατη και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μια ομάδα εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών και με μεγάλη εκπαιδευτική πείρα αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
λεπτομέρειες
www.filologos.eu
Ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα, Καθηγήτρια Φιλόλογος, Ιδιαίτερα μαθήματα σε Δημοτικό, Ιδιαίτερα μαθήματα σε Λύκειο και Γυμνάσιο
λεπτομέρειες
Α-Ω Μαθαίνω
Ιδιαίτερα μαθήματα σε αγγλικά, υπολογιστές, μαθηματικά, φυσική, χημεία, για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου αντίστοιχα, πάντα με την σιγουριά της πολυετούς εμπειρίας.
λεπτομέρειες
Γερμανικά στην Αθήνα
Γερμανικά στο κέντρο της Αθήνας παραδίδει η καθηγήτρια Γερμανικών Δήμητρα Δανιά. Λόγω σπουδών Γερμανικής Φιλολογίας σε γερμανικό Πανεπιστήμιο και δεκάχρονης παραμονής στη Γερμανία, αναλαμβάνουμε όλα τα επίπεδα με προτίμηση τα ανώτερα. Πατησίων & Σπάρτης 4, Πλατεία Αμερικής. Τηλ. 2108663360, 6973238240. www.dania.gr
λεπτομέρειες
ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Το Εξειδικευμένο Κέντρο Μελέτης Δημοτικού ‘’Εκπαιδεύειν’’ εδώ και τρία χρόνια ασχολείται με την εκπαιδευτική προετοιμασία των παιδιών, την κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση τους. Σε συνεργασία με λογοθεραπευτές και ψυχολόγους ρυθμίζονται προβλήματα συμπεριφοράς και λόγου ή γραφής. Παρέχονται συμβουλές στους γονείς για διάφορα θέματα που προκύπτουν ή τους απασχολούν σχετικά με τη συμπεριφορά ή τη σχολική επίδοση των παιδιών μέσα από τη σχολή γονέων που υπάρχει στο κέντρο μας μία φορά την εβδομάδα
λεπτομέρειες
Θεωρητικό Φροντιστήριο
Θεωρητικό φροντιστήριο στο Νομό Πιερίας στη πόλη της κατερινής.
λεπτομέρειες
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Καθηγήτρια με πολύχρονη διδακτική πείρα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες, στο σπίτι ή στο γραφείο σας.
λεπτομέρειες
Ιδιαιτερα μαθηματα Αγγλικών
Η εταιρία μας προσφέρει οικονομικά προγράμματα ιδιαιτέρων ατομικών μαθημάτων ή μαθημάτων σε γκρουπ 2 έως 5 ατόμων στον χώρο σας.
λεπτομέρειες
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών απο καθηγήτρια απόφοιτη γερμανικού πανεπιστημίου, γερμανικά για παιδιά και ενήλικες.
λεπτομέρειες
Ιδιαίτερα.Info
Περιηγηθείτε στις σελίδες μας στο Ιδιαίτερα.Info, για να βρείτε καθηγητές που προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα κατ'οίκον, σε μαθήματα όπως Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία και πολλά άλλα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου.
λεπτομέρειες
Ιδιαίτερον - Κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων
Ιδιαίτερον - Κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης. Μαθήματα για τις τρεις τάξεις του Λυκείου
λεπτομέρειες
Οικομάθεια
Το κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων Οικομάθεια, στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές - παιδαγωγούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι προσαρμόζουν το μάθημα αλλά και την τιμολογιακή πολιτική στις ανάγκες σας.
λεπτομέρειες
ΟΜΙΛΩ
Mοναδική προσέγγιση στην διδασκαλία της νέας ελληνικής, που υποστηρίζεται από μια επίλεκτη ομάδα Ελλήνων καθηγητών. Η άτυπη και χαλαρή ατμόσφαιρα των τάξεων ΟΜΙΛΩ κάνει εκμάθηση ελληνικών μια ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία για όλους.
λεπτομέρειες
Σωτηρία Ελευθερίου - Μαθήματα Λογιστικής
Παραδίδονται μαθήματα λογιστικής με σημειώσεις όλων των αντικειμένων σε φοιτητές οικονομικών σχολών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού και ιδιώτες, για κατατακτήριες εξετάσεις, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ΑΣΕΠ κτλ, ατομικά ή σε group.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ιδιαίτερα μαθήματα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future