Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Φροντιστήρια
  Φροντιστήρια, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια για πανελλήνιες εξετάσεις και όχι μόνο. Ότι αναζητάτε θα το βρείτε στις σελίδες του επαγγελματικού οδηγού findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας στον κατάλογο επιχειρήσεων που δημιουργήσαμε και κερδίστε επισκέπτες.
 
  Δανέζης οικοδομικές επιχειρήσεις  
 

Φροντιστήρια

 
     
 
Φροντιστήρια στο Μαρούσι 3Τ για προετοιμασία των παιδιών σε όλα τα μαθήματα των κατευθύνσεων για να επιτύχουν στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της επιλογής τους. Τα τμήματα είναι μέχρι 3 άτομα, και οι χώροι που έχουν δημιουργηθεί, άνετοι και σύγχρονοι.
λεπτομέρειες
ARISTEVEIN
Το φροντιστήριο Αριστεύειν καθιερώνει ένα νέο ποιοτικό πρότυπο στα φροντιστήρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με περιορισμένο αριθμό μαθητών ανά τμήμα, κορυφαία εκπαιδευτική ομάδα με πολυετή εμπειρία και μεταπτυχιακούς τίτλους.
λεπτομέρειες
Cosmodialogos
Ξενες γλωσσες, αγγλικα, γαλλικα, γερμανικα, ισπανικα, ιταλικα.
λεπτομέρειες
DeskNET
Η DeskNET αποτελεί ένα Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη ενίσχυση καθ΄ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους (πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, αναλύσεις spss). τηλ: 2310520939 κιν: 6944307113
λεπτομέρειες
Exam Panel
Το φοιτητικό φροντιστήριο exampanel προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση σε εργασίες με σύγχονο και οικονομικό τρόπο για φοιτητές της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού.
λεπτομέρειες
front-pezou.gr
Στο φροντιστήρια Πέζου στο Ίλιον γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες των μαθητών. Για αυτό τον λόγο μας προτιμούν γονείς και μαθητές από πολλές περιοχές όπως η Πετρούπολη, το Καματερό και οι Άγιοι Ανάργυροι. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα μας.
λεπτομέρειες
Pechlivanidis
Για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις, επιλέξτε φροντιστήρια Πεχλιβανίδης. Φροντίστε το μέλλον σας. Οι καλύτεροι εκπαιδευτικοί είναι εδώ.
λεπτομέρειες
PIONEERING EDUCATION
Ο εκπαιδευτικός όμιλος PIONEERING EDUCATION, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης προς φοιτητές. Αναλαμβάνει την εκπόνηση εργασιών σε συνδυασμό με στατιστικές αναλύσεις. Παρέχει συμβουλευτική εργασιών σε πτυχιακές εργασίες, φοιτητικές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές.
λεπτομέρειες
Sxedio
Το φροντιστήριο σχεδίου Sxedio βρίσκεται στο Αιγάλεω, Αττικής και προσφέρει μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου καθώς και μαθήματα προετοιμασίας για υποψήφιους σχολών αρχιτεκτονικής, διακοσμητικής, γραφιστικής και φωτογραφίας.
λεπτομέρειες
Win.net
Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο της Εκπαίδευσης Πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας.
λεπτομέρειες
Ακάδημος
Φροντιστήρια Ακάδημος στο Μαρούσι, υπερσύγχρονο φροντιστήριο με 2μελή έως και 6μελή group, με προγράμματα γυμνασίου, λυκείου, ΕΠΑ.Λ και αποφοίτων.
λεπτομέρειες
Ανοδικό
Οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι η δική μας ηθική επιβράβευση. η προσπάθεια μας συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς, με μεθοδικότητα, συνέπεια, αμέριστη προσοχή στον μαθητή. Ανοδικό, Φροντιστήρια.
λεπτομέρειες
Αριστευειν
Στο φροντιστήριο Αριστεύειν η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται σε δύο λέξεις: «προσιτή ποιότητα». Διατηρούμε τα προσιτά δίδακτρα και το ανθρώπινο πρόσωπο που μπορεί κανείς να προσδοκά από το φροντιστήριο της διπλανής πόρτας και συγχρόνως θέτουμε τον πήχυ των εκπαιδευτικών απαιτήσεων πολύ υψηλά: προσπαθούμε να συνδυάσουμε το πρακτικά σκόπιμο με το παιδαγωγικά και ανθρώπινα ουσιαστικό. Φιλοδοξούμε να εμπνεύσουμε στους μαθητές μας την αγάπη για τη μάθηση και την ελεύθερη σκέψη και συγχρόνως να τους προετ
λεπτομέρειες
Βλάχος - Κατσούκος
Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσής, μαθήματα και πιστοποιήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, Βλάχος-Κουτσούκος
λεπτομέρειες
Δυναμικό Φροντιστήριο
Δυναμικό φροντιστήριο πειραιά - Αρετή Καπράλου - Φροντιστήριο μέσης εκπάιδευσης. Κυρίαρχη, όμως, μέριμνά μας είναι να σας πληροφορήσουμε για τη φιλοσοφία μας, ως υπευθύνων της προετοιμασίας που απαιτείται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
λεπτομέρειες
Έκκεντρο
Φροντιστήρια Έκκεντρο στην Γλυφάδα και τον Αλιμο. Δεκατέσσερα χρόνια συνεχών επιτυχιών και συνεπούς προσπάθειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
λεπτομέρειες
Εν Τάξη Φροντιστήρια
Φροντιστήρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εν Τάξη στο Χαϊδάρι, Περιστέρι, Χαλάνδρι και στη Ζάκυνθο. Ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
λεπτομέρειες
Ένεκα Παιδείας, φροντιστηρια, φροντιστηρια μεσης εκπαιδευσης
Ένεκα Παιδείας, φροντιστηρια, φροντιστηρια μεσης εκπαιδευσης. Επιτυχία για εμάς είναι όχι η στείρα αποστήθιση αλλά η σωστή διαπαιδαγώγηση του μαθητή μας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο. Προωθούμε την επικοινωνία, τη μάθηση, την προσπάθεια. Στη Γλυφαδα και σε άλλες περιοχές
λεπτομέρειες
Καραμπάτσος Φροντιστήριο
Τo Φροντιστήριο Καραμπάτσος με την ποιότητα των εκπαιδευτικών του υπηρεσιών, θεωρείται πλέον συνώνυμο της οργάνωσης, της αξιοπιστίας και των επιτυχιών για όλους τους μαθητές. Με όραμα και πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε γονείς και μαθητές και με εφόδιο την πολυετή πείρα μας, στο Φροντιστήριο Καραμπάτσος εμπνέουμε τους μαθητές για μάθηση και τους καθοδηγούμε με επιτυχία στην επίτευξη ακόμη και των πιο υψηλών τους στόχων.
λεπτομέρειες
Κατεύθυνση, φροντιστηρια Γλυφαδα, Γκρόζος Δημήτριος
Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, οι προσιτές τιμές μας, το ειλικρινές ενδιαφέρον, η δωρεάν αναπλήρωση μαθημάτων σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, τα δικά μας συγγράματα είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να έχουμε χαράξει επιτυχημένη πορεία στα φροντιστηρια στη Γλυφάδα. Φροντιστήριο Κατεύθυνση στη Γλυφάδα, φροντιστηρια Γλυφαδα
λεπτομέρειες
Κέντρα Πληοοφορικής Labtech - Μαθήματα Υπολογιστών
Μαθήματα Υπολογιστών σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Πειραιά. Κέντρα πληροφορικής Techno kids για παιδιά και ενήλικες. Φροντιστήριο εκμάθησης υπολογιστών Technokids - Labtech για αρχάριους και προχωρημένους.
λεπτομέρειες
Κέντρο Σπουδών Αρχιτεκτόνων και Πολ. Μηχανικών
Κέντρο Σπουδών Αρχιτεκτόνων και Πολ. Μηχανικών
λεπτομέρειες
Κέντρο Τεχνών Πλάκα, μαθηματα σχεδιου, φροντιστηριο
Το Κέντρο Τεχνών Πλάκα, μαθηματα σχεδιου στη Γλυφάδα και σε άλλες περιοχές της Αττικής, έχει χαράξει την δική του επιτυχημένη πορεία στο χώρο της προετοιμασίας των υποψηφίων για σπουδές σε ανώτατα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κέντρο Τεχνών Πλάκα, μαθηματα σχεδιου, φροντιστηριο, ελεύθερο, γραμμικό σχέδιο, παιδικό σχέδιο.
λεπτομέρειες
Μεθοδικο, Μεθοδικο φροντιστηριακο κεντρο, φροντιστηριο
Μεθοδικο, Μεθοδικο φροντιστηριακο κεντρο, φροντιστηριο. Προετοιμαασία μαθητών όλων των κατευθύνσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μαθήματα γυμνασίου και λυκείου από έμπειρο διδακτικό προσωπικό και με προσιτά δίδακτρα
λεπτομέρειες
ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ
Tον Μάιο του 2003, δημιουργήθηκε από τον Παναγιώτη Κιμούντρη το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ για να καλύψει ένα κενό στην ιδιωτική εκπαίδευση της ακριτικής και όμορφης πόλης της Ξάνθης.
λεπτομέρειες
ΝΙΚΑ Φροντιστήριο
Φροντιστήριο ΝΙΚΑ, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΤΕΕ, Αποφοίτων, ΑΣΕΠ. Οι καθηγητές μας με προϋπηρεσία και διάθεση για εργασία, ασχολούνται ξεχωριστά με κάθε μαθητή, έτσι ώστε να διαγνώσουν έγκαιρα τις αδυναμίες του και να φροντίσουν για τη βελτίωσή τους.
λεπτομέρειες
Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Παπαϊωάννου
Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Παπαϊωάννου βρίσκονται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1970 και προσφέρουν τμήματα προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς του Δημοσίου, σεμινάρια οικονομικών δεξιοτήτων και μαθήματα χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (ECDL).
λεπτομέρειες
Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Σ. Σαββόπουλος
Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο. Μαθήματα Οικονομικών Σχολών, μαθήματα Νομικών Σχολών.Το Φροντιστήριο ιδρύθηκε το 1972 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. Πετύχαμε στη μακρόχρονη πορεία να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά με το Πανεπιστήμιο και να βοηθήσουμε εκατοντάδες φοιτητές να εμβαθύνουν στις έννοιες που μαθαίνουν.
λεπτομέρειες
ΠΕΖΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΗΣ... ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!
λεπτομέρειες
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα νέων καθηγητών με όνειρα και πολύ διάθεση για δουλειά. Διατηρώντας υψηλό το επίπεδο των μαθημάτων που διδάσκονται και σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή προσφέρουμε ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με συνεχή ενθάρρυνση και στήριξη των μαθητών μας.
λεπτομέρειες
Προπύλαια
Κέντρο πληροφοριακής ανάπτυξης στα Χανιά, Προπύλαια. Θέματα εξετάσεων, υπολογισμός μορίων, βάσεις εισαγωγής και σχολές. Προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
Ρόμβος
Εκπαιδευτικός οργανισμός Ρόμβος, φροντηστιστηριακή εκπαίδυση για ανώτρες σχολές, στην Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη.
λεπτομέρειες
Σκυτάλη
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ηλιούπολη Ανδρεά Παπανδρέου 11 2109732360 info@scytale.gr
λεπτομέρειες
Συμβουλευτική πτυχιακών myStudy.gr
Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες του φροντιστηρίου My-study μπορούν να αναλάβουν τη συμβουλευτική υποστήριξη σε εργασίες οποιασδήποτε Σχολής ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΕΑΠ (ΔΠΜ, ΕΛΠ, ΠΛΗ κτλ) και ΑΠΚΥ, εγγυώμενοι το άριστο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση του φοιτητή. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα και εχεμύθεια γεγονός που μας καθιστά πρωταγωνιστές στο χώρο της συμβουλευτικής εργασιών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6949226135 ή με mail στο mystudiesgr@gmail.com.
λεπτομέρειες
ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΧΝΗ - ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΧΝΗ - ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ Πρότυπο Εργαστήρι Γραμμικού και Ελευθέρου Σχεδίου 32 χρόνια εμπειρίας. Εκμάθηση γραμμικού και ελευθέρου σχεδίου για την εισαγωγή μαθητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Ταχύρυθμα τμήματα για φοιτητές. Δημιουργία portfolio. Κατατακτήριες για ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.
λεπτομέρειες
Τούλα Σαρρή
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Τούλα Σαρρή όλων των κατευθύνσεων, θεωρητικής-θετικής-τεχνολογικής και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Με συνέπεια στην εκπλήρωση των αρχών του και σεβασμό στους στόχους των μαθητών προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του κοινού σκοπού.
λεπτομέρειες
Φιλολογικό
Φροντιστήριο θεωρητηικής κατεύθυνσης στην Καμάρα Θεσαλλονίκης
λεπτομέρειες
Φροντιστήρια Κελάφας
Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Κελάφας στο Περιστέρι. Ολιγομελή τμήματα για καλύτερη παρακολούθηση.
λεπτομέρειες
Φροντιστήρια Μουράτος Αντώνιος
Η ιστοσελίδα mouratos.edu.gr εκπροσωπεί στο διαδίκτυο τα φροντιστήρια Μουράτος για μαθητές γυμνασίου, λυκείου και αποφοίτων. Η διεύθυνση σπουδών Μουράτος Αντώνιος - Ζαϊμάκης Γεώργιος από το 1994 έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
λεπτομέρειες
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ
λεπτομέρειες
Φροντιστηρια Πυραμιδα, Μοσχοπουλος Σ Παγανοπουλος Π., φροντιστηρια
Φροντιστηρια Πυραμιδα, Μοσχοπουλος Σ Παγανοπουλος Π., φροντιστηρια. Μαθήματα για παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Η επιτυχία σας στις εξετάσεις αρχίζει από εδώ. Το έμπειρο και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τα εφόδια που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.
λεπτομέρειες
Φροντιστηρια σχεδιου
Γραμμικο σχεδιο, Eλευθερο σχεδιο, Χρωμα Το Εργαστηριο προετοιμάζει υποψηφίους μαθητες Λυκειου για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Αρχιτεκτονικής, των Τ.Ε.Ι. και αντιστοίχων σχολών εξωτερικού και υποψηφιους για τις κατατακτηριες των Αρχιτεκτονικων σχολων και των σχολων των ΑΤΕΙ που απαιτουν τα μαθηματα σχεδιου, χρωματος και της ιστοριας.
λεπτομέρειες
Φροντιστηριακός Οργανισμός Λογισμός
Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός Λογισμός δημιουργήθηκε με σκοπό να εξοπλίσει τους μαθητές του με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο όσο και την επιτυχή αποφοίτησή τους από αυτό.Καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκονται δίπλα στους μαθητές μας στηρίζοντάς τους και επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα τους παρουσιαστεί.
λεπτομέρειες
Φροντιστήριο Θεώρημα
Φροντιστήρια Θεώρημα, σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη, τα φροντιστήρια με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στα ΑΕΙ
λεπτομέρειες
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΙΑΜΗΣ
ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Φροντιστήρια
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future