Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Εκπαίδευση εξ αποστάσεως
 

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως, ανοιχτά πανεπηστήμια, σεμινάρια, κυκλοι μαθημάτων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το findall.gr σας βοηθάει να βρείτε και να επιλέξετε το κατάλληλο για σας ή αν είστε επαγγελματίας της εκπαίδευσης να συμπεριλλάβεται την επιχείρησή σας στον κατάλογο επιχειρήσεων findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και κερδίστε επισκέπτες.

 
  Καταλογος επιχειρήσεων Ηλιούπολης 365ilioupoli.gr  
 

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως

 
     
 
24hteacher.com
Οι σύγχρονοι και απαιτητικοί ρυθμοί εργασίας έχουν κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη για εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης, όπως είναι και η εκπαίδευση από απόσταση ( e-learning ) συνδυασμένη με την χρήση πολυμέσων ( multimedia ). Τα πλεονεκτήματα των χρηστών από αυτή την μορφή εκπαίδευσης είναι πάρα πολλά. 24hteacher.com, Εκπαίδευση εξ αποστάσεως για την απόκτηση των επίσημων Πτυχίων της Microsoft (Microsoft Office User Specialist - MOUS) για το WORD και το EXCEL.
λεπτομέρειες
Art Lessons
Μαθηματα Ζωγραφικης και Μουσικής γιατι ολοι μπορουμε ακομα και αν τωρα δεν το πιστευουμε. Εκπαίδευση εξ αποστάσεως Art Lessons.
λεπτομέρειες
Athens Synthesis Centre
Εκπαιδευτικός οργανισμός για τη συνθετική θεραπεία και τη συναλλακτική ανάλυση - Σεμινάρια και Εκδόσεις. Athens Synthesis Centre, Εκπαίδευση εξ αποστάσεως.
λεπτομέρειες
COMPACT - e-Learning
H COMPACT ιδρύθηκε το 1996 και οι κύριες δραστηριότητές της εστιάζονται στο σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων e-learning με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Χρηματοοικονομικό τομέα. COMPACT - e-Learning.
λεπτομέρειες
e - Εκπαίδευση
Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη μίας σειράς μαθημάτων βίντεο (νideo) για τις νέες εκδόσεις των Windows Vista, του Office 2007, του Internet Explorer 7 και του Windows Mail. Εκπαίδευση εξ αποστάσεως e - Εκπαίδευση.
λεπτομέρειες
e-paideia
Εκπαίδευση με video στα windows, e-paideia. Η εκπαίδευση στους Η/Υ ανήκει πλέον σε όλους. Windows video training, Word video training, Excel video training.
λεπτομέρειες
E-studies.gr δια βίου μάθηση
E-studies.gr δια βίου μάθηση, ψηφιακή βιβλιοθήκη, ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης, γραφιστικής, ξένων γλωσσών, πωλήσεων κλπ
λεπτομέρειες
e-Telestia
To eTelestia σας δινει την ευελιξία να εργαστείτε από το σπίτι, ή το γραφείο, με τη δική σας ταχύτητα και ρυθμό στον ελεύθερο χρόνο σας. . Κάθε χρήστης με βασικές γνώσεις υπολογιστή μπορεί να τα παρακολουθήσει. Κοπτική - Ραπτική / Πατρόν, Σχέδιο Μόδας, Telestia Sewing,Telestia Creator Lite και Εικονικό Εργοστάσιο Ενδυμάτων.
λεπτομέρειες
Mathemagenesis e-learning
Η Mathemagenesis παρέχει υπηρεσίες e-learning σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένους εισηγητές, στις ενότητες 3D & Animation, Audio & Video, Business, CAD, Design, Photography, Programming, Web.
λεπτομέρειες
Mathemagenesis, online courses στην Ελλάδα
Η Mathemagenesis παρέχει online courses στις θεματικές ενότητες 3D & Animation, Audio & Video, Business, CAD, Design, Photography, Programming, Web.
λεπτομέρειες
Online Μάθηση
Εκπαιδευτικός ΙΣτόχωρος..Επίλυση αρχείων. Διαφημίσεις. Προσφορές. Χρηματικά έπαθλα.. και άλλα πολλά
λεπτομέρειες
Αγγλικά χωρίς Φροντιστήρια
Το μεγαλύτερο παγκοσμίως Ηλεκτρονικό πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής για παιδιά, μαθητές και ενήλικες. Δείτε το κατατοπιστικό video. Χωρίς φροντιστήρια, Χωρίς internet. A junior έως το Proficiency, ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας.
λεπτομέρειες
Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής
Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Οι έμπειροι καθηγητές εκπαιδεύουν υποψηφίους στα θέματα που άπτονται της χρηματοοικονομικής και τραπεζικής ανάλυσης.
λεπτομέρειες
Τουρκική γλώσσα και γραμματική
Εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας δωρεάν. Περιέχει, θεωρία, ασκήσεις, τραγούδια και online πηγές.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Εκπαίδευση εξ αποστάσεως, ανοιχτά πανεπιστήμια, εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future