Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Ειδική αγωγή
 

Ειδική αγωγή, σχολεία για ατομα με ειδικές ανάγκες, σχολεία για αυτιστικά παιδιά, σχολεία για κωφάλαλους, εκπαίδευση για όλους μέσα από τις σελίδες του καταλόγου επιχειρήσεων findall.gr. Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας και αποκτήστε επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 
  Κατασκευή ιστοσελίδων Web Future  
 

Ειδική αγωγή

 
     
 
Admission Services for Universities & Colleges
Xpertz Solution Ltd is a leading educational services organization providing a new generation of counseling and placement services to international students from all around the world.
λεπτομέρειες
Kidmedia
Μια ομάδα δημιουργίας εκπαιδευτικού λογισμικού που αποτελείται απο ανθρώπους που εργάζονται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και κυρίως στον τομέα της ειδικής αγωγής. Βασικός στόχος της Kidmedia είναι να δημιουργούμε εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες (λογισμικό) κυρίως για τα μικρότερα παιδιά και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
λεπτομέρειες
Ανάδραση
Εταιρία θεραπείας και ειδικής μάθησης που ασχολείται με την ψυχοθεραπεία ενηλίκων και παιδιών, την ομαδική ανάλυση, την λογοθεραπεία, την ειδική αγωγή σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ανάδραση, Ειδική αγωγή.
λεπτομέρειες
Ανάπτυξη
Κέντρο ειδικών θεραπειών, υπηρεσίες εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής, ειδικής γυμναστικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά και εφήβους. Ανάπτυξη, Ειδική αγωγή.
λεπτομέρειες
ΑΡΓΩ
Εργαστήρι Ανάπτυξης και Θεραπείας Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας. Αναλαμβάνει διαγνωστικό, αξιολογητικό και εξατομικευμένο θεραπευτικό έργο παιδιών 0-18 ετών καθώς και γονέων και των οικογενειών τους.
λεπτομέρειες
ΑΡΩΓΗ
Το Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης βρίσκεται λίγο έξω από την Λάρισα, σε ένα ήσυχο περιβάλλον με όμορφο κήπο και διαθέτει 52 δωμάτια με 120 κλίνες. Μπορούν να νοσηλευτούν άτομα με κινητικές αναπηρίες από παθήσεις όπως τετραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ημιπληγία κλπ., από κακώσεις τροχαίων ατυχημάτων, αθλητικές, από εργατικά ατυχήματα και επίσης ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις καρδιοχειρουργικές, ορθοπεδικές αλλά και από παθήσεις του κυκλοφορικού, του αναπνευστικού και από νοητική στέρηση.
λεπτομέρειες
Έκφραση & Λόγος
Διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους που δραστηριοποιείται στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της αποκατάστασης των διαταραχών του λόγου, της ομιλίας, προσοχής και συμπεριφοράς, μάθησης, αδρής και λεπτής κινητικότητας. Έκφραση & Λόγος, Ειδική αγωγή.
λεπτομέρειες
Ένεκα Λόγου & Έκφρασης - Επιστημονικό Κέντρο Ειδικής Αγωγής
Τομείς Εξειδίκευσης για παιδιά με καθυστέρηση λόγου, δυσκολίες άρθρωσης, διαταραχές στη ροή της ομιλίας (τραυλισμός), νευρολογικές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής/ υπερκινητικότητα, βαρηκοία, κώφωση, διαταραχές φωνής (δυσφωνία- αφωνία), διγλωσσία, νοητική υστέρηση, σύνδρομα, αυτισμό. Ένεκα Λόγου & Έκφρασης - Επιστημονικό Κέντρο Ειδικής Αγωγής.
λεπτομέρειες
Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών
Η Ε.ΨΥ.ΜΕ., ιδρύθηκε από επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής το 1998. Ενεργοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας και του κοινωνικού αποκλεισμού πολιτών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (κυρίως ατόμων με ψυχική νόσο, νοητική μειονεξία ή αναπηρία και αυτισμό), με σκοπό την ανάπτυξη προγραμμάτων και δομών που να απαντούν στις πολυεπίπεδες ανάγκες τους. Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών, Ειδική αγωγή.
λεπτομέρειες
Ευρυμάθεια
Η Eυρυμάθεια είναι ένα Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης το οποίο στοχεύει στην προσέγγιση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαταραχών μάθησης, λόγου και συμπεριφοράς παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Η ομάδα των συνεργατών μας αποτελείται απο ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπαιδικούς, κλινικούς ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, εργοθεραπευτές, παιγνιοθεραπευτές, εικαστικούς θεραπευτές και παιδοψυχίατρο.
λεπτομέρειες
ΚΕΑ-ΑΜΕΑ
ΚΕΑ-ΑΜΕΑ, κέντρο επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες με έδρα την Λυκόβρυση
λεπτομέρειες
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τμήμα Ειδικής Αγωγής
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής στη Σχολή Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με έδρα το Βόλo, είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό τμήμα Eιδικής Aγωγής στην Ελλάδα. Σκοπός η κατάρτιση Ειδικών Παιδαγωγών για την Προσχολική και Πρώτη Σχολική Εκπαίδευση.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Ειδική αγωγή, σχολεία για κωφάλαλους, σχολεία για αυτιστικά παιδιά
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future