Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Διασκέδαση - Ψυχαγωγία Cinema
 

Κινηματογράφος, Cinema, κινηματογραφικές αίθουσες για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες. Το findall.gr ο πιο ενημερωμένος κατάλογος επιχειρήσεων, σας βοηθάει παρουσιάζοντας μια λίστα με κινηματογράφους για να επιλέξετε τον κατάλληλο. Αν πάλι είστε ιδιοκτήτης κινηματογράφου ή υπέυθυνος για την προβολή του, καταχωρήστε εδώ την ιστοσελίδα σας και επωφεληθείτε από την άμεση προβολή σας.

 
  Ινστιστούτο αιαθητικής, MF Dayspa  
 

Cinema

 
     
 
Cine Naxos
Ο κινηματογράφος Cine Naxos βρίσκεται εντός του πολυχώρου του Δημαρχείου της Νάξου είναι μοναδικής αισθητικής και έχει σαν σκοπό να προσφέρει στους κατοίκους της Νάξου και στους επισκέπτες τις καλύτερες ταινίες με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.
λεπτομέρειες
CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ
CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Παρουσιάζουμε τις ταινίες, τα προσεχώς, τις αίθουσες προβολής καθώς και ενημέρωση. Ο κινηματογράφος ξεκίνησε σαν θερινός και αργότερα δημιουργείται ο χειμερινός κινηματογράφος με τισ κλιματιζόμενες αίθουσες.
λεπτομέρειες
Cinemad.gr
Ο κόσμος του cinema, Cinemad.gr. Ασχολείται με την παροχή δημιουργικών υπηρεσιών κυρίως σε κινηματογραφικές εταιρείες. Νέες ταινίες, κριτική, ειδήσεις από τον κόσμο του κινηματογράφου και πολλά άλλα.
λεπτομέρειες
Cineman
Ενημέρωση για ταινίες, κινηματογραφικά γεγονότα και φεστιβάλ, κριτική, περιγραφές ταινιών με 25 λέξεις και χιούμορ, στο Cineman. Το Cineman.gr είναι μια ιστοσελίδα που βλέπει τον κινηματογράφο ως καλλιτεχνικά σκαλισμένα παράθυρο στον κόσμο, που τόσο αισθητικά όσο σφαιρική και ολοκληρωμένη διασκέδαση.
λεπτομέρειες
CINEMAS ΛΑΪΣ
CINEPLEX ΛΑΪΣ 3 CINEMAS. Κινηματογράφοι στην Κόρινθο. Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονα συστήματα αναπαραγωγής ήχου. Απολαύσετε την προβολή, μέσα σε ένα άνετο περιβάλλον πλήρως κλιματιζόμενο σχεδιασμένο για την καλύτερη δυνατή ηχητική και οπτική απόδοση.
λεπτομέρειες
cineplex ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κινηματογράφος στη Λιβαδειά Βοιωτίας, cineplex ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Αίθουσες, πληροφορίες, προβολές, ταινίες, νέα.
λεπτομέρειες
Cinerama
Κλιματιζόμενη αίθουσα με εξοπλισμό εικόνας και ήχου τελευταίας τεχνολογίας για τις ταινίες της αρεσκείας σας. Ταινίες κινούμενων σχεδίων, περιπέτειες, τρόμου, μυστηρίου, κωμωδίες αλλά και ειδικές πρωινές προβολές για σχολεία. Κινηματογράφος Cinerama στο Παλαιό Φάληρο
λεπτομέρειες
Metropol Oden Multi-Cinema
Ένας σύγχρονος χώρος στο όμορφο νησί της Ρόδου που λειτουργεί από το 2001 και φέρνει κοντά σας τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές επιτυχιές. Η Αίθουσα 1 από τις τρεις που διαθέτουμε είναι από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα με 465 καθίσματα. Ο ήχος και στις 3 αίθουσες είναι Dolby Digital Ex χαρίζοντάς σας την καλύτερη ποιότητα.
λεπτομέρειες
ODEON
Η ODEON με πολυκινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα, νέες τεχνολογίες, εξελιγμένες υπηρεσίες, καθώς και στις καλύτερες διεθνείς και ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές, ψυχαγωγεί, το Ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία.
λεπτομέρειες
Ster Cinemas
Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στα Ster Cinemas . Χαμόγελο, ευγένεια, διάθεση για εξυπηρέτηση και παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και εγκαταστάσεων .
λεπτομέρειες
Underworld Club
Cinema Club αφιερωμένο στην κινηματογραφική σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας, Underworld. Στις σελίδες του θα βρείτε περίληψη για την υπόθεση του κάθε φιλμ, reviews, φωτογραφίες των ηρώων, movie captures από τις ταινίες, αλλά και ιστορίες από το σκοτεινό κόσμο του Underworld.
λεπτομέρειες
Village Cinemas
Πληροφορίες για όλα τα Village Cinemas, τις υπηρεσίες που προσφέρουν, τις ταινίες που παίζουν και πολλά άλλα για τους λάτρεις του κινηματογράφου.
λεπτομέρειες
Απόλλων Cinema
Θέλοντας να προσφέρει ό,τι καλύτερο από κινηματογραφική άποψη ο κινηματογράφος Απόλλων Cinema πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις της αναμόρφωσης του χώρου του. Πλέον οι πολυτελείς αίθουσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ευρύτερους πολιτιστικούς λόγους προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια στους επισκέπτες του.
λεπτομέρειες
Κινηματογράφος Ετουάλ - Καλλιθέα
Κινηματογραφική αίθουσα Ετουάλ στην Καλλιθέα. Ένας κινηματογράφος ανακαινισμένος που προσφέρει άνεση για να μπορέσετε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας κινηματογραφικές παραγωγές
λεπτομέρειες
Οι Κινηματογράφοι στο Ηράκλειο Κρήτης
Καθημερινή ενημέρωση για τις κινηματογραφικές αίθουσες στο Ηράκλειο Κρήτης. Ιστορικό, γνώμες μελών, ταινίες.
λεπτομέρειες
Ποιά ταινία θα δω σήμερα - όλες οι καλές ταινίες!
Η ιστοσελίδα taini.es σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις σε παλιές και νέες ταινίες με περίληψη, τους συντελεστές, βαθμολογία, trailer και σχόλια, που θα σας συναρπάσουν και θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα.
λεπτομέρειες
Τρία Αστέρια
Ταινίες πρώτης προβολής σε άνετο και οικείο περιβάλλον εξοπλισμένο με τα καλύτερα μηχανήματα εικόνας και ήχου. Τρεις αίθουσες σας περιμένουν για να σας χαρίσουν τις καλύτερες κινηματογραφόφιλες νύχτες σας ενώ το κυλικείο σας υπόσχεται να σας φιλέψει όμορφες λιχουδιές.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Cinema, κινηματογράφος, κινηματογραφικές αίθουσες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future