Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Αθλητικές ομοσπονδίες
 

Αθλητικές ομοσπονδίες, ομοσπονδίες αθλημάτων από όλα τα είδη του αθλητισμού. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για οποιοδήποτε άθλημα σας ενδιαφέρει ή ακόμα και να καταχωρήσετε εσείς πληροφορίες για κάποια ομοσμπονδίες, ενημερώνοντας και τους υπόλοιπους χρήστες. Μέσα από τις σελίδες του καταλόγου findall.gr μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάτε, ή καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας  και αποκομίστε oφέλη από τους επισκέπτες.

 
  Προώθηση ιστοσελίδων SEO Future  
 

Αθλητικές ομοσπονδίες

 
     
 
Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (Ε.Ο.Ι.),
Η Ιππασία ως άθλημα, είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Η χρήση του αλόγου ως μέσο μεταφοράς, ως βοηθός στις αγροτικές εργασίες ή στον πόλεμο, χάνεται στα βάθη των αιώνων. Ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι.) .
λεπτομέρειες
International Oyama Karate federation
Ελληνική Ομοσπονδία Oyama Karate ,Knock Down Kumite και Kick Boxing . International Oyama Karate federation .
λεπτομέρειες
Oμοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος
Το επίσημο site του handball στην Ελλάδα . Ενημερωθείτε για το άθλημα της Χειροσφαίρισης , δείτε τους ομάδες , τους αγώνες , τα νέα από την Oμοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος .
λεπτομέρειες
Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος A.MOT.O.E.
Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος A.MOT.O.E. . Ειδήσεις , κανονισμοί , βαθμολογίες , αγώνες , αθλητές , υποστηρικτές , λέσχες , μέλη .
λεπτομέρειες
Ε.Π.Σ. Καρδίτσας
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.
λεπτομέρειες
ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ιδρύθηκε το 2002 και λειτουργεί σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο όπως και οι υπόλοιπες Αθλητικές Ομοσπονδίες στην Ελλάδα. Εκπροσωπεί όλες τις κατηγορίες αθλητών με κινητικές αναπηρίες , ακρωτηριασμός, κάκωση νωτιαίου μυελού, εγκεφαλική παράλυση κλπ), νοητική αναπηρία και αναπηρίες όρασης .
λεπτομέρειες
Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία - ΕΛΑΟ
Μάθετε περισσότερα για την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία - ΕΛΑΟ και τα αεραθλήματα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα. Ιστορικά στοιχεία, μέλη, σωματεία-μέλη, αεραθλήματα, πρόγραμμα εκδηλώσεων, ανακοινώσεις, διεθνείς εκδηλώσεις, κ.α
λεπτομέρειες
Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
Προγράματα , κανονισμόι και ενημερώσεις Ενόργανης Γυμναστικής , Ρυθμικής Γυμναστικής , Αεροβικής Γυμναστικής , Ακροβατικής Γυμναστικής , Τραμπολίνο , στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας .
λεπτομέρειες
Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
Το 1951 ιδρύθηκε στην Αθήνα η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο), και εκπροσωπεί το άθλημα της ιστιοπλοΐας στο εσωτερικό και εξωτερικό, συντονίζει τη λειτουργία των Σωματείων - μελών της, διαδίδει τους κανόνες που διέπουν το άθλημα, προσφέρει τεχνική βοήθεια και αρωγή σε νεοϊδρυθησόμενα Σωματεία ιστιοπλοΐας,
λεπτομέρειες
Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών
Η Ε.Ο.Α.Κ. λειτουργεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Υπουργείο Πολιτισμού . Επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών .
λεπτομέρειες
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης . Ειδήσεις , συνεντεύξεις , προγράμματα , ιστορία της Ομοσπονδίας και ιστορία του basket .
λεπτομέρειες
Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε - Καγιάκ
Επισκευθείτε το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε - Καγιάκ . Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να καλλιεργήσει πνευματικά και σωματικά τους νέους και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη υψηλών αθλητικών στόχων που θα αναδείξουν την Ελλάδα διεθνώς.
λεπτομέρειες
Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρησης
Πληροφορίες , Συνεντεύξεις , Αφιερώματα , Beach Volley , ΕΟΠΕ , Εθνικές ομάδες , Διοργανώσεις και Νέα , στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρησης .
λεπτομέρειες
Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ιδρύθηκε το 1973. Στόχος της Ε.Ο.Π. είναι η οργάνωση, η διάδοση και η ανάπτυξη των αθλημάτων της ποδηλασίας, με τις αρχές και αξίες του φίλαθλου πνεύματος σε όλη τη χώρα.
λεπτομέρειες
Ελληνική ομοσπονδία φιλάθλων πάλης (Ε.Ο.Φ.Π)
Η επίσημη ιστορία της ελληνικής και παγκόσμιας πάλης αρχίζει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896. Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας φιλάθλων πάλης (Ε.Ο.Φ.Π) ενημερωθείτε για την ιστορία, τους κανονισμούς και τους κανόνες του αθλήματος.
λεπτομέρειες
Ελληνική Ομοσπονδία Χόκεϊ
Δικτυακός τόπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϊ, που αντιπροσωπεύει επίσημα το αγώνισμα στην Ελλάδα κάτω από την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ολυμπιακής Επιτροπής .
λεπτομέρειες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ευθύνη, να διαφυλάττει, να προασπίζει και να διευρύνει το κύρος και τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τις λύσεις που απαιτούνται, προκειμένου να υπάρξει αναβάθμιση και οικονομική εξυγίανση του ποδοσφαίρου σε όλες τις παραγωγικές συντεταγμένες του .
λεπτομέρειες
Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης
Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση ή Ping - Pong , άρχισε να καλλιεργείται στην χώρα μας επίσημα, την περίοδο του Μεσοπόλεμου δηλαδή την 10ετια του 1930 . Αθλητική ομοσπονδία Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης .
λεπτομέρειες
Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο με στυλ... Επαγγελματικό
Ερασιτεχνικο Ποδοσφαιρο ΕΠΣΑ ΕΠΣΠ ΕΠΣΑΝΑ ΕΠΣΔΑ erasitexniko Νέα Aποτελέσματα Βαθμολογίες φωτογραφίες βιντεο χάρτες γηπέδων
λεπτομέρειες
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Περιηγηθείτε σε νέα που αφορούν τα αθλήματα Κολύμβηση , υδατοσφαίρηση , συγχρονισμένη , καταδύσεις στον επίσημο δυκτιακό τόπο της Κ.Ο.Ε , ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ .
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Εκπαίδευση
Σκάφη - Θάλασσα   Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πολιτισμός - Τέχνες    
   
 
Αθλητικές ομοσπονδίες, ομοσπονδίες αθλημάτων
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future