Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Real estate

Monopoly Real Estate

 
     
 
Το μεσιτικό γραφείο MONOPOLY ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κοντοράβδη πριν από 20χρόνια και εδρεύει στη Γλυφάδα σε ιδιόκτητο χώρο με άνετο parking για τους πελάτες. Δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως στα Νότια προάστια της Αττικής. Έχουμε 38.000 ακίνητα στο ενεργητικό μας και αναλαμβάνουμε πώληση & ενοικίαση ακινήτων, οικοπέδων & επαγγελματικών χώρων. Είμαστε σύμβουλοι επενδύσεων & εκτιμητές ακίνητης περιουσίας. Είμαστε συμβεβλημένοι με 8 τράπεζες για παροχή στεγαστικών δανείων.
www.monopoly-realestate.gr
Ημερομηνία: 1/4/2011
Εμφανίσεις: 924
   
 
  Εποχιακά είδη 4epoxes  
 
Related Links
 
     
 
Ελληνική Κτηματομεσιτική
Σύμβουλοι ακινήτων, οικονομολόγοι, εκτιμητές ακινήτων, αρχιτέκτονες, τοπογράφοι, μηχανικοί, νομικοί και φοροτεχνικοί σύμβουλοι, αναλυτές αγοράς , απολύτως απαραίτητοι για την αγορά ακινήτων , είναι η ομάδα συνεργατών της Ελληνικής Κτηματομεσιτικής .
λεπτομέρειες
Binswanger Biniaris
Σε περιοχές των βορείων προαστείων και πιο συγκεκριμένα στο Μαρούσι και στο Ψυχικό όπου η Binswanger Biniaris διατηρεί και υποκαταστήματα δραστηριοποιείται η επιχείρηση real estate Μπινιάρης.
λεπτομέρειες
Μεσιτικα γραφεια Βολου
Στα μεσιτικά γραφεία Διβάνης, με ήθος, αξιοπιστία και επαγγελματισμό εξασφαλίζουμε άριστα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών μας και δημιουργούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια νέα δεδομένα στις μεσιτικές συναλλαγές μας αλλά και στο επάγγελμα του Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας.
λεπτομέρειες
AB REAL ESTATE
Η εταιρεία μεσιτικών συναλλαγών AB REAL ESTATE , με έδρα τη Ζάκυνθο και γραφείο στην Αθήνα. Οι υπηρεσίες που παρέχει, η ανεύρεση ακινήτων εντός και εκτός Ελλάδος, η πώληση και ενοικίαση ακινήτων, κατασκευή πολυτελών κατοικιών, διεκπεραίωση αντιπαροχών, κ.α
λεπτομέρειες
#1 ΜΕΣΙΤΙΚΗ
Για μια σωστή εκτίμηση, αγορά, πώληση και ενοικίαση ακινήτου, επιλέξτε το μεσιτικό γραφείο #1 ΜΕΣΙΤΙΚΗ η οποία είναι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικης και απολαύστε μόνο προνόμια. Δραστηριοποιείται στο χώρο των κτηματομεσιτικών εργασίων κυρίως εντός Αττικής.
λεπτομέρειες
MIST S.A.
Πρόκειται για μια νέα σχετικά επιχείρηση που έχει να κάνει με το real estate κυρίως στο πανέμορφο νησί της Κρήτης. Κτηματομεσιτικές συναλλαγές με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ιστορία του τόπου μας.
λεπτομέρειες
Αγγελίες ακινήτων tospitimou.gr
Αγγελίες ακινήτων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 300.000 ακίνητα με φωτογραφίες από 3.000 μεσιτικά γραφεία. Πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων.Δωρεάν συμμετοχή για μεσίτες.
λεπτομέρειες
Re2action
Τεχνικό κτηματομεσιτικό γραφείο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης Ανακαινίσεις, οικοδομικές εργασίες
λεπτομέρειες
Athens homes Real Estate
Πωλήσεις, ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, Athens homes Real Estate. Οικόπεδα, αντιπαροχές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ακίνητα στην Αττική.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Monopoly Real Estate
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future