Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Γραφεία τελετών

Γραφείο Τελετών Δαλόγλου

 
     
 
Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, το Γραφείο Τελετών Δαλόγλου βρίσκεται κοντά σας στο δύσκολο έργο του αποχαιρετισμού ενός αγαπημένου προσώπου. Με σεβασμό στην απώλειά σας, κατανόηση για τον πόνο σας αλλά και προσιτές τιμές, σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες.
www.daloglou.gr
Ημερομηνία: 8/2/2013
Εμφανίσεις: 1019
   
 
  Ξενοδοχείο Κάρπαθος Maistrali  
 
Related Links
 
     
 
Γραφείο τελετών ΝΙΚΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΧΟΣΟΓΛΟΥ
Γραφείο τελετών ΝΙΚΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΧΟΣΟΓΛΟΥ, με ευγένεια και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια στις δύσκολες στιγμές.
λεπτομέρειες
Φάνης Μπαμπούλας
Οίκος τελετών Φάνης Μπαμπούλας που διακρίνεται για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη από το 1975. Διαθέτει τα απαραίτητα μέσα και τον μοναδικό εξοπλισμό που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
λεπτομέρειες
Αγαθάκης
Το γραφείο τελετών Αγαθάκης, ξεκίνησε την δραστηριότητα του στον χώρο των πένθιμων τελετών το 1972 και σας βοηθάει προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες με συνέπεια και διακριτικότητα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια σας.
λεπτομέρειες
Θεοδωρακοπουλος Σακης & Υιοι, γραφειο τελετων
Στόχος μας η συμπαράσταση στις πιο δύσκολες στιγμές του ανθρώπου. Είμαστε δίπλα σας από το 1965. Σε όλα αυτά τα χρόνια μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Θεοδωρακοπουλος Σακης & Υιοι, γραφειο τελετων. Θα μας βρείτε στη Βούλα, στη Βάρη αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.
λεπτομέρειες
ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ ΥΙΟΣ
Καλώς ήρθατε στον ΟΙΚΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ. Το web site αυτό δημιουργήθηκε με την προσδοκία ότι θα δώσουμε, σε όλους όσους ενδιαφέρονται, την ευκαιρία να βοηθηθούν πάνω σε όρους και λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση κ την περάτωση μιας τελετής. Ο ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ βρίσκετε στην υπηρεσία των κατοίκων της πρωτεύουσας από το 1980. Όλα αυτά τα χρόνια, η αγάπη και η αφοσίωση μας στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε, καθώς επίσης η ακεραιότητα και η τιμιότητά μας, κέρδισε και θα συνεχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των οικογενειών - πελατών μας, που στηρίχθηκαν σε μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Στον ΟΙΚΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΛΕΞΙΟΥ θεωρούμε ότι οι άνθρωποι στη θλίψη έχουν τα θεμελιώδη δικαιώματα στη συμπονετική προσοχή και την αξιοπρεπή υπηρεσία.
λεπτομέρειες
http://www.daloglou.gr
Το Γραφείο Τελετών Δαλόγλου βρίσκεται κοντά σας στο δύσκολο έργο του αποχαιρετισμού ενός αγαπημένου προσώπου. Με σεβασμό στην απώλειά σας, κατανόηση για τον πόνο σας αλλά και προσιτές τιμές, σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες.
λεπτομέρειες
ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΑΡΤΖΑΚΟΣ 2106612103
ΤΕΛΕΤΑΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΝΘΗ ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24/ΩΡΟ ΑΝΟΙΚΤΑ APO TO 1955
λεπτομέρειες
Τελεται Μπαρτζακος ΑΕ
Τελεται Μνημόσυνα Αποτεφρωσεις Επαναπατρισμοι αποστολές Πολιτικες τελετές άνθη Στέφανα στολισμοι πολυτελη αυτοκίνητα μεταφορές .Απο το 1955
λεπτομέρειες
Κυρκίρης Θεόφιλος, γραφειο τελετων
Αναλαμβάνουμε τις τελετές σας από την παραλαβή μέχρι τον ενταφιασμό με πείρα και σεβασμό στη δύσκολη αυτή στιγμή που βιώνετε. Αναλαμβάνουμε επίσης υπηρεσίες επαναπατρισμού και αποτέφρωσης. Χαμηλές χρεώσεις, άριστη εξειδίκευση
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Γραφείο Τελετών Δαλόγλου
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future