Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υπηρεσίες Δικηγόροι

Δικηγορικό γραφείο- νομικές συμβουλές

 
     
 
Δικηγορική εταιρεία στην Κύπρο με γραφεία αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και το Ντουμπάι, και με αντιπρόσωπους δικηγόρους στο Παρίσι, τη Μόσχα και το Κίεβο.
www.agpaphitis.com
Ημερομηνία: 7/5/2012
Εμφανίσεις: 888
   
 
  Ινστιστούτο αιαθητικής, MF Dayspa  
 
Related Links
 
     
 
Δικηγορικά Γραφεία Σ. Γιαννακάκη - Α. Καλογεροπούλου
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Τα Δικηγορικά Γραφεία Σ. Γιαννακάκης-Α. Καλογεροπούλου έχουν ελληνική και διεθνή εμπειρία. Συμβάσεις Δικαιόχρησης (Franchise) και δικαστικές διενέξεις απο Franchise, διεθνές εμπόριο, διαπραγμάτευση διεθνών συμβολαίων, τραπεζικό χώρο, θέματα ανταγωνισμού, διοίκησης και της ναυτιλίας κ.α.
λεπτομέρειες
Νομικές υπηρεσίες Κοκκίνης
Νομικές υπηρεσίες - συμβουλές, Κοκκίνης Λουκάς. Στο πλευρό των συνεργατών μας σε οποιαδήποτε δυσκολία. Παροχή νομικών υπηρεσιών με βάση την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο.
λεπτομέρειες
Αλεξανδρος & Παναγιώτης Γραμματικόπουλος
Δικηγορικό γραφείο για όλους τους τομείς όπως αυτοκινητιστικά, εργατικά και γενικά ατυχήματα, ιατρικά λάθη, αδικοπραξίες, ιδιωτικές διαφωνίες, διαφορές με δημόσιο κλπ. Aλεξανδρος και Παναγιώτης Γραμματικόπουλος - Δικηγόροι.
λεπτομέρειες
Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου Διαμαντόπουλου - Ανδρέα Γεωργόπουλου
Σύγχρονο Δικηγορικό γραφείο του οποίου οι συνεργάτες ειδικεύονται σε όλους τους τομείς του Δικαίου, γνωρίζοντες άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Δικηγορικό γραφείο του Αθανασίου Διαμαντόπουλου και Ανδρέα Γεωργόπουλου.
λεπτομέρειες
Μιχαλάκης Κυπριανού και ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε.
Μιχαλάκης Κυπριανού και ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε. Δικηγορική εταιρεία με εξιδείκευση σε Εμπορικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο, Διεθνή φορολογικό σχεδιασμό, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο Ακινήτων, Είσπραξη χρεών, Αστικό Δίκαιο, Πνευματική Ιδιοκτησία, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και όχι μόνο.
λεπτομέρειες
Δήμητρα Γ. Βερβιτσιώτη
Η δικηγόρος Δήμητρα Γ. Βερβιτσιώτη και το Γραφείο της, στελεχωμένο με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνει υπεύθυνα την ενημέρωσή σας για το νόμο και τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να ρυθμιστούν εξωδικαστικά όλες οι οφειλές σας, την τραπεζική διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση και άλλα.
λεπτομέρειες
Metaxas & Associates
Το δικηγορικό μας γραφείο Metaxas & Associates, καλύπτει ένα ευρύτατο πλαίσιο νομικών υπηρεσιών, οι οποίες αντιστοιχούν στις ανάγκες όλου του φάσματος της επιχειρηματικότητας, και όχι μόνο. Μια ομάδα εξειδικευμένων νομικών με δυνατότητα παροχής υψηλών προδιαγραφών δικηγορικών υπηρεσιών.
λεπτομέρειες
Γκιγκιλίνης Βαγγέλης & Συνεργάτες
GK Δικηγορικά Γραφεία. Τα γραφεία μας και οι συνεργάτες δικηγόροι μας, αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση σας σε κάθε δικαστήριο κάθε βαθμού σε όλη την Ελλάδα και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Γκιγκιλίνης Βαγγέλης & Συνεργάτες, Δικηγόροι.
λεπτομέρειες
Pappas IP
Δικηγορικό γραφείο που εξειδικεύεται σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και πατεντών, Pappas IP.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Δικηγορικό γραφείο- νομικές συμβουλές
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future