Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Υγεία - Ιατρική Κέντρα αισθητικών επεμβάσεων

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Στέλλα Μυλωνά

 
     
 
Αισθητική δερματολογία, εφαρμογές laser, δερματοχειρουργική. Ενημερωθείτε online. Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Στέλλα Μυλωνά, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά.
www.stellamilona.gr
Ημερομηνία: 18/8/2011
Εμφανίσεις: 1829
   
 
  Ξενοδοχείο Κάρπαθος Maistrali  
 
Related Links
 
     
 
Cosmetic Dermatology & laser treatments - Αναστασία Π. Τζούμα
Θεραπείες Laser για αποτρίχωση, ανάπλαση, κυτταρίτιδα, ρυτίδες, ραγάδες, σύσφιξη, και ουλές ακμής, Botox, fillers, peelings και πολλές άλλες υπηρεσίες, με στόχο μια πιο σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα. Με μεγάλη αγάπη στην κλασσική δερματολογία αλλά και με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της σωματικής υγείας του ασθενούς, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς. Cosmetic Dermatology & laser treatments - Αναστασία Π. Τζούμα, Κέντρα αισθητικών επεμβάσεων
λεπτομέρειες
Πλαστικος Χειρουργος - Κωνσταντινος Φλωρος
Πλαστική χειρουργική με υπηρεσίες ρινοπλαστική, αυξητική στήθους, botox, laser και αποτελεσματικες θεραπειες για ουλες ακμης, κυτταριτιδας και αποτριχωσης, ανόρθωση μηρών - γλουτών. Επανορθωτική πλαστική χειρουργική για δυσμορφιες απότοκες γενετικών ανωμαλιών, ανωμαλιών ανάπτυξης, τραύματος, μόλυνσης, εγκαυμάτων όγκων ή διαφόρων ασθενειών που μπορεί να τις προκαλέσουν. Κωνσταντινος Φλωρος
λεπτομέρειες
DERMACEUTICALS
Ενδοδερμικά εμφυτεύματα (RESTYLANE), χημικά peelings (EASY TCA PEEL) και σειρές φροντίδας που αντιμετωπίζουν ριζικά τα βασικά προβλήματα της ομορφιάς. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτών των προϊόντων είναι σίγουρα τα αποτελέσματά τους. Άμεσα, απολύτως ασφαλή και άκρως θεαματικά. Ενέσιμα Εμφυτεύματα, Χημικά Peelings, Μεσοθεραπεία, Χειρουργικά Νήματα, Ραδιοσυχνότητες (RF), Πιστόλι Μεσοθεραπείας. DERMACEUTICALS, Κέντρα αισθητικών επεμβάσεων
λεπτομέρειες
Laser light clinic
Ένα κέντρο αισθητικής σαν το Laserlight Clinic που λειτουργεί κάτω από την αυστηρή επίβλεψη του πλαστικού χειρουργού Δρ Παρασκευά Κοντοέ, σίγουρα εμπνέει εμπιστοσύνη όσο αφορά το δύσκολή απόφαση μιας αισθητικής επέμβασης.
λεπτομέρειες
Athens Cosmetic Medicine
Αισθητική χειρουργική και μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες. Ένα πρωτοπόρο κέντρο ιατρικής αισθητικής που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με επεμβάσεις αισθητικής φύσεως, Athens Cosmetic Medicine.
λεπτομέρειες
Cosmekon - Κέντρο αισθητικής
Ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον όπου η αισθητική προσώπου και σώματος έχει τον πρώτο ρόλο. Η Cosmekon αναλαμβάνει κάτω από τη διεύθυνση του γνωστού πλαστικού χειρουργού Δρ. Παρασκευά Κοντοέ να σας προσφέρει λύσεις που βασίζονται στην ιατρική επιστήμη και στιγμές ξεγνοιασίας που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.
λεπτομέρειες
Smart Lipo Solutions Medispa
Στο Smart Lipo Solutions Medispa έχουμε τις πιο πρωτοποριακές και τεχνολογικά προηγμένες μεθόδους για την μείωση έως και εξάλειψη πολλές φορές της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Σύγχρονες ιατρικές θεραπείες που συνδυάζουν την τεχνολογία του laser, των ραδιοσυχνοτήτων,των υπερήχων και του λεμφικού μασάζ, όπως η smartlipo laser λιπόπυση, η δερμοδυναμική μέθοδος με το μηχάνημα triactive, η τεχνολογία fraxel laser και η φωτοθεραπεία, παρέχουν αποτελεσματικές θεραπείες στο σώμα και στο πρόσωπο.
λεπτομέρειες
EXCLUSIVE DENTAL CARE
Το κέντρο EXCLUSIVE DENTAL CARE, αν και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε σύγχρονη οδοντιατρική θεραπεiα, έχει δημιουργηθεi αποκλειστικά για να προάγει Αισθητική Οδοντιατρική στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ο στόχος εiναι να ομορφαiνουμε το χαμόγελο σας.
λεπτομέρειες
Lasertouch
Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών σε εφαρμογές laser και Αισθητικής Πλαστικής χειρουργικής. Έχουμε ως αποστολή την παροχή Ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, και συνάμα την ευελιξία στην αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών της. Lasertouch, Κέντρα αισθητικών επεμβάσεων.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Στέλλα Μυλωνά
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future