Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Χαλιά - Μοκέτες

Πέρσικα

 
     
 
Η τέχνη στο σπίτι σας με χειροποίητα χαλιά Πέρσικα . Τάπητες σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια και μοναδικά χειροποίητα χαλιά από Ιράν, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κίνα, Ινδία .
www.persika.gr
Ημερομηνία: 22/3/2011
Εμφανίσεις: 1513
   
 
  Παραδοσιακός ξενώνας Μάνη porto kale  
 
Related Links
 
     
 
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ
Η Βιοκαρπέτ είναι κορυφαία Ελληνική βιομηχανία παραγωγής χαλιών , κουβερτών , φλοκάτης και μοκετών . Εμπορία χειροποίητου χαλιού και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των χαλιών Pierre Cardin και Cacharel . Επίσης συνεργάζεται με την εταιρία DISNEY για την παραγωγή παιδικών χαλιών .
λεπτομέρειες
Tapicap
Μοναδικά χειροποίητα χαλία σε μοντέρνα σχέδια από την Tapicap . Η καλύτερη επιλογή για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας .
λεπτομέρειες
Drosos Carpets
Μεγάλη γκάμα σε φθηνά, χειροποίητα χαλια, άμεσα παραδοτέα, Δρόσος Φώτης. Ξεκινώντας το 1965, ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την εισαγωγή χειροποίητων χαλιών από την Ανατολή και κυρίως την Κίνα και την Περσία.
λεπτομέρειες
CarpetVista
Η CarpetVista διαθέτει μια ευρεία γκάμα χειροποίητων χαλιών τα οποία διατίθενται σε χαμηλές τιμές. Ασφαλής διαδικασία παραγγελίας, δικαίωμα επιστροφής εντός 30 ημερών και ταχεία κατ’ οίκον αποστολή για όλα τα χαλιά μας.
λεπτομέρειες
Mehdi
Στο κατάστημά μας θα βρείτε σίγουρα το χαλί που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο και στο χώρο σας. Η εταιρεία Mehdi αναλαμβάνει τον καθαρισμό, επισκευή και φύλαξη όλων των χαλιών σας. Χαλιά εισαγωγής από τα παζάρια της Κίνας έως και τις έρημους της Περσίας, από νομαδικά και αντίκες έως και νέα, μοντέρνα χαλιά, ποιότητας και αντοχής που θα κρατήσουν γενιές ολόκληρες.
λεπτομέρειες
Amir Reza - Persian Carpets
Ο Amir Reza Sobati, είναι γεννημένος στην Τεχεράνη-Ιράν, συνεχίζει για τρίτη γενιά μία οικογενειακή παράδοση. Κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα σε χαμηλές τιμές μία μεγάλη συλλογή χειροποίητων περσικών χαλιών και κιλιμιών, αναγνωρίζοντας την υπεροχή τους τόσο στην τέχνη όσο και στην ποιότητα. Amir Reza - Persian Carpets.
λεπτομέρειες
e-tapis.gr
Μοντέρνα χαλιά, Shaggy Χαλιά, Κλασικά χαλιά, Παιδικά χαλιά, Καλοκαιρινά, Οικονομικές λύσεις. Το e-tapis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία με την επωνυμία Μ. Αποστολάκου & Σια ΕΕ και τον διακριτικό τίτλο Tapis.
λεπτομέρειες
Κόνιαρης Carpet Center
Χειροποίητα χαλιά, μοκέτες, και ότι αφορά την διακόσμηση του σπιτιού σας καθώς και ειδικά προϊόντα με πιστοποιήσεις ISO, I.M.O., CE για ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία και προϊόντα για εκκλησίες , στο Κόνιαρης Carpet Center .
λεπτομέρειες
Lazaridis Alexandros
Η ιστορία της ύφανσης χαλιών, αρχίζει από νομαδικές φυλές , στήνοντας πρόχειρους αργαλειούς και χρησιμοποιώντας μαλλί από τα περιπλανώμενα κοπάδια των προβάτων τους . Αυτά τα χαλιά, σχεδιάστηκαν, απεικονίζοντας τη φύση, όπως φαίνεται από τα υφαντά, τα λουλούδια, τα ζώα και τα δένδρα, ή τον πολιτισμό και τα θρησκευτικά τους πιστεύω με σύμβολα και μοτίβα. Lazaridis Alexandros, Χαλιά - Μοκέτες. Μεγάλες Προσφορές και τιμές Χονδρικής με ευκολίες πληρωμής.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Πέρσικα , Χαλιά - Μοκέτες
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future