Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Βιομηχανία – Εμπόριο Εκκλησιαστικά είδη

Χρύσα Παλαιολογοπούλου

 
     
 
Η Εικαστικός, Αγιογράφος Χρύσα Παλαιολογοπούλου αναλαμβάνει την Αγιογράφηση εκκλησιαστικών χώρων, Φορητές εικόνες, Φορητές εικόνες με τεχνητή παλαίωση και όχι μόνο.
www.artmodern.gr
Ημερομηνία: 23/3/2011
Εμφανίσεις: 1224
   
 
  Ολες οι προσφορές στο Dealistic.gr  
 
Related Links
 
     
 
Ιεροραφείο Δημήτρη Μπερπερίδη
Ιεροραφείο και Εκκλησιαστικά είδη του Δημήτρη Μπερπερίδη. Ραφή ιερατικών αμφίων, στολών, υφασμάτων κλπ. καθώς και πώληση εκκλησιαστικών ειδών (αρτοφορια, κολυμβήθρες κλπ.) και ξυλόγλυπτων.
λεπτομέρειες
Αφοι Βεντουράκη
Βυζαντινές Εικόνες, Εκκλησιαστικά Ειδη, θρησκευτικά είδη, είδη λαικής τέχνης, ορθοδοξες εικόνες, εικόνες αγίων. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αριστη ποιότητα τον υλικών καθώς και στην επιμελημένη κατασκευή, εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα.
λεπτομέρειες
Byzarticon.gr
Η τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί το εργαστήριο Βυζαντινής αγιογραφίας Byzarticon.gr , στις εικόνες Βυζαντινής τέχνης, είναι αυτή της Παλαιολόγειας Αναγέννησης, η οποία ενδιαφέρεται για την επίτευξη αρμονίας σχεδίου, χρωμάτων, σύνθεσης και έκφρασης, τα πρόσωπα ομορφαίνουν, υπάρχει μία ελευθερία και αρμονία στις κινήσεις, και άνεση στο χώρο.
λεπτομέρειες
Τενεκετζής Παναγιώτης
Εκλησιαστικά κεντήματα Τενεκετζής Παναγιώτης. Με αγάπη προς το αντικείμενο και με προσήλωση στην ορθόδοξη παράδοση, δημιουργούμε μοναδικά εκκλησιαστικά κεντήματα. H βέλτιστη ποιότητα στα υλικά όσο και στο κέντημα και η ταχυτάτη και απολυτή εξυπηρέτηση σας, είναι εγγυημένα. Iερατικά, Eκκλησιαστικά κεντήματα, Άμφια, Ιεροραφείο, Τενεκετζής Παναγιώτης.
λεπτομέρειες
Candil
Η εταιρεία Candil - Παπαδόπουλος Πολύμερος δραστηριοποιείται στο χώρο των κεριών και εμπορεύεται παραφινέλαια και εκκλησιαστικά είδη. Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
λεπτομέρειες
Ευαγγελίδης
Όλα τα εκκλησιαστικά προϊόντα Ευαγγελίδης είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησιαστικής παράδοσης και τις απαιτήσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, πάντα με βάση την τεχνοτροπία και τις βασικές αρχές της βυζαντινής και ρωσικής τέχνης.
λεπτομέρειες
Αφοί Ξαξήρα
Ο σεβασμός στη Θρησκευτική μας κληρονομιά, και στη παράδοση της Βυζαντινής τέχνης μας καθιέρωσε στις πρώτες θέσεις των κατασκευαστών εκκλησιαστικών ειδών. Τα έργα μας, εκκλησιαστικά είδη, ιερατικά είδη προσεγμένα στην κατασκευή από άριστα υλικά, κοσμούν Ιερούς Ναούς της ορθόδοξης πίστης μας στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και σε όλα τα μέρη της γής που υπάρχουν ορθόδοξοι Ναοί. Εκκλησιαστικά είδη Αφοί Ξαξήρα.
λεπτομέρειες
Churchsupplies.gr
Η εταιρεία Κων. Κωνσταντίνου και Δημητρίου Λίτσιου κατασκευάζει Εκκλησιαστικά Ιερά σκεύη καθώς και φωτιστικά Εκκλησιών. Τα προϊόντα της εταιρείας Churchsupplies.gr κατασκευάζονται ως επί το πλείστον δια χειρός από άρτια εξοπλισμένους τεχνίτες και αποτελούν αντικείμενα εξαιρέτου καλλιτεχνικής εργασίας.
λεπτομέρειες
Νικολαϊδης Κωσταντίνος
Τοιχογραφίες, ψηφιδωτά και αγιογραφία του Νικολαϊδη Κωσταντίνου με την τεχνική της Βυζαντινή Παράδοσης. Σχεδιαστικά και χρωματικά ακολουθεί την Βυζαντινή τεχνοτροπία της Κρητικής και Ρώσικης σχολής.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Χρύσα Παλαιολογοπούλου, Εκκλησιαστικά είδη
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future