Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Σπίτι - Οικογένεια Έπιπλα

ΕΠΙΠΛΑ ΒΛΑΝΤΟΥΣΗΣ-ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

 
     
 
ΗΛΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ Το ρεύμα της ηλ. κουζίνας είναι στατιστικά η μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος στα σπίτια μας. Μόνο το μεσαίο μάτι καταναλώνει απο 600W ως 800W και το μεγάλο από 1200W ως 1400W, ενώ όλα τα φώτα του σπιτιού μαζί δεν είναι πάνω από 500W. Φανταστείτε την οικονομία που θα κάναμε αν χρησιμοποιούσαμε εναλλακτικές μορφές μαγειρέματος καθαρές για το περιβάλλον, αλλά και σε περίπτωση που μείνουμε από ρεύμα . Επίσης, το ηλιακό φουρνάκι δεν χρειάζεται υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Μπορεί να μαγειρέψει ακόμη και αν έχει στρώσει χιόνι και η θερμοκρασία είναι 2 βαθμοί. Αρκεί να υπάρχει ηλιοφάνεια. Είναι φυσικά λογικό να περιμένουμε ότι τους μήνες Νοέμβριο έως Φεβρουάριο θα είναι λιγότερες οι κατάλληλες ημέρες για τον ηλιακό φούρνο, από ότι τον υπόλοιπο χρόνο Κατασκευάζουμε το ηλιακό φουρνάκι απο οικολογικά υλικά με τζάμια ανθεκτικά στις μεγάλες θερμοκρασίες και με κάτοπτρο καθρεύτη για μεγαλύτερη απόδοση. Μαγειρεύει ο,τι και ο ηλεκτρικός φούρνος χωρίς τον φόβο να καεί το φαγητό ακόμη και να το αφήσουμε όλη την ημέρα Το πρωί βάζουμε το φαγητό και το μεσημέρι μετά την δουλειά μας έχουμε έτοιμο και ζεστό φαγητό. Σας το προσφέρουμε στην τιμή των 160 ευρω συν έξοδα αποστολής. Αθήνα Πειραιά παράδοση δωρεάν. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972721617
www.vlantousis-epipla.gr
Ημερομηνία: 20/11/2012
Εμφανίσεις: 1781
   
 
  Ενοικιαζόμενα δωμάτια Αχαράβη  
 
Related Links
 
     
 
Divani & Divani by Natuzzi
Για ένα ισορροπημένο και αρμονικό χώρο τα έπιπλα Divani & Divani by Natuzzi αντικατοπτρίζουν κάθε σας επιθυμία. Τα Divani & Divani by Natuzzi είναι συνώνυμα με την ποιότητα, την κομψότητα και την Ιταλική τεχνοτροπία.
λεπτομέρειες
Epiplo - Home - Βερούτης Κωνσταντίνος
Έπιπλα για όλα Τα γούστα, Epiplo - Home, Βερούτης Κωνσταντίνος. Μεγάλος αριθμός επίπλων σε προσιτές τιμές που θα κάλυψει όλο τον εξοπλισμό επίπλων για το σπίτι ή την επιχείρηση.
λεπτομέρειες
Αγάπιος
Η εταιρεία επίπλου Αγάπιος, έχει μεγάλη ποικιλία σε όλους τους τύπους επίπλων. Χειροποίητο, σκαλιστό, μπαμπού, maoni, κρύσταλο, μέταλο, inox και ο,τι μπορείτε να φανταστείτε σε απίστευτες τιμές.
λεπτομέρειες
Zaros
Έπιπλα και διακοσμητικά είδη από όλο τον κόσμο. Lifestyle συλλογές σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις από τον διεθνή χώρο της διακόσμησης. Εισάγουμε προϊόντα για κάθε εποχή, με στόχο να καλύψουμε την ανάγκη του συγχρόνου τελικού καταναλωτή.
λεπτομέρειες
'Επιπλα Συριόπουλος
Επιλεγμένα έπιπλα και στρώματα Συριόπουλος. Βρείτε στα καταστήματα Συριόπουλος μεγάλη γκάμα από όλα τα έπιπλα, κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, καναπέδες, μικροέπιπλα κ.α. Όταν μιλάμε για έπιπλα το όνομα είναι ένα, Συριόπουλος.
λεπτομέρειες
BoConcept
Σύγχρονα και μοντέρνα έπιπλα BoConcept με εξειδικευμένους διακοσμητές εσωτερικού χώρου, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι σας. Προσιτή πολυτέλεια και υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης μόνο από την BoConcept.
λεπτομέρειες
Νεοκλασικά έπιπλα - Έπιπλα Θεσσαλονίκη
Η Οικογενειακή επιχείρηση Ιωάννης Λασκαρίδης εξειδικεύεται στην διακόσμηση σαλονιού και τα νεοκλασικά έπιπλα. Τα έπιπλα φτιάχνονται στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα της.
λεπτομέρειες
Έπιπλα Θεσσαλονίκη- Νεοκλασσικα έπιπλα
Οικογενειακή επιχείρηση Ιωάννης Λασκαρίδης διαθέτει έπιπλα στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην διακόσμηση σαλονιού και τα νεοκλασικά έπιπλα.
λεπτομέρειες
βιοτεχνια σαλονιων έπιπλα Κουντουράκης
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου περισσότερο από τριάντα χρόνια χρησιμοποιώντας μόνο ποικιλία ΕΥΓΕΝΩΝ ξύλων.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
ΕΠΙΠΛΑ ΒΛΑΝΤΟΥΣΗΣ-ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future