Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Σκάφη - Θάλασσα Εξοπλισμός σκαφών

Marita Hellas SA

 
     
 
Εμπορία, επιθεώρηση και συντήρηση σωστικών και πυροσβεστικών μέσων για επιβατηγά πλοία και κρουαζιερόπλοια - Marita Hellas SA. Από το 1978 η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε σωσίβιες σχεδίες και πυροσβεστήρες καθώς και την εγκατάσταση πυροσβεστικών συστημάτων. Παράλληλα η εταιρία έχει αναπτύξει το εμπόριο από ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων της θάλασσας, όπως άνοδοι σχοινιά, χρώματα, κέρατα, σειρήνες, φώτα ναυσιπλοΐας.
maritahellas.gr
Ημερομηνία: 17/5/2011
Εμφανίσεις: 1909
   
 
  Σβούρες - Αεικίνητον  
 
Related Links
 
     
 
ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ πιστή στους φίλους της θάλασσας, δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ναυτιλιακών ειδών, μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώνεστε και να αγοράσετε, πάνω από 3000 προϊόντα εξοπλισμού σκαφών αναψυχής, που θα βρείτε σε 12 κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση
λεπτομέρειες
AfterMarket Marine Parts
Η ανάγκη της αγοράς για μια ευέλικτη εταιρεία εξειδικευμένη στον χώρο του εναλλακτικού ανταλλακτικού, μας οδήγησε στην ίδρυση της AfterMarket Marine Parts. Διαγνωστικά συστήματα, εργαλεία και όργανα μέτρησης υψηλής τεχνολογίας, Λιπαντικά Lubrimatic, Ανταλλάκτικά κινητήρων.
λεπτομέρειες
A.C. Marine
Στο κατάστημά μας A.C MARINE, το οποίο εδρεύει στο κέντρο του Πειραιά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και σε Βυθόμετρα, GPS και GPS / Plotters. Ναυτικά Διακοσμητικά χειροποίητα και εισαγωγής. Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας ( Benzing ). Ναυτιλιακά όργανα εμπορικών πλοίων αλλά και σκαφών αναψυχής και ιστιοπλοϊκών, αλιευτικών κλπ. ( Cassens & Plath, Barigo, Hanseatic Instruments, Riviera ).
λεπτομέρειες
BMTECH
Η εταιρεία BMTECH ασχολείται με την πώληση προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας και προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην εγκατάσταση και στο after sales service. Θερμικές κάμερες, Συστήματα εντοπισμού και αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο τον tenders, Σύστημα πλοήγησης με αναλυτικούς χάρτες, ραντάρ, βυθόμετρο, δυνατότητα προηγμένης παρακολούθησης όλων των οργάνων του σκάφους, Οθόνες υψηλών προδιαγραφών κ.α
λεπτομέρειες
Benemar
Ναυτιλιακή εταιρεία για εξοπλισμό σκαφών και μεγαλύτερων πλοίων στον Πειραιά. Σωστικές λέμβοι, πυροπροστασία, παχυμετρήσεις και πολλά άλλα, συμπεριλαμβάνονται στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
λεπτομέρειες
ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ Χ. & ΣΙΑ ΕΕ
Η εταιρεία Χ.Μανώλαρος & ΣΙΑ Ε.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της πυροπροστασίας και της πυρασφάλειας από το 1950, με έδρα τον Πειραιά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ευρύ φάσμα εφαρμογών και απευθύνεται στον απλό καταναλωτή μέχρι τη Βιομηχανία και τη Ναυτιλία. Η εταιρεία μας εγκαθιστα συστήματα πυροπροστασίας σε κάθε τύπο σκαφών.
λεπτομέρειες
Μπαταρίες Σκαφών | behogroup.com.gr
Η εταιρεία Μπετσάκος – Χολέβας Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1960 φροντίζοντας για την κάλυψη των αναγκών σας σε ό,τι αφορά το ηλεκτρολογικό υλικό και τις μπαταρίες σκαφών και αυτοκινήτων.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Marita Hellas SA, Εξοπλισμός σκαφών
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future