Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Εκπαίδευση Εκδόσεις - Εκδοτικοί οίκοι

Anubis

 
     
 
Tα τελευταία χρόνια οι Eκδόσεις Anubis δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού. Oι Eκδόσεις Anubis ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 1991 ως κλάδος της Compupress Α.Ε. και σήμερα έχουν καθιερωθεί μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών εκδοτικών οίκων.
www.anubis.gr
Ημερομηνία: 29/4/2011
Εμφανίσεις: 1727
   
 
  Ξενοδοχείο Αχίλλειον Αθήνα  
 
Related Links
 
     
 
Atlantis Hellas
Εκδόσεις και εμπορία βιβλίων, Atlantis Hellas. Προορισμοί, Αισθητική, Μαγειρική, Επιστήμη, Ιστορικά, Λευκώματα, Διάφορα. Με συνεργάτες εκδοτικούς κολοσσούς από την Ευρώπη όπως οι New Holland Publishers, Annes Publishing, Brown Partworks Limited κ.α καταφέραμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας όχι μόνο καταπληκτικές εκδόσεις αλλά γίναμε φορείς έμπνευσης
λεπτομέρειες
BELL
Οι εκδόσεις BELL αποτελούν τμήμα των εκδόσεων ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣ. Στο site των εκδόσεών μας θα αναγνωρίσετε δεκάδες πολυσυζητημένα έργα, θα συναντήσετε συγγραφείς που γοητεύουν εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα μας βιβλία που αποσπούν αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον διεθνώς.
λεπτομέρειες
Πετρογραφία Εκδοτικός Οίκος - Σχολικοί Χάρτες
Όλοι οι χάρτες είναι καλαίσθητοι και ελκυστικοί με ειδική πλαστικοποίηση έτσι ώστε να μη φθείρονται εύκολα και αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο βοήθημα στις τάξεις του Δημοτικού σχολείου τόσο για τον διδάσκοντα αλλά όσο και για τον μαθητή.
λεπτομέρειες
ARCO
Μουσικές Εκδόσεις ARCO, ARCO, Μουσικές εκδόσεις. Πληροφορίες, κατάλογος βιβλίων, νέες κυκλοφορίες
λεπτομέρειες
Anagnosis
Ένας εκδοτικός οίκος και online βιβλιοπωλείο με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα, Anagnosis. Δημοσιεύουν, διανέμουν και πωλούν βιβλία για τη σύγχρονη ελληνική ζωή και τον πολιτισμό.
λεπτομέρειες
Fagotto
Οι Εκδόσεις Fagotto, παρέχει τη βασική μουσική γνώση που πρέπει να μεταδοθεί στο σπουδαστή και το φιλόμουσο του 21ου αιώνα, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες μουσικές απαιτήσεις καθώς η τεχνολογία μετασχηματίζει το μουσικό τοπίο. Κάποιοι τίτλοι διδάσκονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ωδεία και Μουσικές Σχολές.
λεπτομέρειες
11 Aviation Publications
Η 11 Aviation Publications εκδίδει αεροπορικά περιοδικά, βιβλία, ημερολόγια, αφίσες, card postal και πάσης φύσεως έντυπα που σχετίζονται με το αεροπορικό αντικείμενο.
λεπτομέρειες
Europress Media Group
Η κύρια δραστηριότητα της Europress Media Group είναι η έκδοση περιοδικών, βιβλίων, ηλεκτρονικές εκδόσεις, αλλά και ένα ευρύ πεδίο εταιρικών εκδόσεων.
λεπτομέρειες
Εκδόσεις Δρεπανιά
Βιβλία που αφορούν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία του ανθρώπου και στοχεύουν στη βελτίωση των όρων της ζωής πάνω στον πλανήτη, την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων. Eκδόσεις Δρεπανιά, Εκδόσεις - Εκδοτικοί οίκοι.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Anubis, Εκδόσεις - Εκδοτικοί οίκοι
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future