Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα Online υπηρεσίες

Sms-Reminder.gr | Μαζική αποστολη sms/email στην Ελλάδα

 
     
 
Η εταιρία Sms-Reminder.gr δραστηριοποιείται στον χώρο της αποστολής μαζικής, προσωποποιημένης, προγραμματισμένης αποστολής SMS και Email με σκοπό την άμεση Ενημέρωση - Υπενθύμιση - Διαφήμιση μιας υπηρεσίας, ενός event, ενός προϊόντος. Επειδή η Sms-Reminder.gr πιστεύει στις μακροχρόνιες σχέσεις, χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου,γι'αυτό σας παρέχουμε τις καλλίτερες τιμές για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
www.sms-reminder.gr
Ημερομηνία: 1/3/2011
Εμφανίσεις: 1333
   
 
  Ξενώνας Ραβάνη  
 
Related Links
 
     
 
Testkok.gr
Μία πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης του ΚΟΚ. Online εφαρμογή τεστ σημάτων οδήγησης! Η εφαρμογή καταγράφει την πρόοδο του μαθητή και επιλέγει για κάθε τεστ τις κατάλληλες ερωτήσεις ξεκινώντας από τις πιο εύκολες! Διαθέτει Βοηθητικά σχόλια, κινούμενες εικόνες, ήχο, στατιστικά! Διαβάζεις λιγότερο, μαθαίνεις περισσότερα και περνάς με την πρώτη!!!
λεπτομέρειες
Balloon Fire
Η εταιρία Balloon-Fire ιδρύθηκε το 2001 με αρχικό αντικείμενο στους στολισμούς εκδηλώσεων με μπαλόνια στην Πάτρα και πυροτεχνήματα. Οι διακοσμήσεις με μπαλόνια σε βαπτίσεις -γάμους- εγκαίνια ήταν σε μεγάλη ζήτηση , έτσι η ζήτηση έφερε τις πρώτες εισαγωγές σε μπαλόνια - αξεσουάρ και κανονάκια κομφετί.Έτσι ξεκιναει ένα δίκτυο χονδρικής πώλησης σε μπαλόνια και χονδρική πώληση σε πυροτεχνήματα και βεγγαλικά. Ένα χρόνο μετά ακολούθησαν εισαγωγές σε μηχανήματα Εφέ , φουσκωτά παιχνίδια, πινιάτες , πυροτεχνήματα και η χονδρική πώληση διευρύνεται. Η Balloon-fire συνεχίζει κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της Disney και από το 2008 έως και σήμερα είναι αποκλειστική αδειούχος για Ελλάδα , Κύπρο και Μάλτα στα προϊόντα πάρτυ πινιάτα και αετοί Disney.
λεπτομέρειες
Σχεδίαση και Εκτύπωση Εντύπων | Μενού και Κατάλογοι εστιατορίων cafe.
Σχεδίαση και εκτύπωση εντύπων | Εφαρμογές Γραφικών Τεχνών - Λογότυπο - Εταιρική Ταυτότητα - Εντυπα - Επαγγελματικές Κάρτες - Μενού | Κατάλογοι - Αυτοκόλλητα Γράμματα - Shop Graphics
λεπτομέρειες
Alice helps
Αναζητάτε εργασία; Αναζητάτε επαγγελματία είστε στο κατάλληλο μέρος.Το Alice helps είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε αξιόλογους επαγγελματίες για τις ανάγκες της οικογένειας σας αλλά και να σας βοηθήσει να βρείτε εργασία με τα δικά σας μοναδικά κριτήρια.Μην χάνετε χρόνο και γίνετε μέλος του δικτύου μας κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή.
λεπτομέρειες
αεροπορικα εισητηρια travelcraft
Το Travelcraft είναι ένα online ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις κορυφαίες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες
λεπτομέρειες
ygeia.com.gr
Κατάλογος υγείας δικτυακή πύλη με ειδήσεις και επικαιρότητα υγείας
λεπτομέρειες
Trade4u, Ηλεκτρονικές Αγορές B2B
Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας την εξεύρεση ή προσέλκυση μέσω διεθνών e-marketplaces κατασκευαστών, προμηθευτών ή αγοραστών με στόχο την προμήθεια (εισαγωγή) ή πώληση (εξαγωγή) χονδρικώς προϊόντων και υλικών. Υποστήριξη εισαγωγών και εξαγωγών
λεπτομέρειες
Tv2Series
Παρακολουθήστε εδώ online ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους!
λεπτομέρειες
1aeroporika.gr - Αεροπορικά Εισιτήρια
Η 1aeroporika.gr είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει αεροπορικα εισιτηρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να κάνει κρατήσεις online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο διαδίκτυο η 1aeroporika.gr προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Sms-Reminder.gr | Μαζική αποστολη sms/email στην Ελλάδα
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future