Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Διασκέδαση - Ψυχαγωγία Internet cafe

Extreme net cafe

 
     
 
Internet cafe Extreme net στα Μελλίσια που παρέχει ποιότητα εξοπλισμού και παρεχόμενων υπηρεσιών, άνετο περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση, ξεκάθαρη εικόνα, άριστο τεχνικό σύστημα, ταχύτατη και σταθερή πρόσβαση, 24 ώρες το 24ωρο.
www.extreme-net.gr
Ημερομηνία: 10/3/2011
Εμφανίσεις: 1427
   
 
  Παπούτσια Χανιωτάκης  
 
Related Links
 
     
 
Battlenet
Internet Stations Battlenet σε 4 σημεία της Θεσσαλονίκης, 5 σημεία της βόρειας Ελλάδος, 2 σημεία της Αθήνας και στη Χαλκίδα. Υψηλές παροχές υπηρεσιών (ακόμα και γραφείου), συνεργασία με την παγκόσμια διοργάνωση Ηλεκτρονικού Αθλητισμού World Cyber Games και προσεγμένη διακόσμηση σε όλα τα καταστήματα.
λεπτομέρειες
C4 Digital Entertainment
Επισκεφθείτε ένα από τα internet cafe C4 Digital Entertainment και δείτε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών . Η C4 Digital Entertainment σας εισάγει στον κόσμο της ψηφιακής διασκέδασης με εξυπηρέτηση, που είναι άμεση αλλά και αποτελεσματική .
λεπτομέρειες
The Web
Με αντικείμενο την δημιουργία χώρων ενημέρωσης και διασκέδασης με κυρίαρχο στοιχείο την τεχνολογία και τις εφαρμογές της σε σύγχρονους τρόπους ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, το όνομα THE WEB είναι συνώνυμο με την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών και κορυφαίας εξυπηρέτησης.The Web, παροχή ψυχαγωγίας και γρήγορης πρόσβασης στο Internet.
λεπτομέρειες
Gnet Internet Cafe
Στα ιντερνετ καφέ της αλυσίδας Gnet Internet Cafe , άνθρωποι κάθε ηλικίας επικοινωνούν, ψυχαγωγούνται, ενημερώνονται χρησιμοποιώντας τους Η/Υ, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται στην χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και του διαδικτύου .
λεπτομέρειες
Obsession
Ιδανικό σημείο για να συναντήσεις χαμογελαστούς και κεφάτους ανθρώπους, Obsession, Internet cafe στην Αίγινα.
λεπτομέρειες
Bits and Bytes
Internet cafe, gaming station Bits and Bytes. Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Με τόσες γρήγορες ταχύτητες θα νιώθετε πραγματικά σαν να πετάτε. Υπηρεσίες internet, gaming, υπολογιστή σε όλη την Ελλάδα
λεπτομέρειες
X-Plorer Net Stores
Καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου X-Plorer Net Stores. Τα X-Plorer Net Stores αποτελούν για εμάς στην Connect IT την σφραγίδα μας στον χώρο της ψηφιακής ψυχαγωγίας του online gaming και του internet καθώς των communities που οργανώνονται γύρω από αυτά.
λεπτομέρειες
YellowDog - Game Theater
Εστιατόριο Internet Cafe με φρέσκα ζυμαρικά και νοστιμότατα φιλέτα με την δυνατότητα ποτού. Στον πολυχώρο του Θεάτρου YellowDog - Game Theater, θα βρείτε εγκατεστημένες όλες τις τελευταίας τεχνολογίας παιχνιδομηχανές, όπως XBOX360, Wii και Playstation3.
λεπτομέρειες
SP Gaming
Όλα τα τελευταία παιχνίδια, τουρνουά, διαγωνισμοί, νέα για φανατικούς gamers θα τα βρείτε εδώ. Διαθέτουμε δύο καταστήματα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη αλλά μπορούμε να τα λέμε και στο διαδικτυακό μας τόπο ανά πάσα στιγμή.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Extreme net cafe, Internet cafe
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future