Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Autorina

 
     
 
Το 1996 ιδρύθηκε η εταιρεία με την επωνυμία Auto Rina και με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία αυτοκινήτων. Η AutoRina έχει αναλάβει ως επίσημος αντιπρόσωπος της μάρκας αυτοκινήτων DAIHATSU στην Θεσσαλονίκη.
www.autorina.gr
Ημερομηνία: 20/4/2011
Εμφανίσεις: 1388
   
 
  Ξενοδοχείο Κάρπαθος Maistrali  
 
Related Links
 
     
 
Χανιαδάκης Α.Ε
Επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας Citroen Χανιαδάκης Α.Ε. Πληροφορίες για τα κανούργια μοντέλα Citroen , το τμήμα service και ανταλλακτικών και το ωράριο λειτουργείας της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.
λεπτομέρειες
Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.E.
Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982 και είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, ως Γενικός Διανομέας των επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz, καθώς και των αυτοκινήτων smart από το 2000.
λεπτομέρειες
Land Rover
Από το 1948 η Land Rover έχει συνδεθεί σε όλο με την κίνηση σε κάθε είδος επιφάνεια και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Το Defender, το Freelander 2, το Discovery 3, το Range Rover Sport και το Range Rover αποτελούν σημεία αναφοράς στις αντίστοιχες κατηγορίες των 4x4.
λεπτομέρειες
BMW Σφακιανάκης
Επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας BMW Σφακιανάκης. Βρείτε πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις της εταιρίας, τα μοντέλα αυτοκινήτων, τις υπηρεσίες After Sales και το Service. Το μεγαλύτερο δίκτυο λιανικής πώλησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
λεπτομέρειες
Σπανός ΑΕ
Η πολυετής εμπειρία της Σπανός ΑΕ στο χώρο των αυτοκινήτων BMW και ΜΙΝΙ, η εξειδίκευσή της και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, αποτελεί εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας στα τμήματα πωλήσεων, ανταλλακτικών και service.
λεπτομέρειες
Citroen Traction
Η Citroen Traction - Γ. ΧΝΑΡΑΚΗΣ A.E. είναι επίσημος αντιπρόσωπος του Νομού Αττικής από το 1993. Αποτελεί ενα ολοκληρωμένο συγκρότημα Citroën στην Ελλάδα. Η εξειδίκευση και διατήρηση του προσωπικού όλα αυτά τα χρόνια έδωσε στην εταιρεία τη δυνατότητα να θεωρείται από τους πλέον καταξιωμένους αντιπροσώπους της CITROEN στην Αθήνα.
λεπτομέρειες
Spicar
Το 2000 η Spicar, επίσημος αντιπρόσωπος της Fiat, απoρρόφησε τη Frecar, επίσημος αντιπρόσωπος της AIfa Romeo και συγκέντρωσε σ' ένα ενιαίο σχήμα όλα τα στοιχεία δυναμισμού και εμπειρίας. Όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες μας απoλαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες από το υπεύθυνο προσωπικό μας, στους ζεστούς και φιλόξενους χώρους μας.
λεπτομέρειες
DAIHATSU - Μάρκος Γ. Αθανάσιος
Το 2005 η εταιρεία DAIHATSU - Μάρκος Γ. Αθανάσιος εισέρχεται και στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων ως κάθετη ολοκληρωμένη μονάδα και εντάσσεται στο δίκτυο των επισήμων αντιπροσώπων της AGIRIPAN ΑΕ- επισήμου αντιπροσώπου αυτοκινήτων DAIHATSU στην Ελλάδα.
λεπτομέρειες
Auto Centro
Το Auto Centro είναι κοντά σας για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα, να ενημερωθείτε για όλα όσα σας ενδιαφέρουν τιμές, εξοπλισμό, τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Το Auto Centro λειτουργεί από το 1996 ως επίσημο σημείο πώλησης των αυτοκινήτων FIAT - LANCIA - ALFA ROMEO στο νησί της Κω.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Autorina, Αντιπροσωπίες αυτοκινήτων
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future