Κατάλογος Επιχειρήσεων, επαγγελματικός κατάλογος, www.findall.gr
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
 
 
 
 
findall Αθλητισμός - Χόμπι Σύνδεσμοι φιλάθλων

Original AEK Samos Club

 
     
 
Ο σύνδεσμος ΑΕΚ Σάμου Original AEK Samos Club ιδρύθηκε το 1993 . Club οπαδών της ΑΕΚ στη Σάμο. Πληροφορίες, δραστηριότητες, νέα .
users.in.gr/originalsamos
Ημερομηνία: 1/4/2011
Εμφανίσεις: 1483
   
 
  Κρεοπωλεία Αθήνα  
 
Related Links
 
     
 
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού
Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού (ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π.) ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Εκφράζει κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο του Παναθηναϊκού μέσα από τις εκδηλώσεις, τις οργανωμένες εκδρομές και τη δυναμική παρουσία της στην εξέδρα, ενώ έχει να επιδείξει και φιλανθρωπικό έργο.
λεπτομέρειες
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Θύρα 21
Στηρίζοντας την Θύρα 21 , δίνετε τη δυνατότητα στην Α.Ε.Κ να μην αγωνίζεται ποτέ μόνη της . Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Θύρα 21 με clubs σε Αθήνα , Γουδί , Μάνδρα , Κιάτο , Βέρροια , Αριδαία , Ηγουμενίτσα , Χαλκιδική .
λεπτομέρειες
Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού
Π.Ε.Φ.Ο - Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού, ιδρύθηκε το 1963 και τώρα έχει 173 τοπικές και κλαδικές Π.Ε.Φ.Ο σε όλη την Ελλάδα. Με τη νομική ιδιότητά της που, κατά τον Αστικό Κώδικα, είναι κοινωφελές και μη κερδοσκοπικό Σωματείο, αναπτύσσει από την ίδρυσή της, συνεχή και συνεπή πολύπλευρη δραστηριότητα, κοινωνική, μορφωτική και ανθρωπιστική.
λεπτομέρειες
ΑΕΚ Fans
Ιστοσελίδα φίλων της ΑΕΚ, με την ονομασία ΑΕΚ Fans, ασχολείται γενικότερα με όλα τα αθλητικά τμήματα της αγαπημένης μας ομάδας της ΑΕΚ
λεπτομέρειες
Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.)
Σκοπός του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) είναι η άνοδος του επιπέδου των ελλήνων προπονητών, η αναγνώριση και η κατοχύρωση των μελών του ώστε να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Επίσης η προστασία των οικονομικών και επαγγελματικών τους συμφερόντων.
λεπτομέρειες
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕ Λάρισας
Στις 17 Μαΐου του 1964 μετά την τελευταία συνέλευση των σωματείων του νομού ιδρύεται η Αθλητική Ένωση Λάρισας από την συγχώνευση του Λαρισαϊκού,του Ηρακλή,του Άρη και του Τοξότη. Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕ Λάρισας.
λεπτομέρειες
Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Πολίχνης
Συνεχής παρουσία σε εντός και εκτός έδρας αγώνες του Δικέφαλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ο σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Πολίχνης προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο στα του αθλητισμού. Διοργανώνονται εκδρομές για τους εκτός έδρας αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθως και εθελοντική αιμοδοσία και έρανος αγάπης (με σκοπό τη βοήθεια άπορων οικογενειών του δήμου μας) σε συνεργασία με την ενορία του Άγιου Παντελεήμονος.
λεπτομέρειες
Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού
Οι βασικές αρμοδιότητες του Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5 είναι να συσπειρώσει τον φίλαθλο του Πιερικού ποδοσφαίρου που πρέπει κάθε Κυριακή να δίνει βροντερό παρόν. Να διοργανώνει εκδρομές με σκοπό να βρίσκεται δίπλα στους παίχτες και να τους παροτρύνει στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και τέλος να διοργανώνει ημερίδες για κοινωνικά θέματα
λεπτομέρειες
Γαλάζιοι Αργοναύτες
Σύνδεσμος των φίλων της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας. Ιδρύθηκε με σκοπό την δημιουργία αθλητικού πνεύματος μεταξύ των μελών του όπως και την πραγματοποίηση ομαδικών εκδρομών με κάθε μεταφορικό μέσο για την συμπαράσταση της αγαπημένης μας ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
λεπτομέρειες
 
   
 
 
 
     
Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall.gr
 
   
     
Αθλητισμός - Χόμπι   Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα   Βιομηχανία – Εμπόριο   Πόρος
Εκπαίδευση   Μυτιλήνη   Σκάφη - Θάλασσα   Online κοσμηματοπωλεία
Οικοδομή - Κατασκευές   E-commerce - Ηλεκτρονικά καταστήματα   Λέρος   Υπηρεσίες
Σπίτι - Οικογένεια   Internet - Τεχνολογία   Τουρισμός – Διαμονή   Υγεία - Ιατρική
Διασκέδαση - Ψυχαγωγία   Πελοπόνησσος   Πολιτισμός - Τέχνες   Φολέγανδρος
Ταπετσαρίες      
   
 
Original AEK Samos Club , Σύνδεσμοι φιλάθλων
Καταχωρηθείτε | Διαφημιστείτε | Όροι χρήσης | Sitemap | Επικοινωνία
© 2011 Online Κατάλογος Επιχειρήσεων Findall Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future & Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future